• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Geçmiş olsun, en endişelendiğim şey ,malum okullar açıldı 😔
Off aynen abi abla olunca evde kaçınılmaz son cok cok dikkt edin havalar tam gecis zamani bebisi belkide ben usuttum uzun giydirmemistim falan cok zormus o burun tikanikligi kucuk bebekte mafolmus durumdayim
İnşallah ateşsiz atlatırsınız geçmiş olsun🥺 benim oğlumda covid pozitif ateşi 40.9du hastaneye gittiğimizde bugün 6.günü çok iyi çok şükür.
İnşallahh sized3 çok büyük gecmis olsun kiyamam ben ona 😔
Ay kızlar çok geçmiş olsun ya kıyamam kuzulara
C Carpediem4 N Neess
Canım çok tesekkurler
Cok gecmis olsun. Benimki 20 gunlukken olmustu grip. Atesi cikarsa cay kasigiyla calpol ver demislerdi allahtan cikmamisti insallah sizinde cikmaz

Bizde de buyuk kizim pazar gunu hastalandi dunde ben grip oldum. Insallah bebise bulasmaz. Cocugum kres hastaliklari geciriyo bana noluyo anlamiyorum. Onunla beraber her seferinde bende hastalaniyorum 😒😒
Oglumda pazar hastalandi tam onu toparliyoruz derken bebise gecti babasi bugun bende olucam galiba deyip duruyor ev tam bi kaos annem gelmek zorunda kaldi esim gece calistigi icin umarım bulaşmaz minişe atlatirsiniz hemencik

Kızlar pusetten bebek arabasına geçen var mı bir de oto koltuğu ne düşünüyorsunuz

Kızlar pusetten bebek arabasına geçen var mı bir de oto koltuğu ne düşünüyorsunuz
Ben daha gecmedim oglumda 0.36 kg olanlardan joie every stage modelinden almistim 12 yaşa kadar kullaniliyor yenidoğandan itibaren .. büyüyor duruma göre hala kullaniyor oglum 5 yasinda cok memnunum onu kizima kullanacagim ogluma yükseltici minder olanlardan alacağım

Son düzenleme:
Ben doktorunda onayıyla bebek arabasını arada pusetsiz kullanıyorum canım. Oto koltuğuna henüz geçmedik. Geçeceğimiz zaman bize vercekler. Eğer kendim alsaydım besafe ya da britax römer arasında kalmıştım ikisinden birini tercih edicektim.

Besafe izi comfort x3 isofix li aldım ben hem eşimin hem kendi arabama. Çok pahallı hepsi😅 doğumdan önce alsam olacakmış.
Ben de aynı oto koltuğuna baktım internette ama şu an kullanmak istiyorum bebekle yalnız gideceğim yerler var oto koltuğu olmadığı için gidemiyoruz siz şu an kullanıyor musunuz acaba doktor randevumuza da daha var danışacağım doktora ama gene de bir sormak istedim size ☺️

Ben de aynı oto koltuğuna baktım internette ama şu an kullanmak istiyorum bebekle yalnız gideceğim yerler var oto koltuğu olmadığı için gidemiyoruz siz şu an kullanıyor musunuz acaba doktor randevumuza da daha var danışacağım doktora ama gene de bir sormak istedim size ☺️
Ben şu an pusetle getirip götürüyorum arabada. Biz 20 günlükten beri ikimiz arabayla seyehat ediyoruz çok şükür bebeğim alıştı.
Bebek arabasnın diğer aparatına daha geçmedik. Onunla beraber oto koltuğunada geçeceğim. Beşinci ay muayenemizde soracağım bende doktorumuza.

Ben şu an pusetle getirip götürüyorum arabada. Biz 20 günlükten beri ikimiz arabayla seyehat ediyoruz çok şükür bebeğim alıştı.
Bebek arabasnın diğer aparatına daha geçmedik. Onunla beraber oto koltuğunada geçeceğim. Beşinci ay muayenemizde soracağım bende doktorumuza.
Bizim pusetimiz biraz küçük artık sıkmamaya başladı içinde durmak istemiyor dolayısıyla yanında birinin olması gerekiyor ben kullandığımda babası babası kullandığında da ben yanında oluyorum yalnız seyahat edemedik henüz ama nereye kadar tabi ☺️Ben de beşinci ay randevusunda sorayım doktora yakında da kısa bir yolculuğa çıkacağız aslında oto koltuğu kullanabilsek çok iyi olur bizim için

Sizinde saçlarınız çok dökülüyor mu?resmen akıyor saçlarım zaten ince ve cansızdı iyice yok oldu saçlar.birde evde her yerde saçımı görmekten bıktım resmen yok mu bi çaresi

Bizim pusetimiz biraz küçük artık sıkmamaya başladı içinde durmak istemiyor dolayısıyla yanında birinin olması gerekiyor ben kullandığımda babası babası kullandığında da ben yanında oluyorum yalnız seyahat edemedik henüz ama nereye kadar tabi ☺️Ben de beşinci ay randevusunda sorayım doktora yakında da kısa bir yolculuğa çıkacağız aslında oto koltuğu kullanabilsek çok iyi olur bizim için
Bizim pusetimizde küçük gelmeye başladı ama beşimci aya kadar idare eder bizi.Biz beraber de uzun yolculuk yaptık sıkıntı olmadı ben pusetine bir sürü oyuncak asıyorum onlarla oynuyor oyalanıyor.

