2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İnşallah öyle olur çalışıyorum kimseye hamile olduğumu söylemedim henüz çünkü öncekileri kaybettim şimdi gizliyorum bir süre hiçbir şey yiyemiyorum sabahları o beni çok zorluyor Yoksa kafa dağıtmak bana da iyi gelirdi

Merhaba arkadaşlar ben de sat a göre 8 haftalık gebeyim bugün kalp atışlarını duymaya gittiğimizde bebegimin 6 haftalik göründüğünü ve kalp atışlarının da haftasina göre belli belirsiz olduğunu gördük 6. Haftadan sonra durmuş gelisim. doktor haftaya çağırdı ama siz randevuya gelemeden de düşük yapabilirsiniz bu hafta dedi. Ben bu gebeligimde mide bulantısı yaşamamıştım demek bir terslik varmış. Bulanti yaşayanlara Allah acil şifalar versin cok zor diger gebeligimde perişan olmuştum ama o bile olumluymuş demekki

Ultrasonun herhangi bir zararı yoktur. Zararlı olan doppler

merhaba öncelikle pazartesi 7+6 dayken ultrasonda 6+5 göründü cigazdan cihaza değişir
kalp atışı belli belirsiz olayını anlamadım ya atar ya atmaz yani
lütfen başka bir doktora daha gidiniz. bu şekilde bu psikoloji bebeği daha da kötü etkiler.
ayrıca bir dahaki gittiğiniz doktor eğer vajinalden bakarsa yine haftası farklı çıkacaktır

Kizlar bu betahcg kişiden kişiye göre değişiyor mu başka topikde arkadaşla aynı günümüz onun 247 benim 1606 arada baya bı fark var normal mi acaba

Ultrasonun herhangi bir zararı yoktur. Zararlı olan doppler
Bu tartışmaya açık bir konu aslında. Avrupada en fazla 3 kez ultrasona sokuyorlar mesela İnsanın kafası karışıyor tabi neden diye . Bende karşıyım mesela burda herkes gitti
Bile doktora ben halâ gitmedim 10. Haftamı bekliyorum kalbi duyulmazsa beni 2 hafta sonra bi daha çağırıcak gerek yok o strese girmeye. İlk çocuğumda farklıydı tabi hergün çağırsa giderdim neyseki ayda bir gittim .

Ben idrar testi yapmadım kuzum adetim geçince idrar testi yaptım iğnenin 12. Günü kan testi yaptırdım evet şu an hamileyim bence sende öylesin
Erken gebelik testi yaptım

Eklentiler

• 0CB3B8D0-5E59-4BBD-B967-E2AA0F945A9A.jpeg
    50 KB · Görüntüleme: 46
  • 52778C8D-FCBC-4C41-9F8C-3A1A52281248.jpeg
    33,3 KB · Görüntüleme: 49
Belli belirsiz derken düzenli bir kalp atımı değil. Vajinal ultrasonda da baktı sonuç aynı . Nasip artık

Ultrasonun zararı yok arkadaşlar bunu bi anlayın artık dopplerin var

Dopplerin de yok oda usg gibi sadece biraz daha fazla ses dalgası gönderip kan akışını ölçüyor.

Normalde insanlar için ve özellikle hamileler için tehlikeli olan x- ışını olan çekimler tomografi röntgen sintigrafi anjiografi vs bunlarda çok çok gerekli olmadıkça doktor istemiyor zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…