2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Şiskinlikten mustaribim bende kilo almadığim halde kiyafetin bel ve kalça kısmı kasıyor biraz .Sabah sönmüş balon gibi kalkıyorum .

Keseyi 5+6 da kalp atışını da 6+0 da duyduk o 1 gün içinde belli olmuş ama net olarak 6+6 diyebiliriim ilk kontrolün akşamına lekelenme oldu doktora yeniden gittim ertesi gün o zaman dinletti :)

Çok hızlı geliştikleri için 1 gün bile çok fark ediyor .

Bebeğe zarar vermez tabi ki. Doktorun önerdiği şekilde ve miktarda kullanın. Kireç rengi akıntı normal ben de kullanıyorum bende de aynı şekilde akıntı oluyor
Canım ılk hamılelıgımde de suan da 12. Haffaya kadar fıtıl kullandım. Kırec kalıntısı normal ılacın hepsını almıyor vucut. Insallah sıfa olur progestan

Şişkinlik ve gaz problemini özellikle doktoruma sordum...Çok normal vucut ordaki gelişime elbet bir tepki gösterecek bu da onun göstergesi sadece bununla kalması başka şeylerin eşlik etmemesi büyük nimet dedi...Daha fazla arttırabilecek şeyler yememeye dikkat et yürüyüş yap dedi...

Evet kanamayla böyle büyük bir parca şeklinde düştü. Benim doktorum da bebegin kalp atislarinda problem olduğu için kalbinin zaten ileride duracagini bu nedenle ilac igne verip bebegi orada tutmanin anlamsiz oldugunu söyledi belki de ilac kullansaydim düşmezdi kendi. Hemen deneyebilirsiniz kanallarda suan açık tekrar gebelik sansi yüksek deyince heycanlandim ama Bakalim nasip

Öyle düşünüp kendini suçlama bende ne kanama vardı ne lekelenme önlem olarak her hafta düşük önleyici iğne vuruldum vücut bebeği reddetmesin diye hap içtim her gün. Göbeğimden oksapar 6000 yaptım her gün aynı saatte gece yatmadan coraspin içtim folik asitimi asla aksatmadım ama yine de kaybettim hepsine bir sebep var benim t rahim ameliyatı olmam lazım yoksa deneyemem sen de kendini toparla rahmin toparlansın denersin benim 11 ayda 3 kaybım var buna rağmen umudum var

yediklerini gaz yapmistit o haftada 5 aylik gebe gibi gorunemezsiniz imkansiz kesin gazdir o.

yook dusuk sonrasi bir ayi gecsin hamile kalirsin

Normal canım çoğumuz öyleyiz. Şişkinlik, gaz, kocaman karın bunlar hamileliğin ilk aylarında olağan şeyler

Ben ilk hamileliğim olmasına rağmen hiçbir şey hissedemiyorum. Eşim de dünyanın bir ucunda belki ondan bilmiyorum. Sürekli gelme tarihi erteleniyor. Beraber doktora gidecektik o da yalan oldu. Artık cinsiyetini öğrenmeye yetişir herhalde. Tek başına olunca insanın hevesi, heyecanı azalıyor

Merhaba kizlar
Bende dün tekrar gittim hastaneye .
kese göründü tam spiralin arkasında .
ayın 14 de tekrar gidecem ve büyük ihtimal spiral kendi başına çıkmazsa doğuma kadar yerinde kalacak doğumda bebekle beraber çıkacak dedi doktor .
inşAllah ayın 14 de bebekte görünür . Rahat bir nefes alırım bende . Bu şekil çok canım sıkılıyor . Ama doktor Sağlıklı bir gebelik olur dedi . Çok kadın var spiral ile hamile kalıp doğuran dedi . Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin .

Bugün iki çorap bir patikle gezdim böyle bir üşüme olamaz aynı şeyleri yaşıyormuşuz gerçekten:)
Ben hala çorap ve hirkayla geziyorum üşüyorum ..
Kizlar bel agrisi icin cvp bekliyorum siz ne durumdasiniz acaba
Benimde üç gündür bek ve kasık ağrısı var adet dongume geldiği için olabilirmiş ..
Yok cnm zarar verse dr izin vermez kullanılmaya ben taransfer olduğumdan beri kullanıyorum 10 haftaya kadar devam edecegim
Arkadaşlar kese içinde bebeği kaç haftalık gördünüz karından ultrasonla.
benim gibi sat 28 nisan olan var mı aranızda?
Ben 5+4 de kese gördüm

İns sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Keseyi gördük de içinde bebeği henüz göremedi. Ablam boş gebelik geçirmişti bende ondan korktum biraz. Acaba ultrason cihazımı çok iyi değil onu da bilemedim. Dün 5+1 haftalıktı betahcg de 5 binlerde olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…