Sizinde saçlarınız çok dökülüyor mu?resmen akıyor saçlarım zaten ince ve cansızdı iyice yok oldu saçlar.birde evde her yerde saçımı görmekten bıktım resmen yok mu bi çaresi
Benimde aynı eşim saçsız hava sahası istiyorum diye espri yapıyor her gün bir yerde hamilelikte dökülmeyen saçlarınızın bu dönemde döküldüğünü okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum gene de bir dahiliyeye gitmeyi düşünüyorum ben malum emzirirken de zaten bizim değerlerimizden gidiyor ne kadar yerine koyarsak o kadar iyi bir de acaba hiç takviye kullanan var mı ben doğumla birlikte bıraktım hepsini elimdekileri bitirip yani sonra yeniden almadım

Saç dökülmesi demek az kalır saç kaybı diyelim biz ona 😅 hormonların düşüşe geçmesiyle dökülme oluyormuş bir kaç aya toparlanır diyorlar ama inşallah öyle olur. Bir de dökülmesi gerekenler hamilelik boyunca dökülmediği için şimdi onlar dökülüyormuş, kel kalmazmışız yani ama ben de korkuyorum sanki azaldı gerçekten de 🥹

Benimde aynı eşim saçsız hava sahası istiyorum diye espri yapıyor her gün bir yerde hamilelikte dökülmeyen saçlarınızın bu dönemde döküldüğünü okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum gene de bir dahiliyeye gitmeyi düşünüyorum ben malum emzirirken de zaten bizim değerlerimizden gidiyor ne kadar yerine koyarsak o kadar iyi bir de acaba hiç takviye kullanan var mı ben doğumla birlikte bıraktım hepsini elimdekileri bitirip yani sonra yeniden almadım
Elenatal 3 kullanıyorum ben emzirme ve doğum sonrası için yazıyor. Ama yine de dökülüyor valla. Yatağın içi bile saç içinde 🥲 saçımdan tokayı alırken bile oluk oluk saç

Kizlar uyku gerilemesi basladi mi? Geceleri habire uyanmaya basladi gunduz zaten kucakta geciyor iyice zorlaniyorum😔 atak bitince uykular duzeliyor mu acaba

Elenatal 3 kullanıyorum ben emzirme ve doğum sonrası için yazıyor. Ama yine de dökülüyor valla. Yatağın içi bile saç içinde 🥲 saçımdan tokayı alırken bile oluk oluk saç
Bana kadın doğum doktorum doğumdan 1.5 ay sonra bir dahiliyeye gidip kan değerlerine baktırmalarını hastalarıma tavsiye ediyorum demişti ama ben tabi bunca kargaşada gitmedim ama her yerden yumak yumak saç topluyorum ya kel kalmayız inşallah 😄

Bana kadın doğum doktorum doğumdan 1.5 ay sonra bir dahiliyeye gidip kan değerlerine baktırmalarını hastalarıma tavsiye ediyorum demişti ama ben tabi bunca kargaşada gitmedim ama her yerden yumak yumak saç topluyorum ya kel kalmayız inşallah 😄
Valla ben geçen ay mı ne tahlil vermek zorunda kalmıştım kan değerlerim baya iyi görünüyodu 😂 tamamen hormonsal olduğuna emin oldum baktırmak lazım tabii her şey birbirine girmesin bazılarınınki hormonsal olmayabilirr😵‍💫

Kizlar uyku gerilemesi basladi mi? Geceleri habire uyanmaya basladi gunduz zaten kucakta geciyor iyice zorlaniyorum😔 atak bitince uykular duzeliyor mu acaba
Bunu ben de çok merak ediyorum artık gece gündüz hiçbir şekilde dinlenemiyorum. Bahsederken uyku gerilemesi değl bitmesi diyorum hep 😂 düzelcek mi bi umut var mı acaba

Bunu ben de çok merak ediyorum artık gece gündüz hiçbir şekilde dinlenemiyorum. Bahsederken uyku gerilemesi değl bitmesi diyorum hep 😂 düzelcek mi bi umut var mı acaba
Ben de öyle canim cok yorgun hissediyorum kendimi,bir gun daha bitti diye diye avunuyorum ne zaman düzelecek bunlar ya. Cok dogru dedin komple gitti uyku gunduz hele hic yok 😂 insallah umut vardır tutunacak dalim atagin bitecegi gün su an

Ben hamileyken ictigim vitamine devam ediyorum decavit bittikce aliyorum emziriyorz sonucta eksiliyor degerlerimiz diye

Back