• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Zaten normal doğumun asıl olması gereken akışıda tıpkı hayvanların doğumu gibi sakin, loş, kuytu köşede olanı canım😍
Katıldığım doğuma hazırlık eğitimlerinde süreci hızlandıranın bu olduğundan bahsediyor hep ebeler😌
Vallamı kuzum ya hiç araştırmadım ben. Ama kendi isteğim o yönde gerçekten🙈 bazen kmseye haber vermeden doğursammı diyorum

Hastanede doğum en son görmek isteyeceğim şey fotığrafçı hatta bazen doğuruncaya kdar kmseye haber vermesem mi diye düşünüyorum. Ben kediler gibi doğum anı gelince kuytu köşe kimsenin olmadğı bi yer istyorum😆
😅 mantıklı bir bakış açısı. Ben de şu ilk karşılaşma anını kaçırmak istemediğim için kararsizim. Acaba doğum ekibi yeterince foto çeker mi diyorum. Bundan emin olsam bence zaten doğum çıkışı o kalabalık ağrılar heyecan hiç fotoğrafa uygun değil 😑

Evet bana da o konsept kıyafetler çok garip geliyor ben hamile çekimi yapmazsam pişman olur muyum çok düşünüyorum bunu ama şöyle doğal pozlar çeken fotoğrafçı da kim var bakıyorum hep abartılmış pozlar absürt kıyafetler bir Büşra Çetinkaya var Ankara’da belki çektirirsem ona çektiririm bilemiyorum 😂
Ben konsept kıyafet o yüzden istemiyorum. Ne o filmlerden gala dan fırlamış gibi 😅😅🤣

Vallamı kuzum ya hiç araştırmadım ben. Ama kendi isteğim o yönde gerçekten🙈 bazen kmseye haber vermeden doğursammı diyorum
En güzeli yanında destek olarak varlığından güç alabileceğin, zorlandığımız anlarda bize köstek olmayan kişiyle doğumu yönetmek.
Kapıda bekleyenlerin olduğunu bilmek telaş, tedirginlik, odaklanamama sorunu yaşatabileceğinden pek önermiyorlar.
Önemli olan bizim en rahat şekilde sadece doğumu ve bebeğimize kavuşmayı düşüneceğimiz ortamın oluşmuş olması.
Ben eğer normal doğum mümkün olursa sadece eşimle ve anlaşırsam ebeyle olacağım. Herkese doğumdan sonra haber vereceğiz😍

En güzeli yanında destek olarak varlığından güç alabileceğin, zorlandığımız anlarda bize köstek olmayan kişiyle doğumu yönetmek.
Kapıda bekleyenlerin olduğunu bilmek telaş, tedirginlik, odaklanamama sorunu yaşatabileceğinden pek önermiyorlar.
Önemli olan bizim en rahat şekilde sadece doğumu ve bebeğimize kavuşmayı düşüneceğimiz ortamın oluşmuş olması.
Ben eğer normal doğum mümkün olursa sadece eşimle ve anlaşırsam ebeyle olacağım. Herkese doğumdan sonra haber vereceğiz😍
Ya kendi anneni istiyon kv çağırmazsan ayıp olur diip onu da çağırıyon kendi kardeşini istion eşinin kardeşinide çağırıyon sadece minimal aileyi bile çağırsam benm 10-12 kişi yapıyor böyle😆 o yüzden bazen şeytan diyor doğurduktan snra herkesi ara ben doğurdum de😋 ama bakalım o anki psikolojme bağlı

Ya kendi anneni istiyon kv çağırmazsan ayıp olur diip onu da çağırıyon kendi kardeşini istion eşinin kardeşinide çağırıyon sadece minimal aileyi bile çağırsam benm 10-12 kişi yapıyor böyle😆 o yüzden bazen şeytan diyor doğurduktan snra herkesi ara ben doğurdum de😋 ama bakalım o anki psikolojme bağlı
Benim annem normal doğurursan bana doğumdan sonra haber ver dedi😅 o yüzden ayıp olcak bir şey kalmadı ortada🥲
O zaman ki psikolojiler nasıl olcak bakalım😌
İçimizin rahat olduğu doğumlar nasip olsun inşallah🐣

Kuzuum kavuştular 🥺 resmen bir pamukk allahım nazarlardan saklasın 🧿 biraz kendine gelince daha detaylı yazar heralde haberdar ederim 😍
Aaaiiiyyyy🥺🥺🥺 çook şüküürr canım maşallah😍😍
O zaman hadi seninde teyze olarak gözünaydıınn😍😍
Darısı hepimizin başına inşallah🙏🏻🥰🥰

