2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim de bugün 4+4 kesem gözükmedi

Merhaba cok gecmis olsun. Ben henuz 5+3um sanirim o yuzden mide bulantim baslamadi ama o sersemlik hissi bende de mevcut. Ayaktayken kafam donuyor ya da sallaniyor gibi bir his. Bende de troid sorunu var ethrox kullaniyorum. Tansiyonum da dusuk genelde aksamustleri ozellikle 9-6. Erkenden uyuyorum gun icinde de bi kac kez uyuyorum

Benim sadece halsizlik değil sürekli açlık mide kazınması, yiyincede bi acayip oluyor vücudum gevşiyor. Şekerde normal çıktı. İlk gebeliğim çok normaldi acaba bu durumda normal mi endişelendim.

Merhaba, yazdıklarınız aynen bende de mevcut. 7+4’üm ben de. Tiroit ilacı kullanıyorum, fakat ilaçla ilgili bi durum olduğunu düşünmüyorum. Benim ilk gebeliğimde de böyleydi. Her gün kusuyorum, mide bulantısı ve kusmak da halsizlik titreme yapıyor. İlkinde de şiddetli yaşadığım için en korktuğum şeydi zaten, bunda da aynı. Allah yardımcımız olsun, çok zor, ama geçecek inşallah.

Allah yardımcımız olsun ben kusmuyorum yediklerim kara deliğe gidiyo gibi bir boşluk ve kazıntı hali var bir o kadar da halsizlik. İnşallah 12. Haftadan sonra rahatlarız.

kızlar selam, bugün biraz yürüyüş yaptığımız dolaştığımız bi gündü, tuvalete gittiğimde çok çok hafif açık kahverengi leke gördüm peçetede ama çamaşırda yoktu, hesaplarıma göre 5+1 im, sizde de oldu mu böyle? Doktora yazdım yerleşme kanaması olabilir yarın gelin dedi ama size de bi sorayım istedim, eve geldiğimden beri yatıyorum

Ben tüp bebekle hamile kaldığım için eğilmek uzanmak ağır kaldırmak yasak bize normal gebelerde bir tık daha yasaklar çok
Anı sıçramalar oluyor illaki bilinç altında bebeğime birşey olacak mı korkusu tetikliyor bence
Sık sık girmek istemem zamanında sağlıkla göreyim yeter ki

Ben 5+1 de kese gördüm incesinde gittim gözükmedi kese tüp bebek olduğu için 3 defa kan verdim sonra Dr gerek yok tmm dedi kese gördüğümde 3000 lerde yadadaha fazlaydi değerim...göbekten baktı dr vajinal bakmadı sıkıntı olmasın diye
Kızlar merhaba kesenin içinde bebeğinizi ne zaman gördünüz tam 6.haftada gittim keseyi gördük doktor kalp atışını şu an duyamam 10 gün sonra gel dedi yarın gidicem
Ben bugün kalp atışını duydum 6+6 sende haftaya kesin duyarsın cnm
Benim de bugün 4+4 kesem gözükmedi
Erken ama 5 haftadan önce net kese gözükmüyor genelde

Gecen hafta olmustu ultrasonda cok minik kanama alani gorundu ama ilac vermeso doktor. Dun yine oldu bende de yazmistim hatta. Doktorumu aradim asiri olmadiktan sonra sorun yok c.tesi bakariz dedi. Ben de yatiroyrum. Sanirim bu haftalarda fazla hareket etmemek lazim. Insallah her sey yolundadir. Doktordan sonra buraya da yazarsiniz ne dedi merak ederim ben de

Bende bugün disardaydim.kalp atışını duydum eve geldim lekelenme oldu rengi kırmızıya dönmesin yeterki yerlesiyordur bebeğin..yarın bende dr.a gideceğim tahliler için bende gozukecegim tekrar

Günaydın Bende de çok hazımsızlık oluyor. İki gündür bir çay bardağı ılık sütü yavaş yavaş içiyorum. Bana iyi geldi. Sizde bir deneyin isterseniz.
Deneyeceğim şimdi. Gerçekten değişim bişey. Bulantı desem bulantı değil ama canım hiçbişey istemiyor ara öğün yaparım normalde yapamadım. İnşallah çabuk geçer

Ahh canım dr yarın tekrar çağırdı beni. Hem kan vericem hem ultrasyonda tekrar bakıcak. Değerimin artışı fazla olduğu için ikiz olmasın diyede espiri yaptı. Sanki yeni yerleşiyo dedi. Sabahlar olmaz bana artık

Biliyorum o korku heyecan bitmiyor ins yarın sevinirsin için ferahlar

Bnm de pembemsi lekelenmelerim oluyo. Nadiren ve açık pembemsi. Dr. a sordum ya yerleşmedir yada düşüktür dedi. Daha önceki hamileliklerimde de yaşadım lekelenme en korktuğum şey. SiZin ki açık kahverengiymiş. İhmal etmeyin siz yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…