• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kuzum onu deneyeyim bunu deneyeyim diye hepsinden aldım 🤭 çatlak oluşumunda genetik faktörler ve kaç kilo aldğmzda önemli🎈
Aklın hiçbirinde kalmamış oluyor☺️
Ben de yağ formunda bir şey daha tercih edip günlük bi palmer’s bi yağ şeklinde devam etmeyi düşünüyorum.
Kesinlikle öyle umarım çatlaksız ya da en az hasarla tamamlarız bu süreci🙏🏻🥰

Kızlar ben çatmalaktan aşırı korkuyorum en büyük korkum olablr.🙈 benm karnım kaşınmaya başladı bu hafta ben günde ikiye çıkardım yağlanma işini ama birinde komple yağlanıyorum birinde sadece karın ve piyasadaki birçok kremi denedim birazı elimde var şu an 🙈 çatlarsam çok üzüleceğim.
Burt bees
Lierac
Palmers
Bio-oil
Kantoron yağı
Bebe yağı
Arifoğlu çatlak bakım yağı
Hindistan cevizi yağı
Bunların hepsini genelde kremlerle yağları kombinleyip sürüyorum. Dalan dolive kremide hamileliğin başından beri vazgeçilmezim elime geçtikçe onuda bacaklarıma(dizaltı) kollarıma fln sürüyorm. Banyodada sıvı vazelin sürüyorm ıslaklen. bana hiç birii yüzde yüz tek başına yeterli gelmedi nemlendirme de.
Sen bütün önlemleri almışsın bundan sonra çatlaklar senden korksun 😂

Kızlar bu çatlama olayı kaçıncı haftada başlıyor tam olarak? Bu zamana kadar çatlamadıysak bundan sonra çatlamaz mıyız yoksa asıl bundan sonrası mı önemli 😅 bi bilgilendirin beni bilenlerr 🙋🏻‍♀️

Canikom hiç bırakma yağlanmaya devam asıl son zamanlar iyice gerilecek ya çatlamalara ozaman daha müsait tenimiz

Kızlar intstada mühendisinoğlu varya içerik olarak şmpuanları paylaşmıs acıkcası mustelaya gelene kdr cok daha temiz saf içerikli olanlar var, ne tercih eedeceği biz ya mustela ile ilgili şıkayetlerde cok var atopik yAptı bebeği fln dıye bı yardımcı olsanız ne alayım?

Şuan benimde gündemim bu canım ya
Kızımda mustela kullanmıştım çokta memnundum herşeyinden ama şimdi içeğini eleştiriyorlar bende anlamadım. Eğer ki mustela almazsam,
İncia diye bi marka var %100 organik şuan ona yakınım sanırım incia alacağım herşeyini. Kullanıcı yorumları güzel. Açıkçası organik olup işe yaramadıktan sonra da bi kıymeti yok. Umarım memnun kalırıır. Minoris ve ecowell i duydum bide.

Günaydın güzellerim herkes iyidir umarım💐❤️Bende yeni güncelleme😂
Sabaha kadar uyutmayan kulak ağrısı, bu ne ola ki deliricem🥺🥺 kbb randevu aldım şimdi🙄

Canikom hiç bırakma yağlanmaya devam asıl son zamanlar iyice gerilecek ya çatlamalara ozaman daha müsait tenimiz

Kızımda mustela kullanmıştım çokta memnundum herşeyinden ama şimdi içeğini eleştiriyorlar bende anlamadım. Eğer ki mustela almazsam,
İncia diye bi marka var %100 organik şuan ona yakınım sanırım incia alacağım herşeyini. Kullanıcı yorumları güzel. Açıkçası organik olup işe yaramadıktan sonra da bi kıymeti yok. Umarım memnun kalırıır. Minoris ve ecowell i duydum bide.
Ben bazılarını İncia bazılarını Minoris aldım Mustela hakkında alerjik atopik gibi çok yorum okudum biraz korktum açıkçası bir de bir şeyi çok duyuyorsam çok reklamı yapılıyorsa ondan da korkuyorum gerçek gibi gelmiyor o zaman

