Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa umarım hepimizde pozitif görürüz bu ayAyyy kızlar benimde sizden 1 gün sonra catlamam olmuş bat3 subat pinkflowers1
canim pik olmamış henüz. Yarin olur gibi. Sen bence bugunden basla değerlendirmeye amaKızlarrr pik olduğuna emindim yaa catlamks mı acaba desem diyorum ama hala uyusuk bacagım sanırım bugun tam pik olacak çatlama olsa meme ucumdan anlardım. Elde bir test daha var 2 gun snra yaparım. Meme uclarına dogru agrı gelmeye basladı ama. Aniden pik ve catlama gorcem sanrm babylovee @eva0108 eylulesma @Sunsun9 @mmatmazellll . İlk testim elimde kaldı dye yapaym dedim yas bunları da
Olac kullaniyor musun canm genelde glifor veriyorlar. Bir ara bana da verdiler de ben biraktim az kullandim belki 1 2 hafta anca.Eşim test taptırdı canım onda bir problem yok bende insülin direnci ve pcos var onun haricinde hormonlarım ve diğer değerlerim nornal bakalım haftaya belli olur
Glifor kullanıyorum canım hep ara ara kullandım ama 1 aydır hiç bırakmadan kullanıyorum gliforu dr kullanman lazım gebelik için dedi. Fakat ilaç lanet bi ilaç miğde bulantısı filan yapıyo ama alıştırdım vucudumuOlac kullaniyor musun canm genelde glifor veriyorlar. Bir ara bana da verdiler de ben biraktim az kullandim belki 1 2 hafta anca.
Hadi bakalim ihtiyac kalmaz umarim rahim filmine
Ama erken yapmışsın canm , umarım gebeliktendir bu bellirtilerin çatlamada da olmalı diyorlar evet , ama bazen denk gelmiyor işteBen 7 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz. Doktora gittim bende kontrol için pcos görüntüsü vardı ama doktor bir kaç hormona baktı normal değerde olduğunu söyledi combinol verdi onu kullanıyorum. Bu ay ilk defa ovülasyoj testi kullandım inanılmaz bir pikngördüm değerlendirdik pik gününü ama çatlamayı değerlendiremedik sadece onu çok üzgünüm belirtiler çok fazla ilk defa yaşıyorum böyle. Hatta mide yanması artık geceleri uyandırır hale geldi. Birde sağ bacağım ağrıyınca o yüzden şüphelendim ve test yaptım. Tabiki kocamannn bir negatif inşallah pozitife döner
O zaman benim 12.gun iki gun var 14gun kuralina pek uymuyor benim regl ama olsun fndeu 35gunu buluyoEvet cnm 15 ocaktan sayıyorum 13. Gün sende 16 ocaktan sayacaksın
İnşallah hadi hayirlisi ,Evet cnm şimdi 16.güne kdar düşmezse gebelik şüphesi ama senin şuan regl derecen kac olcucak bilmiyorum hetgün aynı saatte ölç ve takvime kaydet cnm benim adete kadar 36.7 gidiyor adet olcagim gün 36.4 e düşüyor gün içinde adet oluyorum sonra
Sabah yap garanti olsun testin varsa duruma gore aksam yine yaparsinAgrımdan aglayacak durumdaym gecen ay kı fotoların yanna not yazmsım buaksam bile pık olabilir glb. Akıntı geldı çokkk ilişki de oldu kuzum azonce eşim de cok kaygansun dedi. Yani bu kırmızılık çatlamada olabilir dün pik olup ama meme ucu ağrım yok işte o yüzden ben yarın akşam yapayım testi dimiii eğer bugünkü çatlamaysa yarın akşam silik olması lazım değil mi çatlama değilse de aynı çıkarsa yarn daha koyu çıkarsa pik demek
Ya canim cok kötü o ilaca alismaya çalışmak bile. Afedersin ishal yapiyor bas donmesi mide bulantısı ben ilk kullandıgim gunu hatirliyorum da mahvolmustum. Sonra biraktim ben. Pcosun düşmanı paketli gidalar. Benimde en buyuk zaafim onlar malesef...Glifor kullanıyorum canım hep ara ara kullandım ama 1 aydır hiç bırakmadan kullanıyorum gliforu dr kullanman lazım gebelik için dedi. Fakat ilaç lanet bi ilaç miğde bulantısı filan yapıyo ama alıştırdım vucudumu
