2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Eveeet çok yaramazlar ya çook bu kız 1 dk durmuyo ki full altıma kaçırsam bile normaldir
Kuzu iğne berbat ya gerçekten sürekli olanların allah yardımcısı olsun
Geçmiş olsun bebeek o zaman doktorun dediği gibi full yatış yap hiç yorma kendini ve bol bol su iç çok şükür gelen su değilmiş
Aynen beybi çok şükür kiii ama yatmakta bana göre değil ya çok zor valla başarıcam inş belki size de olur korkmayın diye detaylı yazdım
Yaaa çok geçmiş olsun canım. Nasıl değişik şeyler başlıyor yavaştan hepimizde. Sen bol bol dinlen. Acele etmezsin hanım efendi daha erken
Hanımefendi tekmeleriyle karnımdan çıkıcak yakında yaramaz kızzz neler yaptıysa içerde. Aynen canım benim herkes birbirini bilgilendirsin ilginç şeylerde korkmayalım sonradan

2 gündür bu bulantılar bende de tekrar başladı çıkarma olmuyor dayanıyorum ama özellikle ilaçlardan sonra çok fena oluyorumm
Benimde 1 haftadır midem ağzımda geziyorum en nefret ettiğim şey mide bulantisidir özellikle aç kaldigim zaman çoğalıyor sanırım yani öğün gecirdigim zaman daha da fazlalasiyor sizinde öyle olabilir kızlar

Benim de hamileliğim boyunca ilk kilo alışım karantinadayken olmuştu
Benimde muhtemelen öyle olacak ,esim olmasa muhtemelen kilo verirdim.Sagolsun o cok iyi bakıyor, halsizlikten de durmadan yatıyorum. Yürüyüşte kesildi malum

Lariiim çok geçmiş olsun canım benim, bol bol dinlen sen hemen geçsin gitsin

Oyy cnm benim geçmiş olsun korkutmuş seni minik kuzu. Bir daha olmaz inş dinlen bakalım yatın ana kız
Benm suyum geldiginde öyle olmştum wcden yeni çıkmıştım bişey boşaldı böyle ayy dedim gene işedim mi derken devamı geldi foşş diye sağolsun anladık durumu.

Bende orta kulak iltihabı olmuşum üzerinize afiyet bi derdim biteydi iyiyimdedigim gün başıma yeni bi dert açılıyo 2 gün iliadin ve parol alcam ilerlerse antibiyotik dedi kbb ci inş geçer kulak agrısı çok fena ya.

Hergün yeni bi güncelleme gelmiyormu ya bazen hastalıklarıma gülüyorm

Canim geçmiş olsun ,uygular misin bilmem ama ben güveniyorum, İbrahim saraçoğlu birer damla soğan suyu öneriyor kulak iltihabina.

Hergün yeni bi güncelleme gelmiyormu ya bazen hastalıklarıma gülüyorm
Ben demin ağlamaya başladım, bir oram ağrıyor bir buram.Esim hem beni evde yürütüyor hem kahkaha ata ata iyi eğlendi, ay ne bileyim, ya ne ruhum bana ait ne bedenim sanki.

Benm bulanmıyordu bayadır iyiydim aslında. Ama bgn resmen serildim kaldım. Midem ağzımda geziyorum. kızımda kıpır kıpır. Uzanayım uyuyayım diyorm izin vermiyor
Kuduruklar bir şey mi yapıyorlar da bulantımız oluyor acaba annem, kv hep diyor ki kesin çok saçları olcak o yüzden bulantı bu kadar uzun sürdü

Benim geçen gün hiç hastalanmıyorum dediğimin ertesi günü hastalanmam gibi
Çok geçmiş olsun canım. Kulak ağrısı ve diş ağrısı çok zor. Hemen geçer inşallah

Kuduruklar bir şey mi yapıyorlar da bulantımız oluyor acaba annem, kv hep diyor ki kesin çok saçları olcak o yüzden bulantı bu kadar uzun sürdü
Anaaa hakikaten ondandır belki hiç aklıma gelmemişti
Ay bu arada kaçar kilo aldınız arkadaşlar bir yoklama alalım mı
+4 le yoluma devam ediyorm 28+0 da bgnkü kusmalarmla +3 olmuş olablrm

Bende bir de çok fena bir mide yanması var. Akşam başlıyor, gece uykudan uyandırıyor
Ay ben de mide yanması yok çok şükür ama bazen afedersin yediklerim ağzıma geliyormuş gibi oluyor Özellikle geceleri yattığımda

Ben de az önce sanırım ilk yalancı kasılmamı yaşadım karnımın sağ tarafında bir tuhaf yanma karıncalanma hissettim açtım göbeğimi baktım o taraf şişmiş bildiğin göbeğim yamuk duruyor şu kuzulara zamanında sağlıkla doğuralım valla rahatlıcam artık yaa

Lariiim çok geçmiş olsun canım benim, bol bol dinlen sen hemen geçsin gitsin
Çok sağol canım benim yatıcaz artık mecbuuur
Korkuttu valla teyzesii yaramaz kıızzz ya yaramazz anası da haftasonu kendini çok yordu aslında belki tüm suç kızımın değildir
Ayy benden devamı gelmedi işte çok şükürr ama yine de vakit yatış ve premseslik vakti

Benim geçen gün hiç hastalanmıyorum dediğimin ertesi günü hastalanmam gibi
Çok geçmiş olsun canım. Kulak ağrısı ve diş ağrısı çok zor. Hemen geçer inşallah

Sağol cnm Maaşallah dediğimiz 3gün yaşamıyo desene yinede şükür halimize bebişler iyi ya yeter bana artık kendimden ümidi kestim ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…