• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ben de hep öyle olmuştur diye düşündüm😅 hemen kötüyü aklıma getirip panik yapmamak için.
Bence büyük ihtimal kötü bir şey değil bebişlerin yaramazlıkları yüzünden olmuştur🥲
Neyse ki az haftamız kaldı iğne için birazcık sabret kuzucum💕
Eveeet çok yaramazlar ya çook bu kız 1 dk durmuyo ki full altıma kaçırsam bile normaldir 😂
Kuzu iğne berbat ya gerçekten sürekli olanların allah yardımcısı olsun 🥺
Geçmiş olsun bebeek o zaman doktorun dediği gibi full yatış yap hiç yorma kendini ve bol bol su iç çok şükür gelen su değilmiş 🙏🏻🐣
Aynen beybi çok şükür kiii ama yatmakta bana göre değil ya çok zor valla başarıcam inş 😅 belki size de olur korkmayın diye detaylı yazdım 😍
Yaaa çok geçmiş olsun canım. Nasıl değişik şeyler başlıyor yavaştan hepimizde. Sen bol bol dinlen. Acele etmezsin hanım efendi daha erken 🥰
Hanımefendi tekmeleriyle karnımdan çıkıcak yakında 😂 yaramaz kızzz neler yaptıysa içerde. Aynen canım benim herkes birbirini bilgilendirsin ilginç şeylerde korkmayalım sonradan 😂😂

2 gündür bu bulantılar bende de tekrar başladı:KK43: çıkarma olmuyor dayanıyorum ama özellikle ilaçlardan sonra çok fena oluyorumm
Benimde 1 haftadır midem ağzımda geziyorum 😏en nefret ettiğim şey mide bulantisidir özellikle aç kaldigim zaman çoğalıyor sanırım yani öğün gecirdigim zaman daha da fazlalasiyor sizinde öyle olabilir kızlar

Benim de hamileliğim boyunca ilk kilo alışım karantinadayken olmuştu🥲
Benimde muhtemelen öyle olacak ,esim olmasa muhtemelen kilo verirdim.Sagolsun o cok iyi bakıyor, halsizlikten de durmadan yatıyorum. Yürüyüşte kesildi malum

Kızlar ben de sabah çamaşırımda bi ıslaklık farkettim ama ter gibi değildi resmen 1 bardak su dökülmüş gibi. Doktoruma yazdım muayeneye çağırdı baktı detaylıca full yatış dedii. Devlet hastanesine gitsek direk yatırırlardı dedi 🙄 gelen su bebeğin suyu değil muhtemelen ama yoğun akıntı var dedi. Mantar olmuş bi de ama anlamadım ben hiç. Progestanı kestik böyle bi risk varken suyla karışırsa anlamazsın dedi. Bir daha olursa gelicem direk. Nst ye girdim sancı falan çıkmadı şükürr. Proluton iğne olcam şimdi her hafta Kadindiyorki Kadindiyorki proluton iğneyi duyunca eyvaaaahh dedim 😂 progestana şükret derken anladım şimdi dedim doktorada 😂 ölümü gösterip sıtmaya razı ederim diyo ahshshsh benden haberler böyle kızlar aksiyonlu bi sabahtı 😅

Lariiim çok geçmiş olsun canım benim, bol bol dinlen sen hemen geçsin gitsin ❤️

Kızlar ben de sabah çamaşırımda bi ıslaklık farkettim ama ter gibi değildi resmen 1 bardak su dökülmüş gibi. Doktoruma yazdım muayeneye çağırdı baktı detaylıca full yatış dedii. Devlet hastanesine gitsek direk yatırırlardı dedi 🙄 gelen su bebeğin suyu değil muhtemelen ama yoğun akıntı var dedi. Mantar olmuş bi de ama anlamadım ben hiç. Progestanı kestik böyle bi risk varken suyla karışırsa anlamazsın dedi. Bir daha olursa gelicem direk. Nst ye girdim sancı falan çıkmadı şükürr. Proluton iğne olcam şimdi her hafta Kadindiyorki Kadindiyorki proluton iğneyi duyunca eyvaaaahh dedim 😂 progestana şükret derken anladım şimdi dedim doktorada 😂 ölümü gösterip sıtmaya razı ederim diyo ahshshsh benden haberler böyle kızlar aksiyonlu bi sabahtı 😅

Oyy cnm benim geçmiş olsun korkutmuş seni minik kuzu. Bir daha olmaz inş dinlen bakalım yatın ana kız❤️
Benm suyum geldiginde öyle olmştum wcden yeni çıkmıştım bişey boşaldı böyle ayy dedim gene işedim mi 🤣 derken devamı geldi foşş diye sağolsun anladık durumu.

