- 18 Mart 2021
- 3.325
- 3.393
- 83
- 33
Off aynen abi abla olunca evde kaçınılmaz son cok cok dikkt edin havalar tam gecis zamani bebisi belkide ben usuttum uzun giydirmemistim falan cok zormus o burun tikanikligi kucuk bebekte mafolmus durumdayimGeçmiş olsun, en endişelendiğim şey ,malum okullar açıldı
İnşallahh sized3 çok büyük gecmis olsun kiyamam ben onaİnşallah ateşsiz atlatırsınız geçmiş olsun benim oğlumda covid pozitif ateşi 40.9du hastaneye gittiğimizde bugün 6.günü çok iyi çok şükür.
Canım çok tesekkurler
Oglumda pazar hastalandi tam onu toparliyoruz derken bebise gecti babasi bugun bende olucam galiba deyip duruyor ev tam bi kaos annem gelmek zorunda kaldi esim gece calistigi icin umarım bulaşmaz minişe atlatirsiniz hemencikCok gecmis olsun. Benimki 20 gunlukken olmustu grip. Atesi cikarsa cay kasigiyla calpol ver demislerdi allahtan cikmamisti insallah sizinde cikmaz
Bizde de buyuk kizim pazar gunu hastalandi dunde ben grip oldum. Insallah bebise bulasmaz. Cocugum kres hastaliklari geciriyo bana noluyo anlamiyorum. Onunla beraber her seferinde bende hastalaniyorum