2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Misafir gelecekti, ben giyindim ,kızı giyindirdim ,bir kustu ,ikimizi de mahvettine zaman bitecek bu kusma yahu

Sizinde saçlarınız çok dökülüyor mu?resmen akıyor saçlarım zaten ince ve cansızdı iyice yok oldu saçlar.birde evde her yerde saçımı görmekten bıktım resmen yok mu bi çaresi
Ayy benimde asiri cok dokuluyo saclarim yaa duzelir insallah
Kizlar uyku gerilemesi basladi mi? Geceleri habire uyanmaya basladi gunduz zaten kucakta geciyor iyice zorlaniyorum atak bitince uykular duzeliyor mu acaba
Ayy uyku gerilemesi mi oluyomus ondan mi boyle oldu. Ya benim kizim var ya gunde 1 kez fln uyurdu ama bi uyudu mu 4 5 saat uyuyodu gunduz. 4 aylik oldu olali cocuk uyumuyor. Birakti uykuyu ayagimda salliyorum sallarken uyuyo, daha yataga koymadan ayagimdayken geri uyaniyo geri salliyorum uyutuyorum oyle oyle zorlaya zorlaya ayagimda 40 dk fln anca uyuyo. Sonra kalkiyo uykusuz durmuyoda surekli agliyo tribe girdim sutum mu yok doymuyo mu ondan mi agliyo diye. Aksamlari desen. Uykusu geliyo giriyorum odaya uyutmaya odadan cikamiyorum saat 12yi geciyo uyursa bende uyuyorum. Esimle ozel hayatimiz bitti resmen hic bi sey yapamiyoruz beraber. Sonra gece bi uyurdu benim kizim sabah 5e 6ya kadar uyanmadan uyurdu. Kimseye bile soylemedim nazar degmesin diye ama nolduysa bilmiyorum artik saat basi uyaniyo ne uyudugumu anliyorum ne uyandigimi. Cok dertliyim gerginim. Gececek evet geciyor ama gecerkende geciriyo valla

Kizlar bide bi sey soracagim. Benim kizim ( daha cok sag elini yapiyo)Kolunu elinde cingirak varmis gibi asagi yukari salliyo durmadan. Bacagina vuruyo elini.
Ben bazen ayagimda sallarkende yapiyo bayada sert vuruyo bacagima geliyo vurdugu yer acitiyo yani. Yazik kendi bacagida aciyodur. Niye oyle kolunu indiriyo kaldiriyo salliyo cilginlar gibi acaba ya
Bu normal mi sizce?? Bebegi boyle yapan var mi aranizda. Anlatabildim mi bilmiyorum ama cilginlar gibi asagi yukari salliyo kolunu kisaca

40 dk benm kızım için çok uzun bir uyku bizmki 40 çıktı çıkalı 20-30 dk gündüz uykusu uyuyor. 40 olunca şükür diyorum. Ama geceleri 7-8 yatış.

40 dk benm kızım için çok uzun bir uyku bizmki 40 çıktı çıkalı 20-30 dk gündüz uykusu uyuyor. 40 olunca şükür diyorum. Ama geceleri 7-8 yatış.
Ay 20 30 dk cok kotu ya o ne oyle hic bi sey yapamiyorum bizimkide boyle iste artik uyumuyo cocuk kafayi yicem. Aksam sarilir uyursak o zaman uzun uyuyo ama koluma yatiriyorum boyle yan dondurup bende yatcam onla uyicam o zaman uyuyo saatlerce uyanmadan birakip gidersem uyaniyo. Herhalde hala kendilerini yalniz mi hissediyolar napiyolarsa minnaklar

Valla ben aylardır hiç bişey yapamıyorum zaten bu yüzden. Geceleri yatınca ancak dinleniyorum. Yanına yatma olayı bizdede var yada uyuturken elini tutcam iyice dalıncaya kadar ara ara elimi tutmak istiyor.

Valla ben aylardır hiç bişey yapamıyorum zaten bu yüzden. Geceleri yatınca ancak dinleniyorum. Yanına yatma olayı bizdede var yada uyuturken elini tutcam iyice dalıncaya kadar ara ara elimi tutmak istiyor.
Aynen aynen simdide mesela emdi uyudu besige yatirdim. Bilerek cikmadim odadan oturdum sessiz sessiz telefonda takiliyorum 5 10 dk sonra aglamaya basladi. Emzigini verdim besigi salladim uyudu ama 2 3 dk arayla emzigi tukurup agliyo uykuya dalmak yok. Dayanamadim simdi yataga aldim yanima uyaniyo ara ara bana bakiyo karnina pis pis yapiyorum elimle kapatiyo gozunu ama bi eli kolumda

Bu kol sallama olayina bi yorumunuz var mi??.

Bebişlerin bazen anlamsız hareketleri olabilir çok nedenini sorgulayıp can sıkmaya gerek yok bence. Çocukta sorun aramak için çok erken

Evet canim 4.ay atagi uyku gerilemesi yapiyor gumbur gumbur geldi valla korkuyodum zaten.Ayyynisini yasiyoruz biz de yaa gunduz kesinlikle yatakta uyumuyor illa kucakta duracak 30 dk 40 dk kestirecek şöyle 2 saat uyudugunu gormedim ne zamandir.Geceleri de saat basi kalkmaya basladi zaten sabah 6 da komple uyaniyoruz yenidogana donduk valla cok yoruldum..Bitsin artik gercekten

Canım hangisini önerirsin
Canım ben joie nin every stage modelini almıştım oğluma doğumdan itibaren 36 kiloya kadar kullaniliyor ben 5 aylikken bi basladim kullanmaya suan 5 yasinda hala kullaniyoruz cok arastirarak almistim ozaman memnunum.. kalkipta bi motosiklet parası vermeye gerek duymadım saglam malzemeden üretilsin ve guvenilir olsun yeter bide 36 kiloya kadar kullanilirsa tadindan yenmez o 15 18 kiloluklara bakma derim bebegin iri olur pisman olursun benim oglum 2 yasinda 15 kiloydu napacaktim çöp mü olsun koltuk o yuzden uzun ömûrlü olması önemlii ..

Korkutmak gibi olmasın ama Diş sancısının yanında atağın adı yok bana göre evet sıkıntılı süreç ama diş bin beter o yuzden disi erken gelmesin dye bakiyorum kimi çocuk hic etkilenmeden cikariyor ama oda bize denk gelmez

Kızlar mama alcam demiştim ya kızımın 6 ayını doldurmasına 7 gün kaldı 2 numara alsam mama bi sıkıntı olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…