Merhaba birşey sormak istiyorum.Benim 3 gebeliğim normal doğum ama ben suda doğum yapmak istiyorum.Ankara da bazı hastanelere sordum çok yaygın olmadığı için henüz neresinin yaptığını bulamadım.Fiyat bilgisi aldım demişsiniz.Sizin için sakıncası yoksa ne kadar fiyat verdiler öğrene bilirmiyimDeneyimlemedim henüz ama BEEEEN. Çok istiyorum doktoru buldum. Hatta ebe desteğide alıcam. Rabbim izin verirsede suda doğum yapmak istiyorumfiyat bilgisi aldım. Şuan erzurumdayım tayinciyiz ama İstanbula gidicem doğuma. Sırf SSVD için
Allahım sızlere tez zamanda saglıklı bebekler versın ınsallah unutursunuz bugunlerı yavrularınızı kucagınıza alınca. Ilk tup bebek tedavim negatıf oldugunda dunya basıma yıkılmıstı arastırınca sagglıklı bebeklerın anneye tutundugunu ogrenınce kendimi teselli etmeye basladım.Kader arkadaşım benim de 8. Haftamdi gecen hafta cok üzücü yıkıcı kelimeler bogazimda düğümleniyor şimdi yasımızı tutacagiz ama iyi olacagiz tekrar ayaga kalkacagiz. Buradaki arkadaşlarımıza mujde verecegiz Allah in izniyle
Rabbim sizede isteyen bütün kadınlara ve bana annelik duygusunu yaşatsın inşallah kalbim seninle Allah emnat ol canım üzülmeÇok geçmiş olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim sabrımı arttır diye ağlıyorum sadece çünkü içime bir şey oturdu kalkmıyor kan sulandırcı iğnenin etkisi geçsin diye hala girmedim operasyona Rabbim dermansız dert vermesin ne diyeyim
Evet bıraktım zaten yazdim gruba da. Doktor deyince guvenerek kullanmıştım 10 gun kadar da kullandim sonra araştırınca pisman oldum. Umarım bir zararı olmamıştırprevit icerigini iyi arastirin derimm internete bilgiler mevvcut
Sizi 2013 Aralık annelerinden hatırlıyorum sanki, doğru mu?Allahım sızlere tez zamanda saglıklı bebekler versın ınsallah unutursunuz bugunlerı yavrularınızı kucagınıza alınca. Ilk tup bebek tedavim negatıf oldugunda dunya basıma yıkılmıstı arastırınca sagglıklı bebeklerın anneye tutundugunu ogrenınce kendimi teselli etmeye basladım.
Evde özel ebelerle yapıldığını biliyorum Ankara’daMerhaba birşey sormak istiyorum.Benim 3 gebeliğim normal doğum ama ben suda doğum yapmak istiyorum.Ankara da bazı hastanelere sordum çok yaygın olmadığı için henüz neresinin yaptığını bulamadım.Fiyat bilgisi aldım demişsiniz.Sizin için sakıncası yoksa ne kadar fiyat verdiler öğrene bilirmiyim
Evet canımSizi 2013 Aralık annelerinden hatırlıyorum sanki, doğru mu?
Ela adı. Ben Facebook grubuna gitmedim hiç. Doğumdan sonra burayı bile bıraktım hattaEvet canımsonradan facebook a tasındılar orda da vardım. Senın ve yavrunun adı neydı? Nıcklerden hatırlayamadım
Masallah canım saglıkla gelsın yenı bebegın de. Benım kızım da uyku ıle savasan bır bebektı 5 yasında kesıntısız uyku İle tanıstı. Insallah yenı bebk oyle olmazEla adı. Ben Facebook grubuna gitmedim hiç. Doğumdan sonra burayı bile bıraktım hattaKızım sağolsun uykusu azdı, kolikti.
8 yıl sonra baktı hala cesaret edemiyoruz, sürpriz yaptı.
Aa bence kullanmalısın canım. Baya etkili o düşük önleyici, tutunmasını kolaylaştırıyor. Alttan fitil olarak at bence. Ben de kullanıyorum yani halacanım, bugün de benim lekelenmem başladı, dün hiç yoktu. Klinik kapalı, gidemiyorum da. gecen aylarda hep progesteron fitil vermişti doktorum, evde 1 kutu var, kullansam mı bilemedim.
