• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
kızlar internetten yanlışlıkla külot bez almışım kullanışı nasıl olur acaba açmış bulundum zaten

Dün 4. Ay kontrolüne gittik aşımızı olduk
Bakalım bu ay bizi beler bekliyooorrr Bu ay 800 gr almış 6900 kilomuz boy 65 iyi dedi ama sizin bebikler nasıl kilo alımı yavaşlıcak mı artık bu aydan sonra
Biz 4.ayda 650 gram almistik bugun 5.ay kontrolune gittik rotanın 2. Dozunu vurulduk 400 gram almis bariz bi dusus var ama boyu 4 cm uzamış 1 ayda

Ay ben sabah kucagimda tarttim,eger doğru ise hic kilo almamış bu ay ,bugun 22.gun bakalim,kontrolde ne cikacak
Ben evde bebek tsrtisiyla tarttigimdan sizden önce panik durumlarina giriyorum hep 😂 bugun kontrol vardi 400 gram almis bariz bi dusus var ama boyu 4 cm uzamis

Haraketlenince ben direk külot alicam kış gelmesini bekliyordum terletmesin diye ben cok cok kullanisli buluyorum elimdekiler bitince alicam direk
İyi hadi sevindim o zaman bir de mama aldıydım geçen dediğim gibi işten gelinceye bir içimlik süt eksik geliyor onunla idare edelim diye asla almamış ağzına ben gelinceye kadar huysuzlanmış baya son saatler evolvia aldıydım 😕

İyi hadi sevindim o zaman bir de mama aldıydım geçen dediğim gibi işten gelinceye bir içimlik süt eksik geliyor onunla idare edelim diye asla almamış ağzına ben gelinceye kadar huysuzlanmış baya son saatler evolvia aldıydım 😕
Tüh tüh belki siz sağdıkça göğüs sağmaya alışır diyorlar ya daha çok çıkar zamanla gerek kalmaz mamaya ... olmadı eczanelerde olur genelde ufak deneme paketleri onlardan alıp hangisini beğenir diye deneme yapabilirsiniz belkide evolvia yı sevmemistir ah bi tam ek gıdayi lök lök yicek kıvama gelseeler size mama bile gerek kalmaz biseyler yedirirler

Tüh tüh belki siz sağdıkça göğüs sağmaya alışır diyorlar ya daha çok çıkar zamanla gerek kalmaz mamaya ... olmadı eczanelerde olur genelde ufak deneme paketleri onlardan alıp hangisini beğenir diye deneme yapabilirsiniz belkide evolvia yı sevmemistir ah bi tam ek gıdayi lök lök yicek kıvama gelseeler size mama bile gerek kalmaz biseyler yedirirler
Aynen ama daha ona çok bi 100-120 daha çıkarabilsem yetecek de 3.bir meme gerek 🤣

Ben evde bebek tsrtisiyla tarttigimdan sizden önce panik durumlarina giriyorum hep 😂 bugun kontrol vardi 400 gram almis bariz bi dusus var ama boyu 4 cm uzamis
400 gr cok iyi bir alım, çünkü artık eskisi gibi kilo almayacaklar. Benim ölçüm dogru ise 10 gr bile almamış görünüyor ama hassas ölçmüyordur kucakta diye düşünüyorum.

4. Ayda 640 gr almıştı bizim minnoş yani yavaştan azalmaya başlamıştı bakalım bu ay durumlarımız nasıl olcak ben de çok merak 😅 maşallah boyu da uzun olcak heralde melisciğimin🧿
Sen nerelerdesin ne zamandırr

Ben nerdeyim valla me yerde ne gökteyim🤣 nasıl sabah oluyor ne ara akşam oldu aaa bu hafta da bitmiş diye geziniyorum😩 hiçbişeye vakit bulamaz oldum kuzuuu ya
Kızın okulu başladı bi yandan ödevler.. akşamları bebeyle uğraşırken onla ilgilenemiyorum
Dün gece uyutma savaşından gece 12 de çıktım yine🤒