Kızlar bu çatlama olayı kaçıncı haftada başlıyor tam olarak? Bu zamana kadar çatlamadıysak bundan sonra çatlamaz mıyız yoksa asıl bundan sonrası mı önemli 😅 bi bilgilendirin beni bilenlerr 🙋🏻‍♀️
Laricimm doğumdan sonra çatlakları olan arkadaşlar var maalesef. 😅 bekleyip göreceğiz sanırım. Benim göğüs de çok fena çatlaklar var şimdiden. Diğer yerlere yok ya da ben görmüyorum 🤣

Kızlar hamile, yenidoğan ya da hastane çekimleri konusunda ne düşünüyorsunuz . Çok kararsızım 😑🥰

Ben şimdilik günlük devam ediyorum ama 2ye çıkarabilirim. Benim de göbeğim kaşınmaya başladı ve 2 gün süren nemlilik artık 1 gün sürüyor canım.
Senin liste baya zengin ohh😅
Kaşınma varsa mutlaka sür canım ben de bebe yağı sürüyodum ya başta inanılmaz kaşınıyodu demekki yetersiz geliyomuş ama çatlama olmadı allahtan 😂 daha hamileliğin çok başlarıydı zaten
Böyle böyle kesin çatlarm🙈 hayırlısı. Ben önlemlermi alayımda
ay yok yok deme öyle hiçbi şey olmicak hiçbirimize 👌🏼😂

Yok canım bırakmicaktım zaten ama çatlağım yok olmadı diye sevinmek için erken mi o yüzden sordum aslında 😂 bol boll devamm yapcak bi şey yok
Laricimm doğumdan sonra çatlakları olan arkadaşlar var maalesef. 😅 bekleyip göreceğiz sanırım. Benim göğüs de çok fena çatlaklar var şimdiden. Diğer yerlere yok ya da ben görmüyorum 🤣
eveeet o yüzden doğumdan sonra da yağlı güreşe devam 😂😂 ay göğüstekiler kırmızıyken eğer müdahale edersen büyük kısmı geçiyormuş canım. Sonraya bırakma seninle kalır valla 😅

Kızlar hamile, yenidoğan ya da hastane çekimleri konusunda ne düşünüyorsunuz . Çok kararsızım 😑🥰
Ben fotoğrafçı seçeyim derken doğum videolarına denk gelip gelip ağlıyorum 😅 çok istiyorum ama henüz kafamda net birisi yok 🤦🏻‍♀️

Hepsi değil belki ama hiç değilse bitanesi olmalı diye düşünüyorum çok güzel bir hatıra bence🥰 ben yenidoğan için anlaştım doğum için henüz kararsızım.

Hamile çekimi yaptırsam mı diye çok düşünüyorum ama hala kararsızım 😄ben karar verene kadar doğururum kesin 😂yani yapacak gücü bulamıyorum kendimde yenidoğan için de çocuk o kadar küçük oluyor ki yüzü gözü belli olmuyor hiç acaba biraz bekleyip bir fotoğraf çekimi mi yaptırsam diye düşünüyorum hastane çekimleri için de iki arkadaşım doğum yaptı benden önce öyle bir hal ki çekimi fotoğrafı filan gözün görmüyor sadece bebeği düşünüyorsun sütüm gelecek mi emzirebilecek miyim tek gündemin bu oluyor diyor kafalar çorba iyice ya yapan nasıl yapıyor makyajlı maşalı manikürlü doğuma gidiyor hemcinslerim özeniyorum helal olsun valla 😄💕🌸

Kaşınma varsa mutlaka sür canım ben de bebe yağı sürüyodum ya başta inanılmaz kaşınıyodu demekki yetersiz geliyomuş ama çatlama olmadı allahtan 😂 daha hamileliğin çok başlarıydı zaten

ay yok yok deme öyle hiçbi şey olmicak hiçbirimize 👌🏼😂

Yok canım bırakmicaktım zaten ama çatlağım yok olmadı diye sevinmek için erken mi o yüzden sordum aslında 😂 bol boll devamm yapcak bi şey yok

eveeet o yüzden doğumdan sonra da yağlı güreşe devam 😂😂 ay göğüstekiler kırmızıyken eğer müdahale edersen büyük kısmı geçiyormuş canım. Sonraya bırakma seninle kalır valla 😅
Ben yağ olayımı çok aksattım yaaa. 😑 şimdi sizle gaza geldim.bir yogunlasim 😅