Geçmiş olsunO bende hep var bel ağrısıda var ara ara normal yani iki gündür kusma başladı kafamı kaldıramıyorum
Ben de biraz mide bulantısı var.çevremdeki kokulara karşı duyarlılık oluştu bir bunlara karşı bir tiksinti oluyo.Aşırı mide bulantısı yasayan var mı benim gibi
Bu dönemde alttan bakmak sıkıntılı mıMerhaba kizlar dün Dr kontrolüm vardı ya Dr beta ni da takip et bakalim güzel yükseliyor mu dedi bende bu gün acilden gidip kan verdim acildeki Dr illa alttan bakalım dedi ben daha dün bakıldı istemiyorum dedim baya inat sonucu üstten bakalım madem bakmadan beta isteyemem dedi karından baktı tabi ki ilgisizce dün üstten baktığında Dr birsry gorememisti bu gün üstten kese göründü tabi ukala tavirca burda birşey var kanama mi kese mi alttan bakmadigim için birşey diyemem dedi ama bariz ben bile anladım kese olduğunu tabi alttan olduğu gibi net değildi sanki yuvarlak gibiydi resmini vermedikleri için atamıyorum acaba alttan net olduğu için mi düzenli veya düzensiz kese diyebiliyorlar ama minik bı topidik vardı güzel birşey deme dün üstten gorunmedi ama bu gün göründü beta 4 saat sonra cikicakmis bakam kaç oldu değerim çok uzun oldu hakkınızı helal edin
Günaydın hangi özel hastanede yapılıyor biliyomusunuz.Ben lokman hekim ve medikal Park hastanelerine sordum orada yapılmıyor.Evde özel ebelerle yapıldığını biliyorum Ankara’da
Ben düşünmüştüm ama doktorum ilk dogumdan snra en az 4 yıl geçmesi gerekiyor demişti 3yil olacak o yüzden yapamiyorumKızlar merhaba hepinize daha erken biliyorum ama aranızda sezeryan sonrası normal doğum düşünen var mı ya da bunu daha önce deneyimlemiş olan
İlk doğumunuzun üzerinden ne kadar süre geçti acabaDeneyimlemedim henüz ama BEEEEN. Çok istiyorum doktoru buldum. Hatta ebe desteğide alıcam. Rabbim izin verirsede suda doğum yapmak istiyorumfiyat bilgisi aldım. Şuan erzurumdayım tayinciyiz ama İstanbula gidicem doğuma. Sırf SSVD için
Genetik test yaptırdınız mi kusura bakmayın sizi üzmek için sormuyorum yardımcı olabilirim belki bir yol olur diye soruyorum aynılarını yaşadığım için bnm MTHFR c677t homozigot tespit edildi 4binlik ile gene kaybettim 6binlik ile kızımı kucağıma aldimAslında doktor senin gibi birine 6000 e gerek yoktu dedi 4000 yeterdi dedi ama bilmiyorum
Günaydın hangi özel hastanede yapılıyor biliyomusunuz.Ben lokman hekim ve medikal Park hastanelerine sordum orada yapılmıyor.
Doktor 4500. Mesai dışı doğum olursa 1500 tl ekleniyor. Havuz için 1000 su parası için 500 tl dediler. İstanbul özel Rami hastanesi için aldım fiyatıMerhaba birşey sormak istiyorum.Benim 3 gebeliğim normal doğum ama ben suda doğum yapmak istiyorum.Ankara da bazı hastanelere sordum çok yaygın olmadığı için henüz neresinin yaptığını bulamadım.Fiyat bilgisi aldım demişsiniz.Sizin için sakıncası yoksa ne kadar fiyat verdiler öğrene bilirmiyim
Oğlum 6 yaşına giricek doğuma kadar. O ara verme doktordan doktora değişiyor mesela ankarada Aslıhan yazıcıoğlu var 18 ay arayla ssvd yapıyor.Ben düşünmüştüm ama doktorum ilk dogumdan snra en az 4 yıl geçmesi gerekiyor demişti 3yil olacak o yüzden yapamiyorum
İlk doğumunuzun üzerinden ne kadar süre geçti acaba
Genetik test yaptırdınız mi kusura bakmayın sizi üzmek için sormuyorum yardımcı olabilirim belki bir yol olur diye soruyorum aynılarını yaşadığım için bnm MTHFR c677t homozigot tespit edildi 4binlik ile gene kaybettim 6binlik ile kızımı kucağıma aldim
Ah ahh. Almanyada bu söz konusu bile değil. İlki sezeryan olsada ikinciye bütün doktorlar normal gözüyle bakar. Aşağılamak değil amacım ama Türkiyedeki çoğu doktor rahata alışmış kes al kes al. Ülkenin %60 sezeryan ki bu çok üzücü bi durum.Canım ben sezeryan doğum yaptım, doğum yapacağım tarihte tam 8 yıl geçmiş olacak ama doktorum olmaz diyor, sezeryan olan sezeryan devam eder dedi, doktordan doktora değişebilir belki benimki böyle yorum yaptı
Normal doğumda 5500 6000 cıvarında zaten arada çok fazla birşey oynamıyor.Hem daha az acılı olur kesinlikle Ankara da bulmam lazımDoktor 4500. Mesai dışı doğum olursa 1500 tl ekleniyor. Havuz için 1000 su parası için 500 tl dediler. İstanbul özel Rami hastanesi için aldım fiyatı. Böyle şeyler söylenmez biliyorum ama evde suda doğumlarda yaygınlaştı aslında ebe desteği alarak. Tabi evde olduğu için sıcak bakılmıyor bu duruma ssvd olmasaydım kesinlikle evde istiyordum ama yapmıyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?