• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ben avent tekli ile sağıyordum bayadır sağmadım ama geçen ay gece 2 3 saatlik durmuş memeden 100 120 civarı çıkıyodu emdikten sonra hiç sağmadım bende de çıkmaz öyle uzun emip memeyi boşaltıyolar bence çnkü
Ama sürekli masaj yaparak sağıyorum memeyi sıktırıp kanalları buldukça geliyor yoksa pompaya bırakırsam az çıkıyo

Evet ablası sağolsun bakıyo bizde ses de etmez uyutuyorum diyince dikkat ediyor biliyorki uyanırsa annesi iptal bari birbirimize vakit ayırıyoruz öyle olunca ama eskisi gibi degil tabi hiçbişey
Bence de Okulda enerjilerini atsınlar tabi yeter koca yaz yattık🫣
Kiz ve erkek cok farkli ,kizlarda doğuştan ablalık, annelik gibi duygulara eğilim var .Bu arada sizinki de mi cerrahi op açıldı.

Arkadaşlar sizin bebişler dönerken hep ayni taraftan mi dönüyor, benim minişim hep sağdan dönüyor sağ omzunun üstüne,merak ettim
benimki de hep soluna dönüyordu, sağına oyuncak koydum, yada yanına oyun için yatarken hep sağına yatmaya başladım, saga da dönmeye başladı. döner sizinki de, bu kolayına geliyodur 😅

Ben veriyorum meyve puresi, yogurt uzumun suyu karpuzu cokurdatiyo falan 😅😅 ama tabi doyuracak kadar degil tadimlik tadimlik. Tabi siz bana bakmayin boyle yapilmamali sebze haslayip 3 gun aynisini yedirmeli azicik azicik bi tepki veriyor mu vucut bakmali fln ama ilk kizimda oyle yapmistim bunda boyle 😅 kafam rahat ben rahat bebem rahat 😅😅
Oturabiliyor mu ya nasıl veriyorsun yiyecekleri benimki daha tam oturamıyor mama sandalyesinde oturamaz heralde daha ya o aklıma takıldı kucağımda bir on dakika oturtuyorum ama o kadar yavaştan yastıklarla destekle filan oturtmaya başlasam mı
Emzirdikten sonra 60 çıkıyorsa super bence ,benim emzirmeden çıkmıyor o kadar valla
Sadece sabah o kadar çıkıyor gün içinde hiç yok

Arkadaşlar sizin bebişler dönerken hep ayni taraftan mi dönüyor, benim minişim hep sağdan dönüyor sağ omzunun üstüne,merak ettim
Benim oğluşumda hep sağına dönüyor canım. 2,5 aydır yeni yeni sola yeltenmeye başladı ama favorisi sağdan kalkış😅

Benim oğluşumda hep sağına dönüyor canım. 2,5 aydır yeni yeni sola yeltenmeye başladı ama favorisi sağdan kalkış😅
Gerci düşündüm ben olsam ben de sağdan kalkarım 😅 ama analık paranoyası ,merak ettim. Aferin bizim kuzulara

Kızlar bebekleri kontrole her ay hem hastaneye hem de sağlıkocağına mı götürüyorsunuz yoksa sadece sağlıkocağına mı götürüyorsunuz?
Biz çift taraflı devam ediyorduk ama bu ay hastaneye gitmeye gerek var mı ki diye soruyor sevgili eşim 🙄
Doktorumuz dördüncü ayda bana getirmenize gerek yok beşinci ayda görüşürüz dedi. Sdce bu ay götürmedik. Doktorumuz getirn derse götürürm ben canım. Zaten bir sürü soru vs oluyor kafamda.

Oturabiliyor mu ya nasıl veriyorsun yiyecekleri benimki daha tam oturamıyor mama sandalyesinde oturamaz heralde daha ya o aklıma takıldı kucağımda bir on dakika oturtuyorum ama o kadar yavaştan yastıklarla destekle filan oturtmaya başlasam mı

4 ay bitince destekli oturmaya baslaniyo ama tabi cocukta kendini tutabiliyosa ve oturmaya calisiyosa. Yoksa zorlamamak lazim. Dimdik oturmuyor kaykilmis bi sekilde oturuyo anlatabildim mi bilmiyorum 😅 ana kucagi var evde onda otururken yiyor ya da kucagimda tutarken yiyo mama sandalyesine daha oturamaz heralde

Arkadaşlar gece kaç kere kalkıyorsunuz benimki halen 4,5 kere emiyor gece.

Naber kızlar herkes iyidir umarım
Bitürlü fırsat bulup yazamıyorum özledim sizleri❤️
Büyük bebeler okula başladı hayırlı olsun hepsine inşallah bakalım evde tek çocuklu hayat nasıl olacak:rapci:
Biz bazı gün iyiyyiz bazı gün cadılık üstümüzde
Ama asla bi rutin oluşturamadık
Akşamları 22.30 gibi uyurdu geç geliyor bana erkene çekeyim derken aldı başını gitti 12 den önce asla uyutamıyorum odaya 9 da giriyorum artık delirmeğem geliyo 3 saat ya😒😒 bu işi nasıl çözeceğiz bakalım dün hatta saat 1 di yüzüme bakıp gülüyor uyuyacağı yerde😂
böyle olunca gündüzde 11 e kadar yatıyoruz bişekilde alıyor uykusunu ama sevmiyorum böyle
İnşallah kış döneminde biraz düzelir
Bizimde 9 da yatan kız şimdi 10ları 11 leri buluyo. Çünkü yatır uyansın yatır uyansın 😤 valla bu 4. Ay atağından gına geldi ne uyku kaldı ne beslenme. Her şeyi reddediyoruz 🫠

Bebişim hasta oldu abisi 3 gundur gripti hic ayni odada tutmadik ayni odada yatirmadik ama bulasti cok uzgunum ates falan cikarsa doktora goturecegim artik suan burnunu acik tut deyip gecerler 😔
Geçmiş olsun, en endişelendiğim şey ,malum okullar açıldı 😔

Bebişim hasta oldu abisi 3 gundur gripti hic ayni odada tutmadik ayni odada yatirmadik ama bulasti cok uzgunum ates falan cikarsa doktora goturecegim artik suan burnunu acik tut deyip gecerler 😔
İnşallah ateşsiz atlatırsınız geçmiş olsun🥺 benim oğlumda covid pozitif ateşi 40.9du hastaneye gittiğimizde bugün 6.günü çok iyi çok şükür.

Cok gecmis olsun. Benimki 20 gunlukken olmustu grip. Atesi cikarsa cay kasigiyla calpol ver demislerdi allahtan cikmamisti insallah sizinde cikmaz

Bizde de buyuk kizim pazar gunu hastalandi dunde ben grip oldum. Insallah bebise bulasmaz. Cocugum kres hastaliklari geciriyo bana noluyo anlamiyorum. Onunla beraber her seferinde bende hastalaniyorum 😒😒

Kizlar bebisleriniz 3 aydan 4 aya nasil gelisim gosterdiler? Yani kac kiloydular ve kac kilo oydular boy uzunluklari nasil degisti?

Back