Kiz ve erkek cok farkli ,kizlarda doğuştan ablalık, annelik gibi duygulara eğilim var .Bu arada sizinki de mi cerrahi op açıldı.Evet ablası sağolsun bakıyo bizde ses de etmez uyutuyorum diyince dikkat ediyor biliyorki uyanırsa annesi iptal bari birbirimize vakit ayırıyoruz öyle olunca ama eskisi gibi degil tabi hiçbişey
Bence de Okulda enerjilerini atsınlar tabi yeter koca yaz yattık
benimki de hep soluna dönüyordu, sağına oyuncak koydum, yada yanına oyun için yatarken hep sağına yatmaya başladım, saga da dönmeye başladı. döner sizinki de, bu kolayına geliyodurArkadaşlar sizin bebişler dönerken hep ayni taraftan mi dönüyor, benim minişim hep sağdan dönüyor sağ omzunun üstüne,merak ettim
Oturabiliyor mu ya nasıl veriyorsun yiyecekleri benimki daha tam oturamıyor mama sandalyesinde oturamaz heralde daha ya o aklıma takıldı kucağımda bir on dakika oturtuyorum ama o kadar yavaştan yastıklarla destekle filan oturtmaya başlasam mıBen veriyorum meyve puresi, yogurt uzumun suyu karpuzu cokurdatiyo falanama tabi doyuracak kadar degil tadimlik tadimlik. Tabi siz bana bakmayin boyle yapilmamali sebze haslayip 3 gun aynisini yedirmeli azicik azicik bi tepki veriyor mu vucut bakmali fln ama ilk kizimda oyle yapmistim bunda boyle kafam rahat ben rahat bebem rahat
Sadece sabah o kadar çıkıyor gün içinde hiç yokEmzirdikten sonra 60 çıkıyorsa super bence ,benim emzirmeden çıkmıyor o kadar valla
Kiz ve erkek cok farkli ,kizlarda doğuştan ablalık, annelik gibi duygulara eğilim var .Bu arada sizinki de mi cerrahi op açıldı.
Benim oğluşumda hep sağına dönüyor canım. 2,5 aydır yeni yeni sola yeltenmeye başladı ama favorisi sağdan kalkışArkadaşlar sizin bebişler dönerken hep ayni taraftan mi dönüyor, benim minişim hep sağdan dönüyor sağ omzunun üstüne,merak ettim
Gerci düşündüm ben olsam ben de sağdan kalkarımBenim oğluşumda hep sağına dönüyor canım. 2,5 aydır yeni yeni sola yeltenmeye başladı ama favorisi sağdan kalkış
Doktorumuz dördüncü ayda bana getirmenize gerek yok beşinci ayda görüşürüz dedi. Sdce bu ay götürmedik. Doktorumuz getirn derse götürürm ben canım. Zaten bir sürü soru vs oluyor kafamda.Kızlar bebekleri kontrole her ay hem hastaneye hem de sağlıkocağına mı götürüyorsunuz yoksa sadece sağlıkocağına mı götürüyorsunuz?
Biz çift taraflı devam ediyorduk ama bu ay hastaneye gitmeye gerek var mı ki diye soruyor sevgili eşim
Oturabiliyor mu ya nasıl veriyorsun yiyecekleri benimki daha tam oturamıyor mama sandalyesinde oturamaz heralde daha ya o aklıma takıldı kucağımda bir on dakika oturtuyorum ama o kadar yavaştan yastıklarla destekle filan oturtmaya başlasam mı
Biz hep sağdanArkadaşlar sizin bebişler dönerken hep ayni taraftan mi dönüyor, benim minişim hep sağdan dönüyor sağ omzunun üstüne,merak ettim
Bizimde 9 da yatan kız şimdi 10ları 11 leri buluyo. Çünkü yatır uyansın yatır uyansınNaber kızlar herkes iyidir umarım
Bitürlü fırsat bulup yazamıyorum özledim sizleri
Büyük bebeler okula başladı hayırlı olsun hepsine inşallah bakalım evde tek çocuklu hayat nasıl olacak
Biz bazı gün iyiyyiz bazı gün cadılık üstümüzde
Ama asla bi rutin oluşturamadık
Akşamları 22.30 gibi uyurdu geç geliyor bana erkene çekeyim derken aldı başını gitti 12 den önce asla uyutamıyorum odaya 9 da giriyorum artık delirmeğem geliyo 3 saat yabu işi nasıl çözeceğiz bakalım dün hatta saat 1 di yüzüme bakıp gülüyor uyuyacağı yerde
böyle olunca gündüzde 11 e kadar yatıyoruz bişekilde alıyor uykusunu ama sevmiyorum böyle
İnşallah kış döneminde biraz düzelir
Geçmiş olsun, en endişelendiğim şey ,malum okullar açıldıBebişim hasta oldu abisi 3 gundur gripti hic ayni odada tutmadik ayni odada yatirmadik ama bulasti cok uzgunum ates falan cikarsa doktora goturecegim artik suan burnunu acik tut deyip gecerler
İnşallah ateşsiz atlatırsınız geçmiş olsunBebişim hasta oldu abisi 3 gundur gripti hic ayni odada tutmadik ayni odada yatirmadik ama bulasti cok uzgunum ates falan cikarsa doktora goturecegim artik suan burnunu acik tut deyip gecerler
Cok gecmis olsun. Benimki 20 gunlukken olmustu grip. Atesi cikarsa cay kasigiyla calpol ver demislerdi allahtan cikmamisti insallah sizinde cikmazBebişim hasta oldu abisi 3 gundur gripti hic ayni odada tutmadik ayni odada yatirmadik ama bulasti cok uzgunum ates falan cikarsa doktora goturecegim artik suan burnunu acik tut deyip gecerler
3.ayda 7.1kilo 65 cm.di. 4. Ayda 8 kilo 68 cm dendi.Kizlar bebisleriniz 3 aydan 4 aya nasil gelisim gosterdiler? Yani kac kiloydular ve kac kilo oydular boy uzunluklari nasil degisti?
Çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?