- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Kaşık ağrım var sağ tarafımda canım yarında kan vereceğimDün benimde iğnemin 12. Günüydü benim testim de aynen böyle çıktı, aşırı göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım var sende de böyle belirti var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaşık ağrım var sağ tarafımda canım yarında kan vereceğimDün benimde iğnemin 12. Günüydü benim testim de aynen böyle çıktı, aşırı göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım var sende de böyle belirti var mı?
İnşallah öyle olur çalışıyorum kimseye hamile olduğumu söylemedim henüz çünkü öncekileri kaybettim şimdi gizliyorum bir süre hiçbir şey yiyemiyorum sabahları o beni çok zorluyor Yoksa kafa dağıtmak bana da iyi gelirdiHayırlısıyla herşey güzel olacak inşAllah düşünmemeye çalışalım canım günlük yarım saat yürüyelim evde durdukça kafama takıyorum diye bundan sonra günlük kendime bir iş yapacagim dün arkadaşıma gittim bugün biraz yürüyüp eczaneye gideceğim birşey almasamda mağazalara bakacağım tabiki korona yada dikkat etmeyi unutmayalım yarın da artık bilmiyorum bakacam
Canım ben de aynı senin gibiyim kafamda deli sorular ve evhamlar hiç bitmiyor7+1 olduk bugün hiç belirtim yok kalp atışını duymuştuk 6+4 de acaba yine gitsem mi kendimi hamile gibi hissetmiyorum
Ultrasonun zararı yok arkadaşlar bunu bi anlayın artık dopplerin varTeşekkürler canım doktorum bana en son 1 ay sonraya gün verdi çok uzun geldi bana
Ultrasonun herhangi bir zararı yoktur. Zararlı olan dopplerYok canım gitme bende 6+2 de kalp atışını çok şükür gördük 2 hafta sonra tekrar gel demişti 8+2 de kontrolü m varbende kendimi pek hamile gibi hissetmiyorum ama arada bir sağ kasığımda batma oluyor ilk defa hamile olanlarda bebek yerini genisletiyormus bence sende 8. Haftada git sonra zaten 4 hafta da bir çağırıyorlar sık sık ultrason a girmek de iyi değil
BiliyorumUltrasonun zararı yok arkadaşlar bunu bi anlayın artık dopplerin var
Sende mi hissetmiyorsunCanım ben de aynı senin gibiyim kafamda deli sorular ve evhamlar hiç bitmiyor
Yaa sen böyle diyince bı heyecanlandım bizimde 36. Gün cumartesi Dr randevum var gün saat geçmek bilmiyorBugün 35. Günümüz , kalp atmaya başladı biz duyamasak da henüz . Orada minicik bir kalp
merhaba öncelikle pazartesi 7+6 dayken ultrasonda 6+5 göründü cigazdan cihaza değişirMerhaba arkadaşlar ben de sat a göre 8 haftalık gebeyim bugün kalp atışlarını duymaya gittiğimizde bebegimin 6 haftalik göründüğünü ve kalp atışlarının da haftasina göre belli belirsiz olduğunu gördük 6. Haftadan sonra durmuş gelisim. doktor haftaya çağırdı ama siz randevuya gelemeden de düşük yapabilirsiniz bu hafta dedi. Ben bu gebeligimde mide bulantısı yaşamamıştım demek bir terslik varmış. Bulanti yaşayanlara Allah acil şifalar versin cok zor diger gebeligimde perişan olmuştum ama o bile olumluymuş demekki
Döllenme ve bebeğin tutunma günleriniz farklıysa ondan olabilirKizlar bu betahcg kişiden kişiye göre değişiyor mu başka topikde arkadaşla aynı günümüz onun 247 benim 1606 arada baya bı fark var normal mi acaba
Bu tartışmaya açık bir konu aslında. Avrupada en fazla 3 kez ultrasona sokuyorlar mesela İnsanın kafası karışıyor tabi neden diye . Bende karşıyım mesela burda herkes gittiUltrasonun herhangi bir zararı yoktur. Zararlı olan doppler
Erken gebelik testi yaptımBen idrar testi yapmadım kuzum adetim geçince idrar testi yaptım iğnenin 12. Günü kan testi yaptırdım evet şu an hamileyim bence sende öylesin
Var kuzum hayırlı olsun olmasa çizgi çıkmazdı yarın kan testin pozitif çıkacaktırErken gebelik testi yaptım
Ay inşallah kuzum ya yarın zaten 13. Gün artık kan vereceğimVar kuzum hayırlı olsun olmasa çizgi çıkmazdı yarın kan testin pozitif çıkacaktır
Belli belirsiz derken düzenli bir kalp atımı değil. Vajinal ultrasonda da baktı sonuç aynı . Nasip artıkmerhaba öncelikle pazartesi 7+6 dayken ultrasonda 6+5 göründü cigazdan cihaza değişir
kalp atışı belli belirsiz olayını anlamadım ya atar ya atmaz yani
lütfen başka bir doktora daha gidiniz. bu şekilde bu psikoloji bebeği daha da kötü etkiler.
ayrıca bir dahaki gittiğiniz doktor eğer vajinalden bakarsa yine haftası farklı çıkacaktır
Ultrasonun zararı yok arkadaşlar bunu bi anlayın artık dopplerin var