Kizlar ya inanilmaz kotu bir gundu surekli ama surekli agladi kucakta susardi onda bile agladi. Atagin bitmesine 4 gun kaldi bitecek diye seviniyordum ama iyice şiddetlendi. Normal mi bu ya cildircam artik bagirdim dayanamayip sinirim bozuldu ya bi de kabız olmus gibi ikina ikina aglamalar degisik degisik huylar edindi

400 gr cok iyi bir alım, çünkü artık eskisi gibi kilo almayacaklar. Benim ölçüm dogru ise 10 gr bile almamış görünüyor ama hassas ölçmüyordur kucakta diye düşünüyorum.
Ne bileyim evdekine göre 380 saglik ocagina gore 400 almis bilmiyorum bana cocuk istiyor gbi geliyor bazen emdikten sonra bitince sinirlenip agliyor falan.. evdekine bakmayin o dogru çıkmazz almistir gene

Kizlar ya inanilmaz kotu bir gundu surekli ama surekli agladi kucakta susardi onda bile agladi. Atagin bitmesine 4 gun kaldi bitecek diye seviniyordum ama iyice şiddetlendi. Normal mi bu ya cildircam artik bagirdim dayanamayip sinirim bozuldu ya bi de kabız olmus gibi ikina ikina aglamalar degisik degisik huylar edindi
Bizimde güya 3 günümüz kaldı yok böyle bişey iyice enteresan oldu gece defalarca uyanıyor bağarıyor ağlıyor hiçbirşeye yetisemez oldum

Bizimde güya 3 günümüz kaldı yok böyle bişey iyice enteresan oldu gece defalarca uyanıyor bağarıyor ağlıyor hiçbirşeye yetisemez oldum
Ayni valla gece 2 kere emmeye kalkardı sadece, şimdi saat başı kalkiyor hemen de dalamiyor 6 bucukta tamamen ayaktayiz zaten. Ben de hicbir sey yapamıyorum yemek yicek bile zaman bulamadım bugn 😔

Ayni valla gece 2 kere emmeye kalkardı sadece, şimdi saat başı kalkiyor hemen de dalamiyor 6 bucukta tamamen ayaktayiz zaten. Ben de hicbir sey yapamıyorum yemek yicek bile zaman bulamadım bugn 😔
Vallahi allah yardimcimiz olsun ben kendim gecistirsem büyük cocugumu zar zor besliyorum bazen cocuk hadi aciktim diyor önüne koyup kalkip gidiyorum tek basina yiyor üzülüyorumda çok öyle olunca bugunlerde gecer napalim ya sabir

Kızlar bir yaşında 8-10 kilo olacak bebekler o yüZden kilo alımının düşmesi normal. Yoksa zaten nasıl olurdu bilmiyorum. Önemli olan sağlıklı olmaları ve aç kalmamaları. Ki zaten açlıklarnı bariz anlatabilcek aydalar.

Vallahi allah yardimcimiz olsun ben kendim gecistirsem büyük cocugumu zar zor besliyorum bazen cocuk hadi aciktim diyor önüne koyup kalkip gidiyorum tek basina yiyor üzülüyorumda çok öyle olunca bugunlerde gecer napalim ya sabir
Canim senin bi de 2 cocuk Allah kolaylik versin bu hengamede bi de bi cocugum daha oldugunu bile hayal edemiyorum Allah sabır versin

Sanki ben yazmışım gibi 🥲 yemeği dışardan söyledim, kız memede uyurken yedim. Memeden ayırdığım an uyanma huysuzluk ağlamalar çığlıklar. Bakalım bugün bizi neler bekliyo uyandığından beri daha uyumadı

Dr kontrolünden şimdi geldik, moralim çok bozuk. Ben en azından 300 gr almıştır diyordum ama aksine 300 gr vermiş bebeğim.
Aylardır mama alımını reddediyor, zorla iciriyoruz resmen aç gezmek istiyor.

Tadimlara geçeli bir kaç hafta oluyor, hep iştahsız. Böyle nereye kadar devam edecek bilmiyorum. Çok yoruldum.

Back