2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merak etme benim teyzem oyle oldu spiralle hamile kaldi cok sasirmistik. Kuzenim simdi universitede okuyor dag gibi bir cocuk maasallahi var Insallah senin de saglikla gelsin bebis

Çok normal canım, bende öyleydim. Doktor tuzu azaltmamı ve hamur işinden uzak durmamı söyledi. Ayrıca kabız olmamak iÇin incir kuru kayısı falan ne varsa hergün tüketmeye çalışıyorum. Birde istifralar başladığı iÇin bende başta aldığım 1.5 kilonun yarım kilosu geri gitti. Ama göbeğim halen şiş çünkü bu sefer ne yesem gaz yapıyıor. Ayrıca su içtiğimde midem bulamadığı iÇin suyu azalttım. Bu da zaten tehlikeli.. yani nerden tutsam olmuyor olsun ama çok şükür bebişlermiz sağlıkla gelsin de

Benim de gecen hafta 5+1’de sadece kese göründü icinde bebek görünmüyordu. Doktor iki hafta sonra gel dedi. İyi düşün iyi olur insallah

Bugun tam 7. Haftayi doldurdum ve kahvaltidan sonra huzursuzluk basladi midem agzimda Insallah artmaz bulantilar.. Basedebilen var mi bu durumla? Az az yemek lazim belki de, ben cok yiyorum ogunlerde

Bende soracaktım bunu bazen dayanamıyorum aşırı şişiyor um yediklerime dikkat ediyorum gaz yapacak şeyler yemiyorum özellikle acı ve baharatlı kestim sanki biraz farketti

Kalan tortuları dışarı çıkması çok iyi canım içeride birikse mantar yapıyor vücut gerekeni alıp kalanı atıyor ben koyunca yatmıyorum evde 15 20 dakika geziniyorum bana hemşirem koyunca yatma demişti

Bugun tam 7. Haftayi doldurdum ve kahvaltidan sonra huzursuzluk basladi midem agzimda Insallah artmaz bulantilar.. Basedebilen var mi bu durumla? Az az yemek lazim belki de, ben cok yiyorum ogunlerde
yeni mi başladı bulantılarınız?

Merhaba kızlar bende Ocak sonunda ikinci kez anne olacağım inşallah beklenen adet tarihim 9 gün geçti geçen hafta cumartesi beta hcg 1733 çıkmıştı karından bir şey görünmedi haftaya salı gününe randevu aldım erken mi sizce

Ben de çarşambaya aldım, hemen hemen aynı dönemlerimiz sanırım. Doktor o zaman gel dedi.

Merhaba kızlar. Benimde adet tarihimi 9 gün geçti. Geçen hafta kan testi vermiştim doktor haftaya keseyi görürüz demişti. Bugün keseyi görmek için randevum vardı ancak doktorun işi çıktığı için randevum iptal edildi. İki gündür kendime kuruntu yapıyorum acaba bebek sağlıklı mı? Acaba hala orda mı? Acaba bişey olur mu? diye Bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum. Böyle düşünen hisseden var mı aranızda? Acaba hormonlardan dolayı mı böyle stres yapıyorum bu kadar

Canım ınsallah kavusursunuz esınle bırlıkte buyutursunuz. Belkı kıpırtıları hıssedınce heyecanlanırım dıye beklıyorum ama daha cok var

Nasıl gidiyor hamilelikler kızlar bende Allah kısmet ederse ocak annesiyim sağ salim kucağımıza alalım insallah ❤
Hayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben kah bel ağrısı kah mide bulantısı genelde klozet başında geçiriyorum

İns sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Amin inşAllah cümlemiz
Canım bende geçen hafta aynı senin gibiydim dün daha yeni kese göründü . Merak etme herşey yolundadır .
Merak etme benim teyzem oyle oldu spiralle hamile kaldi cok sasirmistik. Kuzenim simdi universitede okuyor dag gibi bir cocuk maasallahi var Insallah senin de saglikla gelsin bebis
Ayy gerçekten mi ya inşAllah bakalım ayın 14 nü sabırsızlıkla bekliyorum. O zman inşAllah bebişide görürüz
Ben 3 hamilelik geçirdim bu 4 cü hayırlısıyla . Hepsinde 9 ay boyunca midem bulandı sabah sabah her zman boş mide kusardım . Buda kesin öyle olacak hafif hafif mide bulantım var ama iştahım açık şimdi yiyorum 1 hafta sonra flan hiç bitşey yiyemem artık
Aynı benim gibi hormonlardan . Olsa gerek hem merak hem sevinç hem korku hepsi bir arada ama merak etme hepsi yavaş yavaş azalacak ama o merak hiç bitmeyecek takiii bebeğini kucağına alana kadar .

Evet bugun ilk kez ogurdum. Tam bulanto gibi de degil, asiri bir durum yok ama yine de yedikten sonra agzimda kotu bir tat oluyor. Insallah artmaz
İnşallah artmaz. Bende kokulara hassaiyet çok arttı ama henüz mide bulantısı pek olmadı. Acaba olmadan kurtulabilecek miyim diye merak ediyordum ki sizin mesajınızı gördüm. Demekki 7.haftadan sonra da başlayabiliyormus

Merak etme cogu kisi aynidir ben de hepdusunuyorun her sey yolunda mi diye merak etme hormonlardan, gayet de normak merak etmek ama pozitif olmaya gayret etmek lazim bebisler iyi hissetsin

Evet ben de heralde bu kez yirticam derken basladi. Kizimdayken daha erken ve daha yogun baslamis eski notlarimdan gordum. Belki vucudum alisik oldugundan hafif geliyordur. Buna da sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…