• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar merhaba hepinize daha erken biliyorum ama aranızda sezeryan sonrası normal doğum düşünen var mı ya da bunu daha önce deneyimlemiş olan
Deneyimlemedim henüz ama BEEEEN. Çok istiyorum doktoru buldum. Hatta ebe desteğide alıcam. Rabbim izin verirsede suda doğum yapmak istiyorum 🥰 fiyat bilgisi aldım. Şuan erzurumdayım tayinciyiz ama İstanbula gidicem doğuma. Sırf SSVD için 🤲🏻😌

Cevizi canım yemek istemediği için tahin pekmezle karıştırıyorum kahvaltıda yiyorum.. Ama sürekli yemek de hamilelik şekerini artırabilir.
Benim uzun zamandır kansızlığım var. Hamilelikten önce ilaç kullandım eskisine göre değerimizi iki katına çıkmış ama yine de sınırın altında. 2 aydır çay içmiyorum belki normale döner.
İçerisinde şeker olmasada arttırıyor mu ki 😰. Bende ilk gebeliğimde haplar işe yaramadığı için bu gebeliğimde pekmez yemeyi tercih ettim bakalım düzelecek mi 🥰 inşallah bu seferde gebelik şekeriyle uğraşmam zaten ilk gebeliğimden dolayı böbrek büyümesi olma ihtimalim yüksek 🙄

Pekmezden demir alabilmek için günde bir litre yemen gerekiyor demişti bana doktorum o da imkansız bu sefer şeker fırlar 🤣
Demir ilaçları tek çözüm gibi sanki ya da pekmez yerine kuru üzüm kuru erik vs.de yiyebilirsiniz.

Selam kızlar ben de tüp bebekle 6 haftalık hamileyim nasip olursa ocakta olacak doğumum. Cuma günü keseyi gördük pazar günü kanamam oldu şimdi leke şeklinde oluyor arada. Bugün tekrar doktora gittik kanama alanı var dedi kese büyümüş 14mm ama bebek yok dedi. Siz kaçıncı haftada gördünüz bebeği ve kalp atışını? Normal mi sizce? Boş gebelik olmasından korkuyorum

Selam kızlar ben de tüp bebekle 6 haftalık hamileyim nasip olursa ocakta olacak doğumum. Cuma günü keseyi gördük pazar günü kanamam oldu şimdi leke şeklinde oluyor arada. Bugün tekrar doktora gittik kanama alanı var dedi kese büyümüş 14mm ama bebek yok dedi. Siz kaçıncı haftada gördünüz bebeği ve kalp atışını? Normal mi sizce? Boş gebelik olmasından korkuyorum
Hayırlı olsun.. Karından baktıysa kese 20mm civarındayken görülüyor bebek karından.

Ağzımın hiç tadı yok iştahım yerinde ama ne içtiğim çayın tadını alıyorum ne yediğim pastanın.Tat alamasam da o pastayı yedim ya kendime ne diyeceğimi bilemiyorum.

Sizde de varmı tat bozukluğu.
Ben suyun tadini bile alamiyorum. Kana kana su icmeyi özledim

Ya acaba ben karnımı mı kasıyorum yoksa hep böyle mi olcak mesela korse giyern sıkar ya sanki öyle gibi içten bi darlıyo sizin nasıl

İçerisinde şeker olmasada arttırıyor mu ki 😰. Bende ilk gebeliğimde haplar işe yaramadığı için bu gebeliğimde pekmez yemeyi tercih ettim bakalım düzelecek mi 🥰 inşallah bu seferde gebelik şekeriyle uğraşmam zaten ilk gebeliğimden dolayı böbrek büyümesi olma ihtimalim yüksek 🙄
Pekmez kendisi şeker . Uzun süre yemezsen bir şey olmaz bence. Ben şu aralar cevizden tiksindim. Cazip hale getirmek için bir tatlı kaşığı tahin pekmezle karıştırıp yiyorum. Uzun sürede zararlı olabilir.

Keseyi görüyolar ama bebek hemen belli olmuyor ki onlar daha iyi bilir ama sabret bakalım inş ordadır benim bir önceki gebeliğimde keseden bir hafta snra anca gördük bebeği ve kalp atışını çok iyi ultrason cihazları olan hekimler de var

Amin kuzum çok sağol seni çok iyi anlıyorum birdahaki hamilelik planladığında mutlaka hemotoloji bölümüne git onlar bazı testler yapıyor kilo hesabı yapıyor ona göre kaç binlik kan sulandırıcı kullanman gerektigini hesaplayıp söylüyorlar aklinda bulunsun bazen pıhtı seviyesi yüksek olabiliyor ona göre iğnenin mg ini da yukseltiyorlar
Aslında doktor senin gibi birine 6000 e gerek yoktu dedi 4000 yeterdi dedi ama bilmiyorum

Sana teselli olur mu bilemiyorum canım ben tam 7 bebek kaybettim bu 8. Gebeliğim insan her defasında yıkılıyor lakin anne olma duygusu ile yeniden ayağa kalkıyor hiç hamile kalamayan kadınları düşündüm ben ve kendi sorunumun çaresini aradım buldum mu? Hayır 6 yıl gebelik düşünmedim 7 bebeğimi kaybettikten sonra şimdi yeniden umutlaniyorum üzülme desemde üzülürsün lakin kendini yıpratma Allah'a sigin buda bizim imtihanimiz 😔
Çok geçmiş olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim sabrımı arttır diye ağlıyorum sadece çünkü içime bir şey oturdu kalkmıyor kan sulandırcı iğnenin etkisi geçsin diye hala girmedim operasyona Rabbim dermansız dert vermesin ne diyeyim

Kızlar merhaba hepinize daha erken biliyorum ama aranızda sezeryan sonrası normal doğum düşünen var mı ya da bunu daha önce deneyimlemiş olan
Canım ben sezeryan doğum yaptım, doğum yapacağım tarihte tam 8 yıl geçmiş olacak ama doktorum olmaz diyor, sezeryan olan sezeryan devam eder dedi, doktordan doktora değişebilir belki benimki böyle yorum yaptı

benim goguslerimde bir dusukluk var arkadaslar yani fazla buyumuyor sanki belirgin degil biraz sis ama boyle ucu beli bile degil aman aman hassas degil acaba beta degelerinde sorunnolabilir mi?

benim goguslerimde bir dusukluk var arkadaslar yani fazla buyumuyor sanki belirgin degil biraz sis ama boyle ucu beli bile degil aman aman hassas degil acaba beta degelerinde sorunnolabilir mi?
takintida yapmis olabilirim ama ilk gebelik dusukle sonuclandi ve ilkinde goguslerim ilk basta cok dolgundu ama sonrada dusmeye basladi ve dusuk yaptim malesef o yuzden bunuda kafaya oyle taktimm

Back