• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar ben de sabah çamaşırımda bi ıslaklık farkettim ama ter gibi değildi resmen 1 bardak su dökülmüş gibi. Doktoruma yazdım muayeneye çağırdı baktı detaylıca full yatış dedii. Devlet hastanesine gitsek direk yatırırlardı dedi 🙄 gelen su bebeğin suyu değil muhtemelen ama yoğun akıntı var dedi. Mantar olmuş bi de ama anlamadım ben hiç. Progestanı kestik böyle bi risk varken suyla karışırsa anlamazsın dedi. Bir daha olursa gelicem direk. Nst ye girdim sancı falan çıkmadı şükürr. Proluton iğne olcam şimdi her hafta Kadindiyorki Kadindiyorki proluton iğneyi duyunca eyvaaaahh dedim 😂 progestana şükret derken anladım şimdi dedim doktorada 😂 ölümü gösterip sıtmaya razı ederim diyo ahshshsh benden haberler böyle kızlar aksiyonlu bi sabahtı 😅
Geçmiş olsun canım

Selam kızlar bizde bugun muayneden ciktik 29+5 iz 1510 gram olmusuz boyunu unuttum sormayı bu haftadan sonra iri mi olacak nasil olacak fark bu haftadan sonra belli olacak dedi doktorum... benim genital bölgemde asiri agri var ayaklarim kalkmiyor arabaya bile binemiyorum agliyorum hergun cok zor durumdayim cok erken baslamis dedi doktorum gercekten oglumdaki et kırığı gbi degil bildiginiz agriyor bebis bas asagi dönmüş farketmistim zten dogumuda konustuk 39 haftanin bitmesini tercih ederim almak icin ama sen okdr mumkun degil duramazsin dedi 😂😂 ilk gebelikte preeklampsi oldugu icin idrarda protein kacagi ve kan testleri ve tam idrar testi istedi verdim sonuclarda bi sknti yok ama dha kndsyle knsamadm bklm ne dyecek son 2 ayda 6 kilo almisim azarida yedik geldik 😂 bebekde ayni babasi oglumda baba copy paste zaten bi benzetemedim kendime ah ahh saglikla vaktiyle gelsinler ne diyelm bizde gelismeler boyle ha bide artik muayneler 3 haftaya düştü
Maşallah, gelişimi çok iyi

Kızlar ben de sabah çamaşırımda bi ıslaklık farkettim ama ter gibi değildi resmen 1 bardak su dökülmüş gibi. Doktoruma yazdım muayeneye çağırdı baktı detaylıca full yatış dedii. Devlet hastanesine gitsek direk yatırırlardı dedi 🙄 gelen su bebeğin suyu değil muhtemelen ama yoğun akıntı var dedi. Mantar olmuş bi de ama anlamadım ben hiç. Progestanı kestik böyle bi risk varken suyla karışırsa anlamazsın dedi. Bir daha olursa gelicem direk. Nst ye girdim sancı falan çıkmadı şükürr. Proluton iğne olcam şimdi her hafta Kadindiyorki Kadindiyorki proluton iğneyi duyunca eyvaaaahh dedim 😂 progestana şükret derken anladım şimdi dedim doktorada 😂 ölümü gösterip sıtmaya razı ederim diyo ahshshsh benden haberler böyle kızlar aksiyonlu bi sabahtı 😅
Geçmiş olsun canım 😊

Yarın bizde geliriz kesin şu varmış bu varmış diye😅 bu sabah kahvaltıya 37 haftalık gebe bir arkadaşım geldi. Ooof perişan kız arkasından allah kurtarsn diye baya dua ettm. Yürüyemiyor. Tuvalete bile tek gidemiyormş. Eşii giydirp soyuyırmuş. Aşırı ödem ve kilo artışı yüzünden bacak ve bel ağrısı varmış. Onu görünce gözüm korktu vallahi.
Valla doktora gitme hevesim kaçtı😅 bakalım ne ile döneceğiz🙄🙄
Ah allah yardımcısı olsun inşallah🙏🏻 Bir an evvel yavrusuna kavuşup rahatlar umarım.

Kuzu hiç anlamadım hatta mantar gibi dedi 1 gecelik mantar fitili verdi 😂 fitilden kurtulamıyorrrrduuu 😂 1-2 gün kaşıntı oldu ama ben akan progestanın tahriş yaptığına bağladım doktorum ya ben tabi 😂😂😂
Of bu iğne berbat resmen vurulurken bacağım uyuştu neyse çok uzun vadede devam ediceğimizi düşünmüyorum yoksa isyan mod 🙋🏻‍♀️

