• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Mide yanması bende de başladı bulantıyla yanma arası bişey kızartma yağlı falan yemeye gelmiyo hiç elimde soda şişesi geziyorum akşamları.

Doktor demir ilacımı değiştirdi tardyferon diye bir ilaç verdi ama içtiğimden beri böyle bir bulantı yok resmen midem ağzımda ilaç mı yaptı var mı kullanan ben mi ilaca yordum durumu bilmiyorum

V
Ben de çok merak ediyorum, normalde umursamazdim ama bizim gayet yapılı iki arkadaşımızın bebeği cok küçük doğdu ve zor büyüyor, o yüzden ben de korkar oldum bakalim. 2100 doğdu daha yeni galiba 4 kilo oldu 4 aylık. Ben de hic beslenemedim ya bakalım, simdiye kadar her sey normaldi.Gerci bu aydan sonra belli oluyor kilo.Iki gündür esim yediriyor beni gerci karantinadan kilo almış çıkacağım 😁
Vallahi hic takmayin dogdugu kilonun gram onemi yok oglum 35 haftaalik 2800 gram dogdu 2350 lere kadar dustu 3 aylikken tam 8 kiloydu inanin dogum kilosunun cocugun yapisiyla alakasi yok kuzenim 4700 dogdu suan genc delikanli oldum olasi çiroz ve istahsiz bir bebekti dogduktan sonra o boğaz yoksa istiosa 5 kilo doğsun olmuyor olmuyor olmuyor 😂😂

Doktor demir ilacımı değiştirdi tardyferon diye bir ilaç verdi ama içtiğimden beri böyle bir bulantı yok resmen midem ağzımda ilaç mı yaptı var mı kullanan ben mi ilaca yordum durumu bilmiyorum
Bnde gynoferon iciyprum bi hos yapiodu midemi simdi uyumadan once iciyorum cok cok rahatladim demir ilacini o sekilde alabilirsnz

O
Tabi tüm bebisler zamanından önce gelmesin ama benim ilki böyle degildi ben neden böyleyim bende anlamadım seninde ikinci çocuk demekki ikinciler hep böyle oluyor 😂😂 yani düşün bir hafta çok geliyor bize
Oğlanda hic hamileligimi anlamadim bu beni maf etti cidden agrilar agrilar alt takim iptal 😂

Bnde gynoferon iciyprum bi hos yapiodu midemi simdi uyumadan once iciyorum cok cok rahatladim demir ilacini o sekilde alabilirsnz
Fergamat diye bir ilaç kullanıyordum onda hiç böyle bir sorun yaşamadım ama daha etkili bir ilaç vereceğim diyerek değiştirdi onu bunu verdi içer içmez başladı bulantı hala devam ediyor yarın gece içmeyi deneyeyim ☺️

Ay ben de mide yanması yok çok şükür ama bazen afedersin yediklerim ağzıma geliyormuş gibi oluyor💆🏻‍♀️ Özellikle geceleri yattığımda🤧
Onun bir sonraki aşaması yanma olarak başladı işte bende🙄 inşallah sende olmazzz

Kızlar magnezyum kullananlar ne kullaniyorsunuz oglumda devletin bi saşesini kullaniyordum bu doktorum sadce bunu alabilirsin dedi magnesium diasporal diye devlet odemiyormus 20 tane var icinde ve 150 lirya aldim cok geldi ya niye acaba dogerleri olmaz dedi anlamadim

Kuduruklar bir şey mi yapıyorlar da bulantımız oluyor acaba😅 annem, kv hep diyor ki kesin çok saçları olcak o yüzden bulantı bu kadar uzun sürdü🥲
Kadindiyorki Kadindiyorki ayyy ne bitmek bilmez bulantıymış ya kıyamam. Şimdi böyle dedim ya bende de başlamaz umarım 😂
Ay ben de mide yanması yok çok şükür ama bazen afedersin yediklerim ağzıma geliyormuş gibi oluyor💆🏻‍♀️ Özellikle geceleri yattığımda🤧
heh bu var 😅 hatta her yemekten sonra diyebilirim. Ben de psikolojik olarak suyla geri göndermeye çalışıyorum hahahah
Demir ilaçları bulantı yapabiliyormuş ben gece uyumadan içiyorum o yüzden bi de öyle dene istersen 😊

Onun bir sonraki aşaması yanma olarak başladı işte bende🙄 inşallah sende olmazzz

Ay inşallah başlamaz inşallah🥺

Kadindiyorki Kadindiyorki ayyy ne bitmek bilmez bulantıymış ya kıyamam. Şimdi böyle dedim ya bende de başlamaz umarım 😂

heh bu var 😅 hatta her yemekten sonra diyebilirim. Ben de psikolojik olarak suyla geri göndermeye çalışıyorum hahahah

