• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlaaaar bu arada çıktım 28+0 dayız 1300 gr bir kızçemiz var sağlıklı rahim uzunluğu vs iyiymiş arada olan kasılmalarm devam ama çok sık olmuyor ve ağrısız. Dr cim normal buluyor bu durumu. Seni kesin normal doğurtcam diye gaza verdi beni😄yürüyüş yap her gün diyor. Bir doulanın numarasını verdi bgn arayacağm.
Maşallah kuzumaaa 😍😍💜

Evet isim konusuna anası bi açıklık getirdi artık kapı süsü ve nakışlı takımlardan siparişini verip ismini netleştirdim babasıda bunu bekliyormş ismi ile hitap ediyor artık türkütoşa😃
Türkü.. ne hoş bir isim ya. Maşallah 🥰

Kızlaaaar bu arada çıktım 28+0 dayız 1300 gr bir kızçemiz var sağlıklı rahim uzunluğu vs iyiymiş arada olan kasılmalarm devam ama çok sık olmuyor ve ağrısız. Dr cim normal buluyor bu durumu. Seni kesin normal doğurtcam diye gaza verdi beni😄yürüyüş yap her gün diyor. Bir doulanın numarasını verdi bgn arayacağm.
Maşallah bebislerin iyi haberleri geldikçe kendi kendime bir mutlu oluyorum😊sağlıkla zamaniyla o gün gelirde normal doğumla inşallah buraya yazarsın kizlarrrr suyum geldi doğurdum türküm kucağımda diye 😍

Maşallah 🧿 ismi de çok güzel ismiyle yaşasın inşallah 😊

Bulantisi başlayan arkadaşlara Allah yardım etsin ,bu konuda maalesef bir çözüm bulamadım

Aiyy maaşallah güzel kıza ❤️ Nasıl büyüdüler yaa
Bende 28+0 da gidicem ilk defa kiloya ulaşmış mı görücez şimdi🥺🥺 duygular şelale yineee bende sabah sabaah🥰
Bencede doğurursun sen cicim kg da almadın hem Zayıfsın çatın da müsaitse ohh spora devam madem
Bi gazda benden geldi🤣🤣
Ben 1200 diyordm ama 100 gr fark attı kızım. Ben çok kilo almadğm için bebeğin kilosu için bazen endişeleniyorm. Dr hiç kiloya ihtiyacımız yok modunda rahatlattı beni. Sende görürsün o kiloları 🙏🏻 Belki fazlasını bile😅
Türkü.. ne hoş bir isim ya. Maşallah 🥰
Maşallah 🧿 ismi de çok güzel ismiyle yaşasın inşallah 😊
can teyzeler😋🥰🥰🥰
Maşallah bebislerin iyi haberleri geldikçe kendi kendime bir mutlu oluyorum😊sağlıkla zamaniyla o gün gelirde normal doğumla inşallah buraya yazarsın kizlarrrr suyum geldi doğurdum türküm kucağımda diye 😍
suyum gelince ben zaten burayı velveleye vercek gibiym kızlar telaştan benimle bir doğumu başlayan olursa şaşırmam🤪 gününde gelsin hepsi hepsi❤️ En büyük duam.

Maşallah ismiyle yaşasın güzel kız 💕ne güzel haberler almışsınız benim de kasılmalarım var iki haftadır gidip zorla nstye girip bir şey çıkmadığını öğrendiğimden beri saldım saymıyorum bile artık 😄bebek mi kasılma mı ayırt edemiyordum önceden artık kasılmayla çocuğu da ayırt ediyorum inşallah bizler de normal doğurabiliriz ben en son gittiğimde çocuk dönmemişti bu seferden umutluyum ☺️

Bulantılı bir sabahtan herkese günaydıın🤧🤧
Sanki kuzucuğum hareket ettikçe daha çok oluyor💆🏻‍♀️
Neyse ki bugün oğluşumu görmeye gideceğim🥺
Güzel haberler bekliyoruz senden de bakalım senin bebiş ne alemde ☺️💕bizim günlerimizde aynı hangimiz önce doğuracağız acaba merak ediyorum ☺️Benim de cuma doktor randevum günleri sayıyorum

Hareket ettikçe mideye baskı yapıyo demekki yaramaz yağıztoşş 😂
Bunların yaramazlıklarından biz şimdiden çekiyoruz doğumdan sonra 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Türkütoş muu isim mi geldii duygusal bir kelebeğim şuan 🥺 ya ben bu minnoşları yiceemmm hadi güzel haberlerle gelin kızlar❤️
Ah beni sabahın köründe ne hallere soktu sıpacık😅😅
Yolu bulup çıkacağı günü bekleyecek alt tarafı o nelerle uğraşıyor🤪🤪😂

Ohh tontirik türkütoş maşallah😍😍 çok şükür güzel haberlerle geldin baakk düşündüğün gibi olmadı🥰
Normal doğum gazı da şahane😍 biz de henüz doğumun dsi geçmiyor artık geçer inşallah💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

Ohh tontirik türkütoş maşallah😍😍 çok şükür güzel haberlerle geldin baakk düşündüğün gibi olmadı🥰
Normal doğum gazı da şahane😍 biz de henüz doğumun dsi geçmiyor artık geçer inşallah💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️
Benm doktorum aşırı konuşkan ya herşeyi konuşuyoruz ben açmadan konuyu o söylüyor. Bi sor bakalım ne diyecek doktorun. Benmki kafası aşağı bakıyor ama tam doğum pozisyonuna girmemiş daha erken dedi. Güzel haberlerle geeel sende be🧿 benm içim kıpır kıpır oldu🥰 şimdi aklım yağıztoşta.