Hepsi değil belki ama hiç değilse bitanesi olmalı diye düşünüyorum çok güzel bir hatıra bence🥰 ben yenidoğan için anlaştım doğum için henüz kararsızım.
Ben de yenidoğan kesin diyorumm. Hamile çekimi için de stüdyoda öyle normal bi elbise giyip 1 2 poz kendimiz çekilelim diye düşündüm. Hastane olayında kararsizim çok. 😁

Hamile çekimi yaptırsam mı diye çok düşünüyorum ama hala kararsızım 😄ben karar verene kadar doğururum kesin 😂yani yapacak gücü bulamıyorum kendimde yenidoğan için de çocuk o kadar küçük oluyor ki yüzü gözü belli olmuyor hiç acaba biraz bekleyip bir fotoğraf çekimi mi yaptırsam diye düşünüyorum hastane çekimleri için de iki arkadaşım doğum yaptı benden önce öyle bir hal ki çekimi fotoğrafı filan gözün görmüyor sadece bebeği düşünüyorsun sütüm gelecek mi emzirebilecek miyim tek gündemin bu oluyor diyor kafalar çorba iyice ya yapan nasıl yapıyor makyajlı maşalı manikürlü doğuma gidiyor hemcinslerim özeniyorum helal olsun valla 😄💕🌸
Ah ahhh . Ben de aynısını düşünüyorum. O halde nasıl poz verebiliriz ki 😅😅 yenidoğan da bu eller kollar yumusakken bir konsept de olsa cektireyim diyorumm. Hamile için de stüdyoda normal klasik bir elbise ile 1 2 poz çekileyim dedim. Ama doğum en çok hatıra kalsın istediğim fakat dediign durumlardan dolayı boşa mi olur dediğim bir durumm. Çok kararsızım çok 😅

Çiserenin bebekleri hesabına bakmanızı tavsiye ederim ,özellikle İstanbul da yaşayanlar.Onun doğum videoları çok başarılı oluyor.Yeni doğan çekimi bana hic hitap etmiyor ,nerdeyse bütün bebekler birbirine benziyor ,ben bebeğin yüzü gözü oturunca istiyorum inşallah

Son düzenleme:
Ah ahhh . Ben de aynısını düşünüyorum. O halde nasıl poz verebiliriz ki 😅😅 yenidoğan da bu eller kollar yumusakken bir konsept de olsa cektireyim diyorumm. Hamile için de stüdyoda normal klasik bir elbise ile 1 2 poz çekileyim dedim. Ama doğum en çok hatıra kalsın istediğim fakat dediign durumlardan dolayı boşa mi olur dediğim bir durumm. Çok kararsızım çok 😅
Evet bana da o konsept kıyafetler çok garip geliyor ben hamile çekimi yapmazsam pişman olur muyum çok düşünüyorum bunu ama şöyle doğal pozlar çeken fotoğrafçı da kim var bakıyorum hep abartılmış pozlar absürt kıyafetler bir Büşra Çetinkaya var Ankara’da belki çektirirsem ona çektiririm bilemiyorum 😂

Ben de yenidoğan kesin diyorumm. Hamile çekimi için de stüdyoda öyle normal bi elbise giyip 1 2 poz kendimiz çekilelim diye düşündüm. Hastane olayında kararsizim çok. 😁
Hastanede doğum en son görmek isteyeceğim şey fotığrafçı hatta bazen doğuruncaya kdar kmseye haber vermesem mi diye düşünüyorum. Ben kediler gibi doğum anı gelince kuytu köşe kimsenin olmadğı bi yer istyorum😆

Hastanede doğum en son görmek isteyeceğim şey fotığrafçı hatta bazen doğuruncaya kdar kmseye haber vermesem mi diye düşünüyorum. Ben kediler gibi doğum anı gelince kuytu köşe kimsenin olmadğı bi yer istyorum😆
Zaten normal doğumun asıl olması gereken akışıda tıpkı hayvanların doğumu gibi sakin, loş, kuytu köşede olanı canım😍
Katıldığım doğuma hazırlık eğitimlerinde süreci hızlandıranın bu olduğundan bahsediyor hep ebeler😌

Back