Demir ilaçları bulantı yapabiliyormuş ben gece uyumadan içiyorum o yüzden bi de öyle dene istersen 😊

Bu gidişle doğumdan sonra da devam etcek heralde bizim🥲🥲🥲
Doktor prilamı bırakalım artık demişti bakalım yarın ne diyecek😅
Geri göndermeye çalışmak mı😂😂😂
Ahh bu bebikleerr bir doğsunlar bak neler yapıcaz onlaraa🤤🤤🤤 annelerini ne hallere sokuyorlar🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️

Fergamat diye bir ilaç kullanıyordum onda hiç böyle bir sorun yaşamadım ama daha etkili bir ilaç vereceğim diyerek değiştirdi onu bunu verdi içer içmez başladı bulantı hala devam ediyor yarın gece içmeyi deneyeyim ☺️
Benimde bulantılarım olduğu için doktorumun önerisiyle 17.haftadan beri gece yatmadan önce içiyorum bulantı sorunu yaşamadım canım çok şükür. Mutlaka gece yatarken içmeyi dene😌

Bulantılı bir sabahtan herkese günaydıın🤧🤧
Sanki kuzucuğum hareket ettikçe daha çok oluyor💆🏻‍♀️
Neyse ki bugün oğluşumu görmeye gideceğim🥺

Günaydıiiinnn😍bende sabah 6 dan beri uyuyamıyorum bebis çok hareketli bugün heryerim ağrıyla oturuyorum yatakta🤷hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

Günaydınnn bebeğim. Bnm bulantım azıcık azalmış. Ama bişeyler yemeğe asla cesaretim yok bugün yağıztoşla türkütoşu görme günü🎉🎉

Günaydıiiinnn😍bende sabah 6 dan beri uyuyamıyorum bebis çok hareketli bugün heryerim ağrıyla oturuyorum yatakta🤷hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
Ay ben de 6dan beri ben de💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️ Lavaboya kalktım, eşim işe gitti, sağa sola döndüm yok yeni yeni adetler çıkıyor artık başıma😒😒
İnşallah canım🥰
Günaydınnn bebeğim. Bnm bulantım azıcık azalmış. Ama bişeyler yemeğe asla cesaretim yok bugün yağıztoşla türkütoşu görme günü🎉🎉

🥳🥳🥳🥳
Ohh ne güzeel bugün yavruşları görme günü şerefine hiçç bulanmasın, istediğini ye inşallah😍😍
Adına mı karar verdiniizz??😍😍😍 adıyla yaşasın türkütoşçuğum🙏🏻🥰

Hareket ettikçe mideye baskı yapıyo demekki yaramaz yağıztoşş 😂
Bunların yaramazlıklarından biz şimdiden çekiyoruz doğumdan sonra 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Türkütoş muu isim mi geldii duygusal bir kelebeğim şuan 🥺 ya ben bu minnoşları yiceemmm hadi güzel haberlerle gelin kızlar❤️

Ohh ne güzeel bugün yavruşları görme günü şerefine hiçç bulanmasın, istediğini ye inşallah😍😍
Adına mı karar verdiniizz??😍😍😍 adıyla yaşasın türkütoşçuğum🙏🏻🥰
Türkütoş muu isim mi geldii duygusal bir kelebeğim şuan 🥺 ya ben bu minnoşları yiceemmm hadi güzel haberlerle gelin kızlar❤️
Evet isim konusuna anası bi açıklık getirdi artık kapı süsü ve nakışlı takımlardan siparişini verip ismini netleştirdim babasıda bunu bekliyormş ismi ile hitap ediyor artık türkütoşa😃

Kızlaaaar bu arada çıktım 28+0 dayız 1300 gr bir kızçemiz var sağlıklı rahim uzunluğu vs iyiymiş arada olan kasılmalarm devam ama çok sık olmuyor ve ağrısız. Dr cim normal buluyor bu durumu. Seni kesin normal doğurtcam diye gaza verdi beni😄yürüyüş yap her gün diyor. Bir doulanın numarasını verdi bgn arayacağm.

Kızlaaaar bu arada çıktım 28+0 dayız 1300 gr bir kızçemiz var sağlıklı rahim uzunluğu vs iyiymiş arada olan kasılmalarm devam ama çok sık olmuyor ve ağrısız. Dr cim normal buluyor bu durumu. Seni kesin normal doğurtcam diye gaza verdi beni😄yürüyüş yap her gün diyor. Bir doulanın numarasını verdi bgn arayacağm.

Aiyy maaşallah güzel kıza ❤️ Nasıl büyüdüler yaa
Bende 28+0 da gidicem ilk defa kiloya ulaşmış mı görücez şimdi🥺🥺 duygular şelale yineee bende sabah sabaah🥰
Bencede doğurursun sen cicim kg da almadın hem Zayıfsın çatın da müsaitse ohh spora devam madem
Bi gazda benden geldi🤣🤣

Back