2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar bebekleri kontrole her ay hem hastaneye hem de sağlıkocağına mı götürüyorsunuz yoksa sadece sağlıkocağına mı götürüyorsunuz?
Biz çift taraflı devam ediyorduk ama bu ay hastaneye gitmeye gerek var mı ki diye soruyor sevgili eşim

Köy okulunda çalışıyorum öyle bir imkanım yok zaten içse de 1 öğün içer çok iştahlı içmiyor biberona daha yeni zor alıştı içiyor ama beni emdiği kadar değil

Hastanede saglik ocagindakinden farkli bir sey yapiyolar mi? Yapmiyolarsa gerek yoktur bence.

Bende ilk cocugumda muaynehaneye goturuyodum bunda saglik ocagi 2. Cocuk rahatligi diye bi sey gercekten varmis

Aylarca aptamil kullandık biz, hep gazlı bir bebekti.Damlalar da fayda etmiyodu. Bi baktik çocuk 4. Ay da hâlâ gaz devam ediyor, Dr önerisi ile Evolvia'ya geçtik. Gaz problemimiz bitti şükür.
Kullandığım mamaları(sma,golden goat,bebelac da dahil) hep 3 küçük kardeşime tattırdim dediklerine göre tadı en iyi olan evolviaymis.

@Klpszs B bulutumsubiri bakin sürecimiz boyleydi. Dogdugunda ayaklari, 1 aylikken ayaklari ayakkabiyi giyerken ayaklari ve cok sukur iyilesmis halimiz rabbim herkese sifa versin
Yaaa allahım lütfen bir mucize olsun ve benim yavrum da siizn bebeğiniz kadar şanslı olsun. Çok sevindim bunu görünce belki bizimki de böyle hafif olur hadi dua edin bize

Yaaa allahım lütfen bir mucize olsun ve benim yavrum da siizn bebeğiniz kadar şanslı olsun. Çok sevindim bunu görünce belki bizimki de böyle hafif olur hadi dua edin bize
Hic korkmayin lutfen insallah sizlerin bebekleri saglikla dogar once bunun icin dua edelim diyelim ki bi rahatsızlıgi oldu insallah kolayca gecer gider. Rabbim dermansiz dert vermesin

Hastanede saglik ocagindakinden farkli bir sey yapiyolar mi? Yapmiyolarsa gerek yoktur bence.

Bende ilk cocugumda muaynehaneye goturuyodum bunda saglik ocagi 2. Cocuk rahatligi diye bi sey gercekten varmis
İlk 2 ay uzamış sarılıktan dolayı tahlilleri falan yapıldı. 3.ay boy kilo ölçümü ve rutin muayene yapıldı. Eşimde diyor zaten kilo boy sağlıkocağı söylüyor, şükür başka sıkıntısı da yok, maşallah herşey iyi önümüzdeki ay görüşürüz demesi için niye 260 lira veriyoruz

Biraz geriden geliyorum ama yetişemiyorum ya buraya bile bakmaya siz nasıl yapıyorsunuz hanımlar helal olsun bir de iki çocuklu olanlarınız var oysa hamileyken çok severdim benimle benzer şeyleri yaşayan arkadaş grubu gibi Geçen hafta bebekle gittim okula Allahım ağla zırla eve yolladılar bir şekilde bakalım bu hafta ne yapacağız yarın başlayacağım süt meselesi hala muamma bu haftayı idare edecek kadar var ama bakalım benim oğlan babayla ve o kadarcık sütle ne yapacak memeyi emzik gibi kullanıyor içse de içmese de istiyor bebem belki bağlanma ile ilgili bir durum bilmiyorum şunu gördüm sabah kalkar kalkmaz emziriyorum emzirdikten sonra sağdığımda 60 cc gördüm en yüksek inşallah artar ya oğlumu karşıma alıyorum ona bakarak sağıyorum ama etkili oluyordur inşallah mamaya karşı değilim de ek gıdaya bu kadar yaklaşmışken mama vermek istemiyorum bir de on gün sonra beş aylık oluyor ya yavaş yavaş tadımlara başlamak istiyorum sizler neler yapacaksınız