Bende daha yapmayacağım zaten zaman geçmiyor bakalım perşembe günü beraber yaparız artık inşallah pozitifleri görürüzAma erken yapmışsın canm , umarım gebeliktendir bu bellirtilerin çatlamada da olmalı diyorlar evet , ama bazen denk gelmiyor işte
Bende bazen acaba mı diyorum ama sonra kendimi üzmemek için çok anlam yüklememeye çalışıyorum ,vakti geldiğinde olur inşallah diyorum
Perşembeyi bekliyorum yapmak için , ozamana tam belli olur artık diyorum sende yaklaşınca tekrarla istersen
Adetine kac gun kala yaptin canim test benimde mide yanmasi oldu bi kac gun dun gecti ama şiskinlik var bayadr bir haftadir goguslerim aciyo bideBen 7 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz. Doktora gittim bende kontrol için pcos görüntüsü vardı ama doktor bir kaç hormona baktı normal değerde olduğunu söyledi combinol verdi onu kullanıyorum. Bu ay ilk defa ovülasyoj testi kullandım inanılmaz bir pikngördüm değerlendirdik pik gününü ama çatlamayı değerlendiremedik sadece onu çok üzgünüm belirtiler çok fazla ilk defa yaşıyorum böyle. Hatta mide yanması artık geceleri uyandırır hale geldi. Birde sağ bacağım ağrıyınca o yüzden şüphelendim ve test yaptım. Tabiki kocamannn bir negatif inşallah pozitife döner
Evet canım malesef ilacın yan etkileri berbat ama alıştım artık benimde yeme bozukluğum var malesef en büyük sorunum vibirde kilolar tabi gitmiyorYa canim cok kötü o ilaca alismaya çalışmak bile. Afedersin ishal yapiyor bas donmesi mide bulantısı ben ilk kullandıgim gunu hatirliyorum da mahvolmustum. Sonra biraktim ben. Pcosun düşmanı paketli gidalar. Benimde en buyuk zaafim onlar malesef...
Sen nasıl oldun canım takip edemedim gün içinde bayılöış gibi uyuyup duruyorum kanaman falan var mıYa canim cok kötü o ilaca alismaya çalışmak bile. Afedersin ishal yapiyor bas donmesi mide bulantısı ben ilk kullandıgim gunu hatirliyorum da mahvolmustum. Sonra biraktim ben. Pcosun düşmanı paketli gidalar. Benimde en buyuk zaafim onlar malesef...
Iyi bari alismissin canimEvet canım malesef ilacın yan etkileri berbat ama alıştım artık benimde yeme bozukluğum var malesef en büyük sorunum vibirde kilolar tabi gitmiyor
Bebis mi geliyor ondan mi bu uykularSen nasıl oldun canım takip edemedim gün içinde bayılöış gibi uyuyup duruyorum kanaman falan var mı
Sanmıyorun ya bebiş olduğunu 10 undan sonra ikinci kere yumurtlama oldumu bilmiyorum ama 10 unda çatlamayı gördüm olsaydı illaki bir silik çizgi çıkardı. Adetimi bekliyorum. İnşallah bu ay senden güzel haberler alırızzBebis mi geliyor ondan mi bu uykular
Sagol canim benim kanamam kesildi şükür yumurtlama catlama takip ettim bende bu ay. 23 pik 25 catlama oldu. Degerlendirdik. Bakalim burdan sonrasi Allahım ne derse o. İnşallah saglikla bebis nasip eder
İnşallah canım , haber ver mutlakaBende daha yapmayacağım zaten zaman geçmiyor bakalım perşembe günü beraber yaparız artık inşallah pozitifleri görürüz
İnşallah canim aminn inşallah saglikla hepimize nasip olsun o müjdeli haberSanmıyorun ya bebiş olduğunu 10 undan sonra ikinci kere yumurtlama oldumu bilmiyorum ama 10 unda çatlamayı gördüm olsaydı illaki bir silik çizgi çıkardı. Adetimi bekliyorum. İnşallah bu ay senden güzel haberler alırızz
Evet var ve şiş eşimde gidip gelip sen kesin hamilesin diyip duruyor hafif midem bulanıyor ama o bende adet öncesi de oluyorİnşallah canim aminn inşallah saglikla hepimize nasip olsun o müjdeli haber
Canim belli olmaz bazen yumurta icerde uzun kaliyormus 24 saatten fazla. Bide ilac kullandin onunda etkisi olabilir. Hersey etken olabilir. Karninda dolgunluk hissi vardi demistin degil mi hala var mi