Kızlar ben de sabah çamaşırımda bi ıslaklık farkettim ama ter gibi değildi resmen 1 bardak su dökülmüş gibi. Doktoruma yazdım muayeneye çağırdı baktı detaylıca full yatış dedii. Devlet hastanesine gitsek direk yatırırlardı dedi 🙄 gelen su bebeğin suyu değil muhtemelen ama yoğun akıntı var dedi. Mantar olmuş bi de ama anlamadım ben hiç. Progestanı kestik böyle bi risk varken suyla karışırsa anlamazsın dedi. Bir daha olursa gelicem direk. Nst ye girdim sancı falan çıkmadı şükürr. Proluton iğne olcam şimdi her hafta Kadindiyorki Kadindiyorki proluton iğneyi duyunca eyvaaaahh dedim 😂 progestana şükret derken anladım şimdi dedim doktorada 😂 ölümü gösterip sıtmaya razı ederim diyo ahshshsh benden haberler böyle kızlar aksiyonlu bi sabahtı 😅

Kızlar ben de sabah çamaşırımda bi ıslaklık farkettim ama ter gibi değildi resmen 1 bardak su dökülmüş gibi. Doktoruma yazdım muayeneye çağırdı baktı detaylıca full yatış dedii. Devlet hastanesine gitsek direk yatırırlardı dedi 🙄 gelen su bebeğin suyu değil muhtemelen ama yoğun akıntı var dedi. Mantar olmuş bi de ama anlamadım ben hiç. Progestanı kestik böyle bi risk varken suyla karışırsa anlamazsın dedi. Bir daha olursa gelicem direk. Nst ye girdim sancı falan çıkmadı şükürr. Proluton iğne olcam şimdi her hafta Kadindiyorki Kadindiyorki proluton iğneyi duyunca eyvaaaahh dedim 😂 progestana şükret derken anladım şimdi dedim doktorada 😂 ölümü gösterip sıtmaya razı ederim diyo ahshshsh benden haberler böyle kızlar aksiyonlu bi sabahtı 😅
Anaaaa kuzu nasıl enfeksiyon olmuşki anlamadın. Neyse dinlen biraz. Yatış iyidir🤭 naz yap 😋 pruluton iğne deme bana ya🙈 korkulu rüyaaam. Daha totom yeni kendine geldi. Benmde yarın randevum var 28+0 oluyoruz bakalım bana ne yumurtlucak doktor😅 bende kendimden bu tarz aksiyonlar bekliyorm. İçime doğuyor.

Yaaa çok şükür bebeğin suyu değilmiş🙏🏻🙏🏻
Bu aralar benim de ıslaklıkla birlikte akıntım oluyor ter olmadığına ben de eminim su gibi resmen🙄 hatta akıntım çoğaldı diye buraya yazcaktım ama randevuya gittiğimde doktora sorarım sonra yazarım dedim.
Bebeğin suyu değilse neden iğneye geçtin ve full yatış dedi acaba🤷🏻‍♀️
Bakalım yarın bana ne diyecek😒

Bu aralar benim de ıslaklıkla birlikte akıntım oluyor ter olmadığına ben de eminim su gibi resmen🙄 hatta akıntım çoğaldı diye buraya yazcaktım ama randevuya gittiğimde doktora sorarım sonra yazarım dedim.
Yarın bizde geliriz kesin şu varmış bu varmış diye😅 bu sabah kahvaltıya 37 haftalık gebe bir arkadaşım geldi. Ooof perişan kız arkasından allah kurtarsn diye baya dua ettm. Yürüyemiyor. Tuvalete bile tek gidemiyormş. Eşii giydirp soyuyırmuş. Aşırı ödem ve kilo artışı yüzünden bacak ve bel ağrısı varmış. Onu görünce gözüm korktu vallahi.

Canikom hiç bırakma yağlanmaya devam asıl son zamanlar iyice gerilecek ya çatlamalara ozaman daha müsait tenimiz

Şuan benimde gündemim bu canım ya
Kızımda mustela kullanmıştım çokta memnundum herşeyinden ama şimdi içeğini eleştiriyorlar bende anlamadım. Eğer ki mustela almazsam,
İncia diye bi marka var %100 organik şuan ona yakınım sanırım incia alacağım herşeyini. Kullanıcı yorumları güzel. Açıkçası organik olup işe yaramadıktan sonra da bi kıymeti yok. Umarım memnun kalırıır. Minoris ve ecowell i duydum bide.
Valla canım aynen bende şaşırdım o kdr cok okudum ki bu mustela kullanan bazı bebeklerde atopik cilt vs olusabiliyormuş, aklım mustela daydı vazcaydım.. minoris var , aynen incia var bakıcam bakalım sivenoyu cok duydum iyi diye.. bakalım siveno aldım deterjanlarınıda .. ınsallah dogru tercıh yapablirim..