Güzel haberler bekliyoruz senden de bakalım senin bebiş ne alemde ☺️💕bizim günlerimizde aynı hangimiz önce doğuracağız acaba merak ediyorum ☺️Benim de cuma doktor randevum günleri sayıyorum
Ay inşallah ben de güzel haberlerle gelirim canım🥰🥰
Aslında su ile karışık akıntıda artış bir de bu hareket ettikçe artan mide bulantısı biraz moralimi bozdu bakalım doktor ne diyecek🙇🏻‍♀️
Belki de aynı gün kavuşuruz belli mi olur😍😍😍

Kaşınma varsa mutlaka sür canım ben de bebe yağı sürüyodum ya başta inanılmaz kaşınıyodu demekki yetersiz geliyomuş ama çatlama olmadı allahtan 😂 daha hamileliğin çok başlarıydı zaten

ay yok yok deme öyle hiçbi şey olmicak hiçbirimize 👌🏼😂

Yok canım bırakmicaktım zaten ama çatlağım yok olmadı diye sevinmek için erken mi o yüzden sordum aslında 😂 bol boll devamm yapcak bi şey yok

eveeet o yüzden doğumdan sonra da yağlı güreşe devam 😂😂 ay göğüstekiler kırmızıyken eğer müdahale edersen büyük kısmı geçiyormuş canım. Sonraya bırakma seninle kalır valla 😅
Lariii selam canım☺️ Mesajını yeni görüyorum benımde meme altında malwsf kırmızı kırmıZı catlaklarım oldu baska yerde yok suanlıl ama. Meme altı fena kasınıyodu bı baktım catlamıs kırmızı kırmızı suan sarı kantoron yagı onerdıler onu sürüyorum baska ne yapablırım ya varmı bildiğinn ay hemen müdahele edeyim💛

Lariii selam canım☺️ Mesajını yeni görüyorum benımde meme altında malwsf kırmızı kırmıZı catlaklarım oldu baska yerde yok suanlıl ama. Meme altı fena kasınıyodu bı baktım catlamıs kırmızı kırmızı suan sarı kantoron yagı onerdıler onu sürüyorum baska ne yapablırım ya varmı bildiğinn ay hemen müdahele edeyim💛
Çatlak oluştuktan sonra bunu çok öneren var canım. Çatlak ilk kırmızımı oluşuyor? Ben arada bakıyorum varmı yokmu diye anlamıyorum🤷🏼‍♀️

Eklentiler

• 810FCBE7-A1BC-416F-83A2-BC8EE5A427FE.png
    810FCBE7-A1BC-416F-83A2-BC8EE5A427FE.png
    318,1 KB · Görüntüleme: 22
Evet isim konusuna anası bi açıklık getirdi artık kapı süsü ve nakışlı takımlardan siparişini verip ismini netleştirdim babasıda bunu bekliyormş ismi ile hitap ediyor artık türkütoşa😃
En iyisiiiii isyan ben de açıcam isyan modumu az kaldı 😂😂
Ohhh maşallahhh her şeyi çok iyi maşallah güzel kuzuma ❤️ Biz de dün bebeğe 3 saniye falan baktık doktorcum benle ilgilenmekten bebişin sadece kalp atışına baktı direk diğer şeylere geçtik, önümüzdeki çarşamba bebikoya detaylıca bakarız dedi, şu yüzünü gösterdiği ilk makine var ya onla hemde 😅 çok meraktayııım çokkkkk 🙄
Normal doğum desteği birde benden gelsin 💃🏻 Mayıs grubumuz bomba gibi bombaaaaa
Ah beni sabahın köründe ne hallere soktu sıpacık😅😅
Yolu bulup çıkacağı günü bekleyecek alt tarafı o nelerle uğraşıyor🤪🤪😂
Beni de bu sabah geri uyutmadıı 🙋🏻‍♀️ Teyzoş bizde yaramazlıkta yağıztoştan geri değiliz diyo 😂😂
Ay inşallah ben de güzel haberlerle gelirim canım🥰🥰
Aslında su ile karışık akıntıda artış bir de bu hareket ettikçe artan mide bulantısı biraz moralimi bozdu bakalım doktor ne diyecek🙇🏻‍♀️
Belki de aynı gün kavuşuruz belli mi olur😍😍😍
Çooook güzel haberlerle geliceksin kuzucuum 😍 bizde dün konuştuk azcık bundan sonra adım adım konuşcaz dedii, youtube videoları var doğumla ilgili onları izle dersine çalış dedi 😂 bakalım önümüzdeki çarşamba nasıl haberlerle gelicem 🙋🏻‍♀️
Kuzu bi arkadaşım lieracın serumunu kullanmıştı ama çok küçük olduğundan bahsediyordu. Başka da bildiğim yok ama sen yine de göğüs altıysa başla ona bence büyük alan olmadığı için 💕 inşallah orasıdır sadece o da kremle geçer gider ohh misssslik