Ben veriyorum meyve puresi, yogurt uzumun suyu karpuzu cokurdatiyo falan ama tabi doyuracak kadar degil tadimlik tadimlik. Tabi siz bana bakmayin boyle yapilmamali sebze haslayip 3 gun aynisini yedirmeli azicik azicik bi tepki veriyor mu vucut bakmali fln ama ilk kizimda oyle yapmistim bunda boyle kafam rahat ben rahat bebem rahat

Emzirdikten sonra 60 çıkıyorsa super bence ,benim emzirmeden çıkmıyor o kadar valla

Arkadaşlar sizin bebişler dönerken hep ayni taraftan mi dönüyor, benim minişim hep sağdan dönüyor sağ omzunun üstüne,merak ettim

Naber kızlar herkes iyidir umarım
Bitürlü fırsat bulup yazamıyorum özledim sizleri
Büyük bebeler okula başladı hayırlı olsun hepsine inşallah bakalım evde tek çocuklu hayat nasıl olacak
Biz bazı gün iyiyyiz bazı gün cadılık üstümüzde
Ama asla bi rutin oluşturamadık
Akşamları 22.30 gibi uyurdu geç geliyor bana erkene çekeyim derken aldı başını gitti 12 den önce asla uyutamıyorum odaya 9 da giriyorum artık delirmeğem geliyo 3 saat ya bu işi nasıl çözeceğiz bakalım dün hatta saat 1 di yüzüme bakıp gülüyor uyuyacağı yerde
böyle olunca gündüzde 11 e kadar yatıyoruz bişekilde alıyor uykusunu ama sevmiyorum böyle
İnşallah kış döneminde biraz düzelir

Ben götürüyorum ya icim rahat etmez,ilk çocuğumu da yasina kadar her ay götürdüm, kimisi var hastaneden çıkış o çıkış, biraz yapı meselesi galiba

Bu 4. Ay kontrolünde bende sadece saglık ocagına gidicem devlet aşısı varmış özel bi durum yok bizde bu ay
Popodaki yapışıklığı da açtık sürekli kontroldeyim

Canim yaşadığın yerde hastane tipi pompa bulursan kirala eger yoksa da bilemiyorum ben ilk ay kendi kendime sma başlamıştım doktor mama basladim diye kızmıştı ayrıca içeriği yetersiz demisti o yuzden bilemiyorum

Bu 4. Ay kontrolünde bende sadece saglık ocagına gidicem devlet aşısı varmış özel bi durum yok bizde bu ay
Popodaki yapışıklığı da açtık sürekli kontroldeyim
Popoda da mi yapışıklık oluyor mus

Benim oğlan okula başlayınca biraz daha sakinledik ,çünkü cok gürültü yapıyordu onu uyanmaktan yorulmuştum.Bir taraftan da onu kisitliyorum vicdani oluyordu. Malum erkek çocuk olunca kardesine hic bir katkısı olmuyor ,eminim o yasta bir kiz kardesine baya bakar oynatır ama benimki sadece gürültü yapıyordu. Eskiden devamli kendisi ile oyunlar,etkinlikler,deneyler yapardık simdi hicbir şey yapamıyoruz, cok arada kalıyorum.En azindan okulda enerjisini atar ve evde biraz sakinlik oldu

Evet ablası sağolsun bakıyo bizde ses de etmez uyutuyorum diyince dikkat ediyor biliyorki uyanırsa annesi iptal bari birbirimize vakit ayırıyoruz öyle olunca ama eskisi gibi degil tabi hiçbişey
Bence de Okulda enerjilerini atsınlar tabi yeter koca yaz yattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…