2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Canım hangisini önerirsin
merhaba ben de bu hafta sonu araştırdım baya. oto koltukları için adac puanlarına bakılıyor, güvenlik ergonomi vs. joie i spin 360 modelinin puanı besafe, cybex gibi markalardan çok daha yüksek ve ebebekte grisinde %25 indirim var. 5500 e geliyordu sanırım. tam fiyat performans ürünü. belki işinize yarar bu bilgiler :)

Yok olmaz canım nolacak 1 hafta erken doğdu say oğlum 35 haftalık doğmasına rağmen 6 aylık olduğunda 2 numaraya geçmiştim
merhaba benim oğlum da 35. haftada doğdu da, siz ek gıdaya düzeltilmiş yaşa göre mi başladınız?? yada başladınız mı diyim

Çok ye ederim bilgileriniz için.anladığım kadarıyla 0-36 kilosu yok bu modelin değil mi

Çok ye ederim bilgileriniz için.anladığım kadarıyla 0-36 kilosu yok bu modelin değil mi
evet bu model 0-18 kg. ben daha sonra değiştirmeyi planlıyorum. güvenlik puanına çok önem veriyorum çünkü, içim rahat olsun

evet bu model 0-18 kg. ben daha sonra değiştirmeyi planlıyorum. güvenlik puanına çok önem veriyorum çünkü, içim rahat olsun
Doğru en mantıklısı bu.Benim bebeğim biraz tombul gibi sığmaz mı diye korkuyorum.5 aylık sekiz buçuk kilo

Doğru en mantıklısı bu.Benim bebeğim biraz tombul gibi sığmaz mı diye korkuyorum.5 aylık sekiz buçuk kilo
maşallah haklısınız o zaman endişelenmekte. biz bugün denedik çünkü biraz dardı sanki. besafe in 9-18kg olan modelleri daha geniş gibi. 4000 tl filan trendyolda. biz daha 6kg olamadık, yoksa ben de 9kg dan başlayan modellerden bakacaktım.

Evet ucuz şeylerde değil o yüzden bi düşünüyorum.Ona bi bakıyım teşekkür ederim canım

merhaba benim oğlum da 35. haftada doğdu da, siz ek gıdaya düzeltilmiş yaşa göre mi başladınız?? yada başladınız mı diyim
İlk çocugum 35 hftalik dogmustu düzeltilmiş yaşa göre değildi 6 aylik oldugunda gecmistik ek gidaya canim

Kızlar acil yardımmm!! Kan ilacı kullanan bebeklerinizin kakasında yeşilimsilik var mı lütfen cevap verin yoksa gripten mi oldu demir ilaci kullanirken dha ilk eefa yaptida endiselendim son sütü güzel almiyor bu ara hangisi etkiledi bilemedim

Off dişten cok korkuyorum ya bize kesinlikle denk gelmez cok cektirir eminim
Oglum 6 aylikken 10 kiloydu vallahi pişman olursun bunlar hep iri gidiyor haberin olsun 2 3 sene sonra degistiririm diyorsan oyle al canim
Canim benimki de iri gidiyor, senin kullandigin joieyi begendim. Kemeri zor kapanıyor falan demisler nasil sence cocugu falan sıkmıyor degil mi kemerler

Off dişten cok korkuyorum ya bize kesinlikle denk gelmez cok cektirir eminim

Canim benimki de iri gidiyor, senin kullandigin joieyi begendim. Kemeri zor kapanıyor falan demisler nasil sence cocugu falan sıkmıyor degil mi kemerler
Aa yok asla hic zoor kapanmiyor ve sıkmıyor zaten cok kolay ayarlanabiliyo kemer vucuduna gore onlar kendileri becerememis olabilir cunku ayarlaniyor kemeri ilk basta ney nerden yapiliyo diyosun ama anlayip alisildiginda cok kolay ben memnunum fazlasıyla güvenilirliği uzun ömürlü olması gayet güzel 5 aylıkken bi başladık 5 yaşında hala üstünde

Eveeet oldu bizde de koyu yeşil ipten bi tık kalınca. Hatta demir ilacı ilk kullandığımızda 3 gün yapmadı sonrasında yeşilli olunca beklediği için diye düşündüm, ama sonra her gün yapmaya devam etti yine de oluyo arada yeşillik. Kendi kullandığımız demir bile değiştiriyo ya onlarınkini de değiştirmesi normal demekki

Tamam canim cok tesekkur ederim

Uyumuyor, durmuyor,ağlıyor el hep ağızda, cok yorgunum

Ah sorma ya kabizlik yapiyo demir ilaci biliyoum zaten 3 4 gunde bir yapiyordu 9 gün oldu dün fitille yaptirdim yemyesil dedim bu ne demekki oluyormus rahatladim vallahi cok tsk ederim

İlk çocugum 35 hftalik dogmustu düzeltilmiş yaşa göre değildi 6 aylik oldugunda gecmistik ek gidaya canim
bizim doktor 4 aylıkken başlatıyor tadımlara da düzeltilmiş 3 ay olunca çok erken geldi. süt de az o yüzden 6 ayı da beklemeyim diyorum ama en az 1 ay daha bekleyim bari. teşekkürler :)

Ah sorma ya kabizlik yapiyo demir ilaci biliyoum zaten 3 4 gunde bir yapiyordu 9 gün oldu dün fitille yaptirdim yemyesil dedim bu ne demekki oluyormus rahatladim vallahi cok tsk ederim
Sizinki içerde beklediği için de olmuş olabilir 9 gün uzun süre çünkü canım. Doktor öyle demişti bize
Uyumuyor, durmuyor,ağlıyor el hep ağızda, cok yorgunum
Bizde ağlama değil de çığlık var her daim Başım ağrıyo vallahi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…