• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben de aynı canım hem uyku düzenim seninki gibi oldu hem de mide bulantım yok çok şükür ama bugün bi arkadaşım olmaması iyi değil dedi
Canım sen bakma ona ya ne alaka benim annemle ablamın da hiç midesi bulanmamış yani moral verecekleri yerde daha cok strese sokar bu insanlar

Ben de aynı canım hem uyku düzenim seninki gibi oldu hem de mide bulantım yok çok şükür ama bugün bi arkadaşım olmaması iyi değil dedi

Canım sen bakma ona ya ne alaka benim annemle ablamın da hiç midesi bulanmamış yani moral verecekleri yerde daha cok strese sokar bu insanlar

Cok bilir o arkadaslar. Bence bulanti olmamasi iyi bisey hem de cok iyi. Bunyeyle alakali
Arkadaşlara katılıyorum 💚

Ya şu boş konuşanları anlamıyorum amaç nedir içine kuşku düşürmek mi🙄iyi değilmiş miş
Mide bulantısı herkes yaşayacak diye bir şey yok, şart değil yani bünye meselesi çok şükür ki yokmuş sende de inşallah da olmaz🙏 bir çok doktoru izledim youtube da bu konuyla alakalı, hiç kafana takma o denileni

Evet size yazdıktan sonra bende hiçvirşey yiyememeye başladım, benimde bir oğlum var sanki bu kadar herşeyden soğumamıştım, 🙄
Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor bi an evvel geçer diye umut ediyorum 10.hafta en zor olan haftaymış bulantı kusma en çok 10.haftada görülüyormuş şimdiden bunu düşünüyorum çok zor ya gerçekten perişan oldum

Alt karın kasık bölgelerinize böyle içerden iğneyle çizer gibi bir sancı oluyor mu? Biraz önce sırtüstü yatmış dinlenirken birden sağ kaşığıma girdi.

Merhaba arkadaşlar
Bugün bende kontrole gittim
Bebişi ve kalp atışlarını sağlıklı bir şekilde gördük.
Doktorum 6 hafta 5 günlük olarak hesapladı
10. Haftada tekrar çağırdı
Şu an tek mi çift mi net söyleyemediğini mesanemin boş olduğunu söyledi.
Bir de lekelenmeler. İçin Protestan fitil başlattı

Merhaba arkadaşlar
Bugün bende kontrole gittim
Bebişi ve kalp atışlarını sağlıklı bir şekilde gördük.
Doktorum 6 hafta 5 günlük olarak hesapladı
10. Haftada tekrar çağırdı
Şu an tek mi çift mi net söyleyemediğini mesanemin boş olduğunu söyledi.
Bir de lekelenmeler. İçin Protestan fitil başlattı
Gozuniz aydin darisi basimiza ben de c.tesi gidiyorum. Lekelenmeleriniz ne siklikta ve yogunluktaydi? Benim de oldu da 2-3 kez

Ahh canım dr yarın tekrar çağırdı beni. Hem kan vericem hem ultrasyonda tekrar bakıcak. Değerimin artışı fazla olduğu için ikiz olmasın diyede espiri yaptı. Sanki yeni yerleşiyo dedi. Sabahlar olmaz bana artık🙈
Aynı şeyi yaşıyoruz bnmde değerim çok yüksek 7binde gözükmedi kese bugün 15bin olmuş anca gözüktü doktor ikiz olabilir net konuşmuyorum ama tek kese var değer yüksek dedi bana da

Benim betahcg 1764 yükselmiş. Vajinal ultrasyonla baktı dr ama keseyi göremedi. Sanki yeni yerleşiyo gibi dedi. Yarın tekrar gidicem. Lekelenmem ile ilgilide ya yerleşme kanaması yada düşük yapıyo olabilirsin dedi🥺🙈
Acaba sizler keseyi gördüğünüzde betahcg niz kaçtı.
Ben keseyi gördüğümde 6500'dü hcg. 5+0'dı hafta. O değerde minicik bir kese vardı ve karından net görünmediği için vajinal ultrason ile de bakılmıştı. 1764'te keseyi görememesi gayet normal gibi geldi bana.

Kızlar merhaba kesenin içinde bebeğinizi ne zaman gördünüz tam 6.haftada gittim keseyi gördük doktor kalp atışını şu an duyamam 10 gün sonra gel dedi yarın gidicem
Biz 8+0'da gördük kesenin içinde bebeği. Daha erken de görülebiliyor herhalde ama sağlık ocağındaki hemşire 8. haftada kalp sesi de net duyulur, o zaman gidin diye tavsiye etmişti. Mantıklı geldi bana da. 5+0 ve 8+0'da gittim kontrollere.

Biz 8+0'da gördük kesenin içinde bebeği. Daha erken de görülebiliyor herhalde ama sağlık ocağındaki hemşire 8. haftada kalp sesi de net duyulur, o zaman gidin diye tavsiye etmişti. Mantıklı geldi bana da. 5+0 ve 8+0'da gittim kontrollere.
Çok teşekkür ederim cevabınız için 😊

Aynı şeyi yaşıyoruz bnmde değerim çok yüksek 7binde gözükmedi kese bugün 15bin olmuş anca gözüktü doktor ikiz olabilir net konuşmuyorum ama tek kese var değer yüksek dedi bana da
Aaaa canım kesen gözüktü mü çok sevindim🥰 darısı bana. Bnm betam 1764 dü bugün. Yarın sabah tekrar kan vericem ultrasyonla bakacak. Keşke dr um daha ileri bi tarihte çağırsaydı ama. Ewt bana da ikiz mi dedi🙄 gece uyuyamıcam işe de gidicem🙈

Back