- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.167
- 63
Sonucu bizede yazAy inşallah kuzum ya yarın zaten 13. Gün artık kan vereceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucu bizede yazAy inşallah kuzum ya yarın zaten 13. Gün artık kan vereceğim
Bu tartışmaya açık bir konu aslında. Avrupada en fazla 3 kez ultrasona sokuyorlar mesela İnsanın kafası karışıyor tabi neden diye . Bende karşıyım mesela burda herkes gitti
Bile doktora ben halâ gitmedim 10. Haftamı bekliyorum kalbi duyulmazsa beni 2 hafta sonra bi daha çağırıcak gerek yok o strese girmeye. İlk çocuğumda farklıydı tabi hergün çağırsa giderdim neyseki ayda bir gittim .
İnsallah geçer kaçıncı haftadasınızBana fayda etmedi herşeyi deniyorum ama yok inşallah en kısa zamanda geçer
Hayırlı olsun :)Erken gebelik testi yaptım
Sizce geçmiş midir iğne etkisi 12. GünHayırlı olsun :)
Insallah, sagol canim.Kesin %60 artış olacak diye bir şey yok sizin ki artmış zaten bence problem yoktur merak etmeyin hayırlı olsun :)
Saron bitmiştir inşallah daha da gelmez .Hayatına devam et dışarı iyi geliyor :)
Çok geçmiş olsun bu bebeler ömrümüzden kaç yıl götürüyor böyle tehlikeli durumlarda Allah korusun .
Ben de 5+1’deyin ve bende de var Normalde dinlenince geciyordu ama bazen yatakta ya da oturunca da olmaya basladiArkadaşlar yaşayan varmı bilmiyorum ama 5. Haftadayım bildiginiz adet olucakmısım gibi ağrım oluyor kasıklarımda sizlerde de olan varmı acaba?
Geç döllenme olabilir?Merhaba arkadaşlar ben de sat a göre 8 haftalık gebeyim bugün kalp atışlarını duymaya gittiğimizde bebegimin 6 haftalik göründüğünü ve kalp atışlarının da haftasina göre belli belirsiz olduğunu gördük 6. Haftadan sonra durmuş gelisim. doktor haftaya çağırdı ama siz randevuya gelemeden de düşük yapabilirsiniz bu hafta dedi. Ben bu gebeligimde mide bulantısı yaşamamıştım demek bir terslik varmış. Bulanti yaşayanlara Allah acil şifalar versin cok zor diger gebeligimde perişan olmuştum ama o bile olumluymuş demekki
Kızlar etraftakileri çok takmayın bence iyi bir doktor bulup ona inanıp güvenin ben de dün gittim 5+1misim geçen hafta salı betam 40 çıkmıştı dün 1133 e yükselmiş kese de göründü ultrasonda 2mm herkesin farklı olabilir. Yani önce Allaha dua edelim sonra doktorumuzu dinleyelim en iyisini onlar bilirKizlar merhaba hamile olan bı arkadaşımla görüştüm aynı zamanda hemşire onun 5 haftalık beta 280 mis benimki 1606 diyince seninki baya yüksek dedi korktum şuan bir sorun mu var acaba
canım ben hamileliğimi öğrendiğimde betam 1626 idi. 5 haftalık değil daha 4 haftalıktım. Doktorda hiç bir sorun yok demişti. Şu an 9+1 haftalığım. Telaşa kapılma benceKizlar merhaba hamile olan bı arkadaşımla görüştüm aynı zamanda hemşire onun 5 haftalık beta 280 mis benimki 1606 diyince seninki baya yüksek dedi korktum şuan bir sorun mu var acaba
Merhaba. Beta hcg değeri tamamen döllenme ile alakalı bir durum. Zaten referans aralıklarını incelerseniz bu durumu göreceksiniz. Alt ve üst değerler arasında uçurum oluyor. Benim adet günü beta hcg 574 tü. Adetten iki gün sonra 4+2 1274 çıktı. İlk gebeliğim de de adet günü 82 di mesela. O yüzden bu sayısal değerlerin tek başına bir anlamı yok. 2 günde bir olan artış miktarı önemli. Düzenli artıyorsa kimseyi kendiniz ile kıyaslamayın. Her gebelik kendine özeldir. İçinizi rahat tutunKizlar merhaba hamile olan bı arkadaşımla görüştüm aynı zamanda hemşire onun 5 haftalık beta 280 mis benimki 1606 diyince seninki baya yüksek dedi korktum şuan bir sorun mu var acaba
Benim de yuksek kiside kisiye fark ediyor merak etme kotu bir sey olmazKizlar merhaba hamile olan bı arkadaşımla görüştüm aynı zamanda hemşire onun 5 haftalık beta 280 mis benimki 1606 diyince seninki baya yüksek dedi korktum şuan bir sorun mu var acaba
Bana doktor dopplerin çok uygulanırsa zararı var dediDopplerin de yok oda usg gibi sadece biraz daha fazla ses dalgası gönderip kan akışını ölçüyor.
Normalde insanlar için ve özellikle hamileler için tehlikeli olan x- ışını olan çekimler tomografi röntgen sintigrafi anjiografi vs bunlarda çok çok gerekli olmadıkça doktor istemiyor zaten .