Bende orta kulak iltihabı olmuşum üzerinize afiyet bi derdim biteydi iyiyimdedigim gün başıma yeni bi dert açılıyo🤣 2 gün iliadin ve parol alcam ilerlerse antibiyotik dedi kbb ci🙄 inş geçer kulak agrısı çok fena ya.

Bende orta kulak iltihabı olmuşum üzerinize afiyet bi derdim biteydi iyiyimdedigim gün başıma yeni bi dert açılıyo🤣 2 gün iliadin ve parol alcam ilerlerse antibiyotik dedi kbb ci🙄 inş geçer kulak agrısı çok fena ya.
Hergün yeni bi güncelleme gelmiyormu ya bazen hastalıklarıma gülüyorm🤭

Canim geçmiş olsun ,uygular misin bilmem ama ben güveniyorum, İbrahim saraçoğlu birer damla soğan suyu öneriyor kulak iltihabina.

Hergün yeni bi güncelleme gelmiyormu ya bazen hastalıklarıma gülüyorm🤭
Ben demin ağlamaya başladım, bir oram ağrıyor bir buram.Esim hem beni evde yürütüyor hem kahkaha ata ata iyi eğlendi, ay ne bileyim, ya ne ruhum bana ait ne bedenim sanki.

Benm bulanmıyordu bayadır iyiydim aslında. Ama bgn resmen serildim kaldım. Midem ağzımda geziyorum.🤧 kızımda kıpır kıpır. Uzanayım uyuyayım diyorm izin vermiyor😅
Kuduruklar bir şey mi yapıyorlar da bulantımız oluyor acaba😅 annem, kv hep diyor ki kesin çok saçları olcak o yüzden bulantı bu kadar uzun sürdü🥲

Benim geçen gün hiç hastalanmıyorum dediğimin ertesi günü hastalanmam gibi🥲😅
Çok geçmiş olsun canım. Kulak ağrısı ve diş ağrısı çok zor. Hemen geçer inşallah🙏🏻

Kuduruklar bir şey mi yapıyorlar da bulantımız oluyor acaba😅 annem, kv hep diyor ki kesin çok saçları olcak o yüzden bulantı bu kadar uzun sürdü🥲
Anaaa hakikaten🤪 ondandır belki🤪 hiç aklıma gelmemişti
Ay bu arada kaçar kilo aldınız arkadaşlar bir yoklama alalım mı:super:
+4 le yoluma devam ediyorm 28+0 da😅 bgnkü kusmalarmla +3 olmuş olablrm🤪

Bende bir de çok fena bir mide yanması var. Akşam başlıyor, gece uykudan uyandırıyor 😒
Ay ben de mide yanması yok çok şükür ama bazen afedersin yediklerim ağzıma geliyormuş gibi oluyor💆🏻‍♀️ Özellikle geceleri yattığımda🤧

Ben de az önce sanırım ilk yalancı kasılmamı yaşadım karnımın sağ tarafında bir tuhaf yanma karıncalanma hissettim açtım göbeğimi baktım o taraf şişmiş bildiğin göbeğim yamuk duruyor şu kuzulara zamanında sağlıkla doğuralım valla rahatlıcam artık yaa

Lariiim çok geçmiş olsun canım benim, bol bol dinlen sen hemen geçsin gitsin ❤️
Çok sağol canım benim yatıcaz artık mecbuuur 🤦🏻‍♀️
Oyy cnm benim geçmiş olsun korkutmuş seni minik kuzu. Bir daha olmaz inş dinlen bakalım yatın ana kız❤️
Benm suyum geldiginde öyle olmştum wcden yeni çıkmıştım bişey boşaldı böyle ayy dedim gene işedim mi 🤣 derken devamı geldi foşş diye sağolsun anladık durumu.
Korkuttu valla teyzesii 😅 yaramaz kıızzz ya yaramazz anası da haftasonu kendini çok yordu aslında belki tüm suç kızımın değildir 😂
Ayy benden devamı gelmedi işte çok şükürr ama yine de vakit yatış ve premseslik vakti 😂😂

Benim geçen gün hiç hastalanmıyorum dediğimin ertesi günü hastalanmam gibi🥲😅
Çok geçmiş olsun canım. Kulak ağrısı ve diş ağrısı çok zor. Hemen geçer inşallah🙏🏻

Sağol cnm ❤️ Maaşallah dediğimiz 3gün yaşamıyo desene🤣 yinede şükür halimize bebişler iyi ya yeter bana artık kendimden ümidi kestim ztn🤪

Back