Sonra ben doktora şey dedim bebek çok hareketli idrar torbasına bastı da kaçırdım mı acaba falan dedim o da bi ihtimal ve yüksek bi ihtimal dedi. Ben de takip edeyim bakalım bi kaç gün senle haberleşiriz artış azalış veya inş tamamen bitiş 😅
İdrar ve kan tahlili de verdim bakalım yarın konuşcaz tekrardan. Ciddi bi şey değildir inşallah ya belirsizliklerle doluyum 😒
Progestanı vajinayı rahat bırakmak için bıraktık kuzu onun muadili de iğne 😒
Ben de hep öyle olmuştur diye düşündüm😅 hemen kötüyü aklıma getirip panik yapmamak için.
Bence büyük ihtimal kötü bir şey değil bebişlerin yaramazlıkları yüzünden olmuştur🥲
Neyse ki az haftamız kaldı iğne için birazcık sabret kuzucum💕

Maşallah buyuyor minnaklar yavaş yavaş😍 senin doktorda benimki gibi 39. Hafta demiş tabi ben hemen yok 38 olsun dedim niye 1 hafta için ısrar ediyorsun diyor bana halbuki kendini benim yerime koysa 38. Haftayı bile beklemez o kadar kendimi yorgun ve ağır hissediyorum ki😃
39 u doldurmayi tercih ediyomus ama adam halimi gorunce sen okdr duramazsin bu bebekte durmaz aliriz hallederiz onu dedi kendi kendine hahaha demesiyle duramam demem bir oldu zaten 😂

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederiz bakalm ne olacagz ilerleyen haftalarda 😊
Ben de çok merak ediyorum, normalde umursamazdim ama bizim gayet yapılı iki arkadaşımızın bebeği cok küçük doğdu ve zor büyüyor, o yüzden ben de korkar oldum bakalim. 2100 doğdu daha yeni galiba 4 kilo oldu 4 aylık. Ben de hic beslenemedim ya bakalım, simdiye kadar her sey normaldi.Gerci bu aydan sonra belli oluyor kilo.Iki gündür esim yediriyor beni gerci karantinadan kilo almış çıkacağım 😁

Geçmiş olsun bebeek o zaman doktorun dediği gibi full yatış yap hiç yorma kendini ve bol bol su iç çok şükür gelen su değilmiş 🙏🏻🐣

Ben de çok merak ediyorum, normalde umursamazdim ama bizim gayet yapılı iki arkadaşımızın bebeği cok küçük doğdu ve zor büyüyor, o yüzden ben de korkar oldum bakalim. 2100 doğdu daha yeni galiba 4 kilo oldu 4 aylık. Ben de hic beslenemedim ya bakalım, simdiye kadar her sey normaldi.Gerci bu aydan sonra belli oluyor kilo.Iki gündür esim yediriyor beni gerci karantinadan kilo almış çıkacağım 😁
Bende bugün sizin gibi ne yesem çıkardım. Şu an hala midem bulanıyor🤢 bu aydada midemi bulanır arkadaş.

Bende bugün sizin gibi ne yesem çıkardım. Şu an hala midem bulanıyor🤢 bu aydada midemi bulanır arkadaş.
Sorma vallahi ,arkadaşımın annesi arkadaşımı doğurmaya giderken bile kusarak gitmiş

Yaaa çok geçmiş olsun canım. Nasıl değişik şeyler başlıyor yavaştan hepimizde. Sen bol bol dinlen. Acele etmezsin hanım efendi daha erken 🥰

2 gündür bu bulantılar bende de tekrar başladı:( çıkarma olmuyor dayanıyorum ama özellikle ilaçlardan sonra çok fena oluyorumm

Sorma vallahi ,arkadaşımın annesi arkadaşımı doğurmaya giderken bile kusarak gitmiş
2 gündür bu bulantılar bende de tekrar başladı:KK43: çıkarma olmuyor dayanıyorum ama özellikle ilaçlardan sonra çok fena oluyorumm
Ya lanet bişey bi de kusuyorm midem boş ya canım bişiyler istyor🙄 yiyince yine kustm. Böyle bir döngü olablrmi ya🙈🙈 resmen saçmalık.

Kızlar oda hazirlıklari bitmiş olanlar foto paylaşsa da düzen konusunda fikir olsa biz daha başlayamayanlara 😁

Benim de hamileliğim boyunca ilk kilo alışım karantinadayken olmuştu🥲

39 u doldurmayi tercih ediyomus ama adam halimi gorunce sen okdr duramazsin bu bebekte durmaz aliriz hallederiz onu dedi kendi kendine hahaha demesiyle duramam demem bir oldu zaten 😂
Tabi tüm bebisler zamanından önce gelmesin ama benim ilki böyle degildi ben neden böyleyim bende anlamadım seninde ikinci çocuk demekki ikinciler hep böyle oluyor 😂😂 yani düşün bir hafta çok geliyor bize

Bulantım benim de arttı ilaca rağmen🥲 Kadindiyorki Kadindiyorki M Mvikdn D Dh120910 her yediğini çıkarmakta çok kötü, sürekli bulantıdan bir şey yiyememekte😒
Benm bulanmıyordu bayadır iyiydim aslında. Ama bgn resmen serildim kaldım. Midem ağzımda geziyorum.🤧 kızımda kıpır kıpır. Uzanayım uyuyayım diyorm izin vermiyor😅

Back