Bizimde kontrolümüz vardı bugün. 1500gr olmuş oğluşum. 12gün gelişimi önden gidiyo. Uzun zamandır böyle önden gidiyo. Doktor ilk kez tahminen 7 Mayıs'ta olacak doğumun dedi. Aldımı beni bi heyecan🤗. Hamilelikte toplam 5 kilo almışım son aya en az 3 kilo alırsın dedi doktor. Kalan zamanlarda ona göre kontrollü devam et dedi.

Çatlak oluştuktan sonra bunu çok öneren var canım. Çatlak ilk kırmızımı oluşuyor? Ben arada bakıyorum varmı yokmu diye anlamıyorum🤷🏼‍♀️
Kuzum meme altında çizgi çizgii kırmızı cızgiler olustu gozle gorulen ama smdı sarı kantoron sürdükçe sanki hafifledi gbi ama yıne var yani ben bu serumdan hemen alayım ya tüh bilseydim daha önce alırdım 👍🏻☺️İnşallah işe yarar tskkürler canm❤️

Benm doktorum aşırı konuşkan ya herşeyi konuşuyoruz ben açmadan konuyu o söylüyor. Bi sor bakalım ne diyecek doktorun. Benmki kafası aşağı bakıyor ama tam doğum pozisyonuna girmemiş daha erken dedi. Güzel haberlerle geeel sende be🧿 benm içim kıpır kıpır oldu🥰 şimdi aklım yağıztoşta.
Soracağım bakalım ne diyecek.
Miniğimin hareketleri bugün biraz tuhaf altlara doğru çalışıyor acıtan ve titreten cinsten😅🙇🏻‍♀️ Duruşu mu değişti ne yaptı acaba🤷🏻‍♀️
Randevumuz 4 buçukta, detaylımızda 4teydi asla uyanmamıştı bugün bizi nasıl karşılayacak bakalım🥲

En iyisiiiii isyan ben de açıcam isyan modumu az kaldı 😂😂

Ohhh maşallahhh her şeyi çok iyi maşallah güzel kuzuma ❤️ Biz de dün bebeğe 3 saniye falan baktık doktorcum benle ilgilenmekten bebişin sadece kalp atışına baktı direk diğer şeylere geçtik, önümüzdeki çarşamba bebikoya detaylıca bakarız dedi, şu yüzünü gösterdiği ilk makine var ya onla hemde 😅 çok meraktayııım çokkkkk 🙄
Normal doğum desteği birde benden gelsin 💃🏻 Mayıs grubumuz bomba gibi bombaaaaa

Beni de bu sabah geri uyutmadıı 🙋🏻‍♀️ Teyzoş bizde yaramazlıkta yağıztoştan geri değiliz diyo 😂😂

Çooook güzel haberlerle geliceksin kuzucuum 😍 bizde dün konuştuk azcık bundan sonra adım adım konuşcaz dedii, youtube videoları var doğumla ilgili onları izle dersine çalış dedi 😂 bakalım önümüzdeki çarşamba nasıl haberlerle gelicem 🙋🏻‍♀️

Kuzu bi arkadaşım lieracın serumunu kullanmıştı ama çok küçük olduğundan bahsediyordu. Başka da bildiğim yok ama sen yine de göğüs altıysa başla ona bence büyük alan olmadığı için 💕 inşallah orasıdır sadece o da kremle geçer gider ohh misssslik
O zaman sen çarşamba gününe kadar dersine çalışş, sorularını hazırla öyle git😍😍
Benim sorularımda aklımda bugün biraz çıtlatacağım bakalım nasıl bir dönüş gelcek😅

Kızlarrr bizimde kontrolümüz vardı bu sabah☺️☺️Çok özlemişim kuzumu ama malesf el hep yüzündeydi güzel kızımın , yarısını gösterdi bize azcık görebildik, 1245 gram olmus boy 37-38 cm dedi boy uzun olcak inşallah🧿❤️28+5 haftasıyla birebir uyumlu çok şükür🙏🏻 bel agrılarım devam edıyorr malesf o yuzden osteocare magnezyum kalsıyum cinko d3 destegı basladk gercekten cok iyi geldi, birde düzenli balık tüketemıyorum malesf, Omega3 desteği alıcaz dedi Solgar ın 950 mg lık olanı başladık🙂 Omega desteği gercekten önemliymiş,

Back