- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
İnş canım çok sağolBiliyorum o korku heyecan bitmiyor ins yarın sevinirsin için ferahlar
Canım snn lekelenmenin rengi nasıl.Bende bugün disardaydim.kalp atışını duydum eve geldim lekelenme oldu rengi kırmızıya dönmesin yeterki yerlesiyordur bebeğin..yarın bende dr.a gideceğim tahliler için bende gozukecegim tekrar
Ben de 5 kiloya kadar kaldırıyorum ama etrafındakiler aman kaldırma birşey olur diye beni korkutuyorlar zaten iyice pimpirikli oldum çıktım.15 kiloya kadar kaldırıyorum kızım bütün gün kucak istiyorulturason haftada bir ilk aylar için sorun teşkil etmez
Açık kahverengi benim lekenmem oldu üç defa daha bu dördüncü kez oluyor ins son olmuştur ...Canım snn lekelenmenin rengi nasıl.
İnş inşAçık kahverengi benim lekenmem öldü üç defa daha bu dördüncü kez oluyor ins son olmuştur ...
Cokk cokkkkko inanın ne olursa olsun bir can olunca her aşaması stresli galiba doğuma kadar biz burda stresi olacagiz normal gebeler bazen anlamıyor bile bebeğin tutundugunuİnş inşÇok yıpratıcı.
Merhaba bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım gebelik var gibi 10 da silik çizgi var kan verin benceKızlar çatlatma iğnesi 10. Günüm
Dün ile bugünün testlerini atıyorum sizce nasıl aynılar mı
Benimde 10.gün testim böyle işte bakın daha iyi görürsünüzMerhaba bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım gebelik var gibi 10 da silik çizgi var kan verin bence
Cokk silik çizgi varBenimde 10.gün testim böyle işte bakın daha iyi görürsünüz
Evet canımCokk silik çizgi var
Tabi tabi yarın 10da gidicez sonrasında yazarım dediklerini çok teşekkür ederimGecen hafta olmustu ultrasonda cok minik kanama alani gorundu ama ilac vermeso doktor. Dun yine oldu bende de yazmistim hatta. Doktorumu aradim asiri olmadiktan sonra sorun yok c.tesi bakariz dedi. Ben de yatiroyrum. Sanirim bu haftalarda fazla hareket etmemek lazim. Insallah her sey yolundadir. Doktordan sonra buraya da yazarsiniz ne dedi merak ederim ben de
Ya işte yürüdüm ettim diye mi oldu bilemedim ben de, eşim de panikledi eve gidelim o zaman dedi döndük yatıyorum bakalım, en son cuma günü gittim doktora 737 ydi beta ama belli belirsiz bir yer gördü tam net keseyi görememişti, belki yerleşmedir ama 737 için yerleşmiş olması gerekmez miydi diye düşündüm.Bende bugün disardaydim.kalp atışını duydum eve geldim lekelenme oldu rengi kırmızıya dönmesin yeterki yerlesiyordur bebeğin..yarın bende dr.a gideceğim tahliler için bende gozukecegim tekrar
Valla bana da bugün sabahlar olmayacak galiba. Azcık da kasık ağrım var ya yoruldum diye ya da bilmiyorum. 737ydi betam cuma günü, dört gün olcak bakalım yarın tekrar kan testi ister mi ama biz de tam göremediydik keseyi cumaya çağırmıştı erken gitmek durumunda kalıcaz yarını bekliyorumAhh canım dr yarın tekrar çağırdı beni. Hem kan vericem hem ultrasyonda tekrar bakıcak. Değerimin artışı fazla olduğu için ikiz olmasın diyede espiri yaptı. Sanki yeni yerleşiyo dedi. Sabahlar olmaz bana artık
Eet malesef. Doğru düzgün sevinemiyorum bileCokk cokkkkko inanın ne olursa olsun bir can olunca her aşaması stresli galiba doğuma kadar biz burda stresi olacagiz normal gebeler bazen anlamıyor bile bebeğin tutundugunu
Bnm beta bugün 1764 çıktı. Kese yerleşiyo gibi dedi dr um. Bayağı baktı. Lekelenmem olduğunu söylediğimde de ya yerleşme yada düşük dedi.Tabi tabi yarın 10da gidicez sonrasında yazarım dediklerini çok teşekkür ederim
Ya işte yürüdüm ettim diye mi oldu bilemedim ben de, eşim de panikledi eve gidelim o zaman dedi döndük yatıyorum bakalım, en son cuma günü gittim doktora 737 ydi beta ama belli belirsiz bir yer gördü tam net keseyi görememişti, belki yerleşmedir ama 737 için yerleşmiş olması gerekmez miydi diye düşündüm.
Valla bana da bugün sabahlar olmayacak galiba. Azcık da kasık ağrım var ya yoruldum diye ya da bilmiyorum. 737ydi betam cuma günü, dört gün olcak bakalım yarın tekrar kan testi ister mi ama biz de tam göremediydik keseyi cumaya çağırmıştı erken gitmek durumunda kalıcaz yarını bekliyorum
MaşallahBir kez beta hcg testi yaptırdım o da bat günümde 448 çıktı. Bir daha yaptırmadım. Karnımdan baktı doktor ve göründü hemencecik
Dayanamadım az önce tekrar test yaptım ve sonuç sanki koyulaşmış sıvı falanda çok aldım zaten akşam saati 10.gün bu aradaCokk silik çizgi var
Dayanamadım az önce tekrar test yaptım ve sonuç sanki koyulaşmış sıvı falanda çok aldım zaten akşam saati 10.gün bu aradaMerhaba bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım gebelik var gibi 10 da silik çizgi var kan verin bence
Bencede kan vermelisiniz bende çatlatma iğnesi kullandım Dr 13. Günden sonra test yap dedi çünkü vuruldugumuz iğnenin içindeki de betahcg hormonu ya kan verip takip etmelisiniz yada en az 1 hafta bekleyin ben de 14. Gün dayanamayıp test yapmıştım negatifdi adetime 3 4 gün vardı bat geçince 4 gün sonra ilk testten 1 hafta sonra yaptığımda pozitif cikti yinede tam emin olmak için bu gün kan verdimDayanamadım az önce tekrar test yaptım ve sonuç sanki koyulaşmış sıvı falanda çok aldım zaten akşam saati 10.gün bu arada
Çarşamba günü vereceğim hayırlısı olsunBencede kan vermelisiniz bende çatlatma iğnesi kullandım Dr 13. Günden sonra test yap dedi çünkü vuruldugumuz iğnenin içindeki de betahcg hormonu ya kan verip takip etmelisiniz yada en az 1 hafta bekleyin ben de 14. Gün dayanamayıp test yapmıştım negatifdi adetime 3 4 gün vardı bat geçince 4 gün sonra ilk testten 1 hafta sonra yaptığımda pozitif cikti yinede tam emin olmak için bu gün kan verdim
Ben de aynı canım hem uyku düzenim seninki gibi oldu hem de mide bulantım yok çok şükür ama bugün bi arkadaşım olmaması iyi değil dediSelamlar normalde gece deliksiz uyurdum, on onbeş gündür sık sık gece uyanıyorum ve sabah en gec sekizde uyanıyorum resmen dengem şaştı var mı uyku düzeni benim gibi değişen?
Bunun dışında çok şükür mide bulantısı yok inşallah olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?