2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ani seslerden ben de irkiliyorum ve çok korkuyorum. Eskiden böyle değildim

Gebelikte karbonhidratlar kesilmez aksine enerji için uygun miktarda tüketmek gerekir. Sadece beyaz un olarak düşünmeyin. Faydalı karbonhidratlardan tüketin. Tam tahıllı ekmek, makarna, fırında patates, pirinç, kuru fasulye, nohut vs.hatta bazı sebze ve meyvelerde bile var.

Bu soruların cevabı kişiye göre değişir. Herkesin gebeliği bir değil sonuçta. Örneğin ben 14 kilo kızımı taşıyorum çok şükür bir zararını görmedim ama bir başkası için bu tehlikeli olabilir. Doktorunuzla görüşebilirsiniz bunların cevabı için.

Kızlar günaydın, bugün kontrolümüz vardı. Geçen pazartesi haftam 6+4 olarak uyumlu çıkmıştı ama bugün 7+2 çıktı, 7+4 olması gerekirken. Bir sorun olur mu sizce?
Olmaz bence sürekli değişiyor çünkü. 3 hafta geriden gelirse anca o zaman sorun olabilir diyor doktorlar o da daha ileriki haftalar için.

Kendimi zorlayacak olan ağırliklari kaldırmiyorum maksimum 5 kg ye kadar kaldırıyorum
Ani seslere karşı hiç bir sorunum yok
Usg ses dalgasindan ibaret bilinen bir zararı yok .

evet malesef beni tuzlu bastırıyor kimsenin canını çektirmek istemem ama sade pringles yedim demin nasıl iyi geldi ben evden çalışıyorum sürekli evde yiyip duruyorum

Kabız ve şişkinlik için bol yürüyüş yapmak lazım. Su olmasa bile çorba gibi sıvı bir şeyler tüketmek lazım. Ben kabızdan kurtuldum gibi ama hala ağzımın tadı yok. Gaz yapan yemeklerden uzak durmak gerekiyor. Kimisine iyi gelen kimisine kötü gelebiliyor.
yürüyüş keşke yapabilsem şu uzaktan çalışma bitse hergün öğle arası 1 saat yürürüm. karnım bariz belirginleşirse çalıştığım kurumda herkes öğrenecek açıkcası işyerinde 4 aydan önce söylemeyi düşünmüyorum çok yakın arkadaşlar hariç. çorbayı artırmalıyız evet. hep kuru tuzlu yiyorum

Benim betahcg 1764 yükselmiş. Vajinal ultrasyonla baktı dr ama keseyi göremedi. Sanki yeni yerleşiyo gibi dedi. Yarın tekrar gidicem. Lekelenmem ile ilgilide ya yerleşme kanaması yada düşük yapıyo olabilirsin dedi
Acaba sizler keseyi gördüğünüzde betahcg niz kaçtı.

Kızlar merhaba kesenin içinde bebeğinizi ne zaman gördünüz tam 6.haftada gittim keseyi gördük doktor kalp atışını şu an duyamam 10 gün sonra gel dedi yarın gidicem

Kızlar çatlatma iğnesi 10. Günüm
Dün ile bugünün testlerini atıyorum sizce nasıl aynılar mı

Eklentiler

• 90053DD6-8902-4EFB-8815-0A56C79282B0.jpeg
    50,6 KB · Görüntüleme: 46
Merhabalar ben de 8 haftalık gebeyim. Çok ama çok halsizim ve sürekli midem kazınıyor ve bu durum el ayak titremesi yapıyor. Üstelik yemek yemek bu durumu geçirmiyor ağzımda sürekli artan ve tatsız bir tükürük salgısı var. Tiroit hapı alıyorum rutin tüm tahlillerim normal ama ben anormalim. Sizlerde bu durumu yaşayan var mı. Sersemim sürekli

Merhaba kizlar hesaplamalarima göre şuan 4+6 günlük hamileyim sizce ilk Dr muayenesine ne zaman gitmeliyim bir yandan içim hemen gitmek istiyor bir yandan eğer gozukmezse 1 hafta stres yapmak istemiyorum siz hangi haftalarda gittiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…