2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Geçmiş olsun canım

Maşallah, gelişimi çok iyi

Geçmiş olsun canım

Valla doktora gitme hevesim kaçtı bakalım ne ile döneceğiz
Ah allah yardımcısı olsun inşallah Bir an evvel yavrusuna kavuşup rahatlar umarım.

Ben de hep öyle olmuştur diye düşündüm hemen kötüyü aklıma getirip panik yapmamak için.
Bence büyük ihtimal kötü bir şey değil bebişlerin yaramazlıkları yüzünden olmuştur
Neyse ki az haftamız kaldı iğne için birazcık sabret kuzucum

39 u doldurmayi tercih ediyomus ama adam halimi gorunce sen okdr duramazsin bu bebekte durmaz aliriz hallederiz onu dedi kendi kendine hahaha demesiyle duramam demem bir oldu zaten

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederiz bakalm ne olacagz ilerleyen haftalarda
Ben de çok merak ediyorum, normalde umursamazdim ama bizim gayet yapılı iki arkadaşımızın bebeği cok küçük doğdu ve zor büyüyor, o yüzden ben de korkar oldum bakalim. 2100 doğdu daha yeni galiba 4 kilo oldu 4 aylık. Ben de hic beslenemedim ya bakalım, simdiye kadar her sey normaldi.Gerci bu aydan sonra belli oluyor kilo.Iki gündür esim yediriyor beni gerci karantinadan kilo almış çıkacağım

Geçmiş olsun bebeek o zaman doktorun dediği gibi full yatış yap hiç yorma kendini ve bol bol su iç çok şükür gelen su değilmiş

Bende bugün sizin gibi ne yesem çıkardım. Şu an hala midem bulanıyor bu aydada midemi bulanır arkadaş.

Bende bugün sizin gibi ne yesem çıkardım. Şu an hala midem bulanıyor bu aydada midemi bulanır arkadaş.
Sorma vallahi ,arkadaşımın annesi arkadaşımı doğurmaya giderken bile kusarak gitmiş

Yaaa çok geçmiş olsun canım. Nasıl değişik şeyler başlıyor yavaştan hepimizde. Sen bol bol dinlen. Acele etmezsin hanım efendi daha erken

2 gündür bu bulantılar bende de tekrar başladı çıkarma olmuyor dayanıyorum ama özellikle ilaçlardan sonra çok fena oluyorumm

Sorma vallahi ,arkadaşımın annesi arkadaşımı doğurmaya giderken bile kusarak gitmiş
2 gündür bu bulantılar bende de tekrar başladı çıkarma olmuyor dayanıyorum ama özellikle ilaçlardan sonra çok fena oluyorumm
Ya lanet bişey bi de kusuyorm midem boş ya canım bişiyler istyor yiyince yine kustm. Böyle bir döngü olablrmi ya resmen saçmalık.

Kızlar oda hazirlıklari bitmiş olanlar foto paylaşsa da düzen konusunda fikir olsa biz daha başlayamayanlara

Benim de hamileliğim boyunca ilk kilo alışım karantinadayken olmuştu

39 u doldurmayi tercih ediyomus ama adam halimi gorunce sen okdr duramazsin bu bebekte durmaz aliriz hallederiz onu dedi kendi kendine hahaha demesiyle duramam demem bir oldu zaten
Tabi tüm bebisler zamanından önce gelmesin ama benim ilki böyle degildi ben neden böyleyim bende anlamadım seninde ikinci çocuk demekki ikinciler hep böyle oluyor yani düşün bir hafta çok geliyor bize

Bulantım benim de arttı ilaca rağmen Kadindiyorki M Mvikdn D Dh120910 her yediğini çıkarmakta çok kötü, sürekli bulantıdan bir şey yiyememekte
Benm bulanmıyordu bayadır iyiydim aslında. Ama bgn resmen serildim kaldım. Midem ağzımda geziyorum. kızımda kıpır kıpır. Uzanayım uyuyayım diyorm izin vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…