Selam kızlar bizde bugun muayneden ciktik 29+5 iz 1510 gram olmusuz boyunu unuttum sormayı bu haftadan sonra iri mi olacak nasil olacak fark bu haftadan sonra belli olacak dedi doktorum... benim genital bölgemde asiri agri var ayaklarim kalkmiyor arabaya bile binemiyorum agliyorum hergun cok zor durumdayim cok erken baslamis dedi doktorum gercekten oglumdaki et kırığı gbi degil bildiginiz agriyor bebis bas asagi dönmüş farketmistim zten dogumuda konustuk 39 haftanin bitmesini tercih ederim almak icin ama sen okdr mumkun degil duramazsin dedi 😂😂 ilk gebelikte preeklampsi oldugu icin idrarda protein kacagi ve kan testleri ve tam idrar testi istedi verdim sonuclarda bi sknti yok ama dha kndsyle knsamadm bklm ne dyecek son 2 ayda 6 kilo almisim azarida yedik geldik 😂 bebekde ayni babasi oglumda baba copy paste zaten bi benzetemedim kendime ah ahh saglikla vaktiyle gelsinler ne diyelm bizde gelismeler boyle ha bide artik muayneler 3 haftaya düştü

Aaa geçmiş olsun canım😍 ah bu hamilelik sürecinde neler neler yaşıyoruz su son iki ayımız da hayırlısı ile bir bitseydi🤲canım birde sen nst için ayrı ücret odedinmi bende bidahaki kontrolümde giirecegim ama hiç bilgim yok😊

Anaaaa kuzu nasıl enfeksiyon olmuşki anlamadın. Neyse dinlen biraz. Yatış iyidir🤭 naz yap 😋 pruluton iğne deme bana ya🙈 korkulu rüyaaam. Daha totom yeni kendine geldi. Benmde yarın randevum var 28+0 oluyoruz bakalım bana ne yumurtlucak doktor😅 bende kendimden bu tarz aksiyonlar bekliyorm. İçime doğuyor.
Kuzu hiç anlamadım hatta mantar gibi dedi 1 gecelik mantar fitili verdi 😂 fitilden kurtulamıyorrrrduuu 😂 1-2 gün kaşıntı oldu ama ben akan progestanın tahriş yaptığına bağladım doktorum ya ben tabi 😂😂😂
Of bu iğne berbat resmen vurulurken bacağım uyuştu neyse çok uzun vadede devam ediceğimizi düşünmüyorum yoksa isyan mod 🙋🏻‍♀️
Sonra ben doktora şey dedim bebek çok hareketli idrar torbasına bastı da kaçırdım mı acaba falan dedim o da bi ihtimal ve yüksek bi ihtimal dedi. Ben de takip edeyim bakalım bi kaç gün senle haberleşiriz artış azalış veya inş tamamen bitiş 😅
İdrar ve kan tahlili de verdim bakalım yarın konuşcaz tekrardan. Ciddi bi şey değildir inşallah ya belirsizliklerle doluyum 😒
Progestanı vajinayı rahat bırakmak için bıraktık kuzu onun muadili de iğne 😒

Selam kızlar bizde bugun muayneden ciktik 29+5 iz 1510 gram olmusuz boyunu unuttum sormayı bu haftadan sonra iri mi olacak nasil olacak fark bu haftadan sonra belli olacak dedi doktorum... benim genital bölgemde asiri agri var ayaklarim kalkmiyor arabaya bile binemiyorum agliyorum hergun cok zor durumdayim cok erken baslamis dedi doktorum gercekten oglumdaki et kırığı gbi degil bildiginiz agriyor bebis bas asagi dönmüş farketmistim zten dogumuda konustuk 39 haftanin bitmesini tercih ederim almak icin ama sen okdr mumkun degil duramazsin dedi 😂😂 ilk gebelikte preeklampsi oldugu icin idrarda protein kacagi ve kan testleri ve tam idrar testi istedi verdim sonuclarda bi sknti yok ama dha kndsyle knsamadm bklm ne dyecek son 2 ayda 6 kilo almisim azarida yedik geldik 😂 bebekde ayni babasi oglumda baba copy paste zaten bi benzetemedim kendime ah ahh saglikla vaktiyle gelsinler ne diyelm bizde gelismeler boyle ha bide artik muayneler 3 haftaya düştü
Maşallah buyuyor minnaklar yavaş yavaş😍 senin doktorda benimki gibi 39. Hafta demiş tabi ben hemen yok 38 olsun dedim niye 1 hafta için ısrar ediyorsun diyor bana halbuki kendini benim yerime koysa 38. Haftayı bile beklemez o kadar kendimi yorgun ve ağır hissediyorum ki😃

Aaa geçmiş olsun canım😍 ah bu hamilelik sürecinde neler neler yaşıyoruz su son iki ayımız da hayırlısı ile bir bitseydi🤲canım birde sen nst için ayrı ücret odedinmi bende bidahaki kontrolümde giirecegim ama hiç bilgim yok😊
Ah sorma sorma bi de neye telaş yapıcaz onu bile bilmiyoruz 😅
Benim özel sağlık sigortam olduğu için bi ödeme yapmadım canım ama ücret hastaneden hastaneye değişiyor sanırım bazılarında çok düşük miktar oluyormuş

Back