Eveeet çok yaramazlar ya çook bu kız 1 dk durmuyo ki full altıma kaçırsam bile normaldirBen de hep öyle olmuştur diye düşündümhemen kötüyü aklıma getirip panik yapmamak için.
Bence büyük ihtimal kötü bir şey değil bebişlerin yaramazlıkları yüzünden olmuştur
Neyse ki az haftamız kaldı iğne için birazcık sabret kuzucum
Aynen beybi çok şükür kiii ama yatmakta bana göre değil ya çok zor valla başarıcam inşGeçmiş olsun bebeek o zaman doktorun dediği gibi full yatış yap hiç yorma kendini ve bol bol su iç çok şükür gelen su değilmiş
Hanımefendi tekmeleriyle karnımdan çıkıcak yakındaYaaa çok geçmiş olsun canım. Nasıl değişik şeyler başlıyor yavaştan hepimizde. Sen bol bol dinlen. Acele etmezsin hanım efendi daha erken
Benimde 1 haftadır midem ağzımda geziyorum2 gündür bu bulantılar bende de tekrar başladıçıkarma olmuyor dayanıyorum ama özellikle ilaçlardan sonra çok fena oluyorumm
7 aydır benYa lanet bişey bi de kusuyorm midem boş ya canım bişiyler istyoryiyince yine kustm. Böyle bir döngü olablrmi ya resmen saçmalık.
Benimde muhtemelen öyle olacak ,esim olmasa muhtemelen kilo verirdim.Sagolsun o cok iyi bakıyor, halsizlikten de durmadan yatıyorum. Yürüyüşte kesildi malumBenim de hamileliğim boyunca ilk kilo alışım karantinadayken olmuştu
Ay bu arada kaçar kilo aldınız arkadaşlar bir yoklama alalım mıBenim de hamileliğim boyunca ilk kilo alışım karantinadayken olmuştu
Kızlar ben de sabah çamaşırımda bi ıslaklık farkettim ama ter gibi değildi resmen 1 bardak su dökülmüş gibi. Doktoruma yazdım muayeneye çağırdı baktı detaylıca full yatış dedii. Devlet hastanesine gitsek direk yatırırlardı dedigelen su bebeğin suyu değil muhtemelen ama yoğun akıntı var dedi. Mantar olmuş bi de ama anlamadım ben hiç. Progestanı kestik böyle bi risk varken suyla karışırsa anlamazsın dedi. Bir daha olursa gelicem direk. Nst ye girdim sancı falan çıkmadı şükürr. Proluton iğne olcam şimdi her hafta Kadindiyorki proluton iğneyi duyunca eyvaaaahh dedim progestana şükret derken anladım şimdi dedim doktorada ölümü gösterip sıtmaya razı ederim diyo ahshshsh benden haberler böyle kızlar aksiyonlu bi sabahtı
Kızlar ben de sabah çamaşırımda bi ıslaklık farkettim ama ter gibi değildi resmen 1 bardak su dökülmüş gibi. Doktoruma yazdım muayeneye çağırdı baktı detaylıca full yatış dedii. Devlet hastanesine gitsek direk yatırırlardı dedigelen su bebeğin suyu değil muhtemelen ama yoğun akıntı var dedi. Mantar olmuş bi de ama anlamadım ben hiç. Progestanı kestik böyle bi risk varken suyla karışırsa anlamazsın dedi. Bir daha olursa gelicem direk. Nst ye girdim sancı falan çıkmadı şükürr. Proluton iğne olcam şimdi her hafta Kadindiyorki proluton iğneyi duyunca eyvaaaahh dedim progestana şükret derken anladım şimdi dedim doktorada ölümü gösterip sıtmaya razı ederim diyo ahshshsh benden haberler böyle kızlar aksiyonlu bi sabahtı
Hergün yeni bi güncelleme gelmiyormu ya bazen hastalıklarıma gülüyormBende orta kulak iltihabı olmuşum üzerinize afiyet bi derdim biteydi iyiyimdedigim gün başıma yeni bi dert açılıyo2 gün iliadin ve parol alcam ilerlerse antibiyotik dedi kbb ci inş geçer kulak agrısı çok fena ya.
Canim geçmiş olsun ,uygular misin bilmem ama ben güveniyorum, İbrahim saraçoğlu birer damla soğan suyu öneriyor kulak iltihabina.Bende orta kulak iltihabı olmuşum üzerinize afiyet bi derdim biteydi iyiyimdedigim gün başıma yeni bi dert açılıyo2 gün iliadin ve parol alcam ilerlerse antibiyotik dedi kbb ci inş geçer kulak agrısı çok fena ya.
Ben demin ağlamaya başladım, bir oram ağrıyor bir buram.Esim hem beni evde yürütüyor hem kahkaha ata ata iyi eğlendi, ay ne bileyim, ya ne ruhum bana ait ne bedenim sanki.Hergün yeni bi güncelleme gelmiyormu ya bazen hastalıklarıma gülüyorm
Bende bir de çok fena bir mide yanması var. Akşam başlıyor, gece uykudan uyandırıyorBulantım benim de arttı ilaca rağmenKadindiyorki M Mvikdn D Dh120910 her yediğini çıkarmakta çok kötü, sürekli bulantıdan bir şey yiyememekte
Kuduruklar bir şey mi yapıyorlar da bulantımız oluyor acabaBenm bulanmıyordu bayadır iyiydim aslında. Ama bgn resmen serildim kaldım. Midem ağzımda geziyorum.kızımda kıpır kıpır. Uzanayım uyuyayım diyorm izin vermiyor
Ben +8dim en sonAy bu arada kaçar kilo aldınız arkadaşlar bir yoklama alalım mı
Benim geçen gün hiç hastalanmıyorum dediğimin ertesi günü hastalanmam gibiBende orta kulak iltihabı olmuşum üzerinize afiyet bi derdim biteydi iyiyimdedigim gün başıma yeni bi dert açılıyo2 gün iliadin ve parol alcam ilerlerse antibiyotik dedi kbb ci inş geçer kulak agrısı çok fena ya.
Anaaa hakikatenKuduruklar bir şey mi yapıyorlar da bulantımız oluyor acabaannem, kv hep diyor ki kesin çok saçları olcak o yüzden bulantı bu kadar uzun sürdü
+4 le yoluma devam ediyorm 28+0 daAy bu arada kaçar kilo aldınız arkadaşlar bir yoklama alalım mı
Ay ben de mide yanması yok çok şükür ama bazen afedersin yediklerim ağzıma geliyormuş gibi oluyorBende bir de çok fena bir mide yanması var. Akşam başlıyor, gece uykudan uyandırıyor
Çok sağol canım benim yatıcaz artık mecbuuurLariiim çok geçmiş olsun canım benim, bol bol dinlen sen hemen geçsin gitsin
Korkuttu valla teyzesiiOyy cnm benim geçmiş olsun korkutmuş seni minik kuzu. Bir daha olmaz inş dinlen bakalım yatın ana kız
Benm suyum geldiginde öyle olmştum wcden yeni çıkmıştım bişey boşaldı böyle ayy dedim gene işedim miderken devamı geldi foşş diye sağolsun anladık durumu.
Benim geçen gün hiç hastalanmıyorum dediğimin ertesi günü hastalanmam gibi
Çok geçmiş olsun canım. Kulak ağrısı ve diş ağrısı çok zor. Hemen geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?