- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemiyorum ki bazı Dr lar zararlı bazıları kesin net tanı için alttan bakmak önemli diyor ben bir önceki gün alttan bakıldığı için baktırmak istemedim zaruri durumlar dışında bence bakilmasa daha güzelBu dönemde alttan bakmak sıkıntılı mı
kan testi idrar testi ile birlikte istemişti benden. Ben yaptırdımKızlar toksoplazma testi yaptıran var mı
Siz ssvd mi yaptınız acabaDoktor 4500. Mesai dışı doğum olursa 1500 tl ekleniyor. Havuz için 1000 su parası için 500 tl dediler. İstanbul özel Rami hastanesi için aldım fiyatı . Böyle şeyler söylenmez biliyorum ama evde suda doğumlarda yaygınlaştı aslında ebe desteği alarak. Tabi evde olduğu için sıcak bakılmıyor bu duruma ssvd olmasaydım kesinlikle evde istiyordum ama yapmıyorlarmış.
Ben bugün gittim doktora kendiliğinden düşmüş bir operasyona gerek yok dedi doktor ve operasyon olmadığım içinde antibiyotik vermedi hic beklemenize gerek yok tekrar gebe kalabilirsiniz dediÇok geçmiş olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim sabrımı arttır diye ağlıyorum sadece çünkü içime bir şey oturdu kalkmıyor kan sulandırcı iğnenin etkisi geçsin diye hala girmedim operasyona Rabbim dermansız dert vermesin ne diyeyim
Camım çok çok gecmis olsun Rabbim tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin insallahBen bugün gittim doktora kendiliğinden düşmüş bir operasyona gerek yok dedi doktor ve operasyon olmadığım içinde antibiyotik vermedi hic beklemenize gerek yok tekrar gebe kalabilirsiniz dedi
Ben de şimdi aynısını yazacaktım. Bende de sümük gibi sarı bir akıntı var birkaç haftadır. Neden olabilir acabaKızlar selam nasılsınız? Sizde de akıntı oluyomu bende bu ara fazlaca akıntı var anlamadım sebebini? Bide kızlar benim doktorumda alttan baktı 2 kez metak etmeyin inanın onlar en ufak zararlı bir sey olsa asla yapmazlar böyle bisey icinizi ferah tutun
Ben yaptırdım, doktorum istediKızlar toksoplazma testi yaptıran var mı
Doktor olumsuz konuşunca moralim bozuldu bence de daha anca görünür gibi geliyorKeseyi görüyolar ama bebek hemen belli olmuyor ki onlar daha iyi bilir ama sabret bakalım inş ordadır benim bir önceki gebeliğimde keseden bir hafta snra anca gördük bebeği ve kalp atışını çok iyi ultrason cihazları olan hekimler de var
Arada oluyor canım. Saçmasapan şeylere ağladım birkaç kereKızlar ben 7. haftadayım. Ve aşırı bir duygusallık, sürekli en ufak bir şeyde ağlama isteği var. Sizde de duygusallıkta artış oldu mu?
Aaa burda öyle değil ben fransadayım . Gerçekten Türkiye’deki doktorlar kolayına kaçıyorCanım ben sezeryan doğum yaptım, doğum yapacağım tarihte tam 8 yıl geçmiş olacak ama doktorum olmaz diyor, sezeryan olan sezeryan devam eder dedi, doktordan doktora değişebilir belki benimki böyle yorum yaptı
Aynen Fransa’dada öyle değil . Gerçekten Türkiye’deki doktorlar artık kolaya kaçıyorAh ahh. Almanyada bu söz konusu bile değil. İlki sezeryan olsada ikinciye bütün doktorlar normal gözüyle bakar. Aşağılamak değil amacım ama Türkiyedeki çoğu doktor rahata alışmış kes al kes al. Ülkenin %60 sezeryan ki bu çok üzücü bi durum.
Yok yapmadım daha ama inşallah bu gebeliğimde yapıcamSiz ssvd mi yaptınız acaba
Ankara da hangi doktora gidiyorsunuz? Birde özel sigorta araştırdınız mı hiç? Sanırım sigortayla hastane ve doktor seçimi yapılabiliyor, ve uygun fiyat olabiliyor.Normal doğumda 5500 6000 cıvarında zaten arada çok fazla birşey oynamıyor.Hem daha az acılı olur kesinlikle Ankara da bulmam lazım çok teşekkür ederim
Aynen aynen bende de var demekki normal bebekle alakalı bi durum cünkü kuzenlerimden de çok yaşayan varmışBen de şimdi aynısını yazacaktım. Bende de sümük gibi sarı bir akıntı var birkaç haftadır. Neden olabilir acaba
Size de geçmiş olsun. Bana da öyle denildi ama sürekli olunca ve geçmeyince insan telaşlanıyor. Bir an önce ağrılarımız diner umarım. Sağlıkla kalınHayırlı olsun öncelikle. Bende malesef aynı durumdayım. Ama normal olduğunu söyledi doktor. Çok ağrın olursa parol alabilirsin demişti. Birde benim kesenin yanında kist gördü önemsiz 12. Haftaya kadar geçer ama ağrılarını tetikleyebilr demişti.
Plasenta oluştuğu için bu haftalarda akıntı artarmış öyle okudum nette benBen de şimdi aynısını yazacaktım. Bende de sümük gibi sarı bir akıntı var birkaç haftadır. Neden olabilir acaba
Canım plasenta oluşuyormuş bu haftalarda o yüzden normalmiş akıntı olması. Araştırınca öyle çıkıyor bende de var çünkü.Aynen aynen bende de var demekki normal bebekle alakalı bi durum cünkü kuzenlerimden de çok yaşayan varmış