Hastanede doğum en son görmek isteyeceğim şey fotığrafçı hatta bazen doğuruncaya kdar kmseye haber vermesem mi diye düşünüyorum. Ben kediler gibi doğum anı gelince kuytu köşe kimsenin olmadğı bi yer
Vallamı kuzum ya hiç araştırmadım ben. Ama kendi isteğim o yönde gerçektenZaten normal doğumun asıl olması gereken akışıda tıpkı hayvanların doğumu gibi sakin, loş, kuytu köşede olanı canım
Katıldığım doğuma hazırlık eğitimlerinde süreci hızlandıranın bu olduğundan bahsediyor hep ebeler
Hastanede doğum en son görmek isteyeceğim şey fotığrafçı hatta bazen doğuruncaya kdar kmseye haber vermesem mi diye düşünüyorum. Ben kediler gibi doğum anı gelince kuytu köşe kimsenin olmadğı bi yer istyorum
Ben konsept kıyafet o yüzden istemiyorum. Ne o filmlerden gala dan fırlamış gibiEvet bana da o konsept kıyafetler çok garip geliyor ben hamile çekimi yapmazsam pişman olur muyum çok düşünüyorum bunu ama şöyle doğal pozlar çeken fotoğrafçı da kim var bakıyorum hep abartılmış pozlar absürt kıyafetler bir Büşra Çetinkaya var Ankara’da belki çektirirsem ona çektiririm bilemiyorum
En güzeli yanında destek olarak varlığından güç alabileceğin, zorlandığımız anlarda bize köstek olmayan kişiyle doğumu yönetmek.Vallamı kuzum ya hiç araştırmadım ben. Ama kendi isteğim o yönde gerçektenbazen kmseye haber vermeden doğursammı diyorum
Ya kendi anneni istiyon kv çağırmazsan ayıp olur diip onu da çağırıyon kendi kardeşini istion eşinin kardeşinide çağırıyon sadece minimal aileyi bile çağırsam benm 10-12 kişi yapıyor böyleEn güzeli yanında destek olarak varlığından güç alabileceğin, zorlandığımız anlarda bize köstek olmayan kişiyle doğumu yönetmek.
Kapıda bekleyenlerin olduğunu bilmek telaş, tedirginlik, odaklanamama sorunu yaşatabileceğinden pek önermiyorlar.
Önemli olan bizim en rahat şekilde sadece doğumu ve bebeğimize kavuşmayı düşüneceğimiz ortamın oluşmuş olması.
Ben eğer normal doğum mümkün olursa sadece eşimle ve anlaşırsam ebeyle olacağım. Herkese doğumdan sonra haber vereceğiz
Benim annem normal doğurursan bana doğumdan sonra haber ver dediYa kendi anneni istiyon kv çağırmazsan ayıp olur diip onu da çağırıyon kendi kardeşini istion eşinin kardeşinide çağırıyon sadece minimal aileyi bile çağırsam benm 10-12 kişi yapıyor böyleo yüzden bazen şeytan diyor doğurduktan snra herkesi ara ben doğurdum de ama bakalım o anki psikolojme bağlı
Kuzuum kavuştular
AaaiiiyyyyKuzuum kavuştularresmen bir pamukk allahım nazarlardan saklasın biraz kendine gelince daha detaylı yazar heralde haberdar ederim
Anaaaa kuzu nasıl enfeksiyon olmuşki anlamadın. Neyse dinlen biraz. Yatış iyidirKızlar ben de sabah çamaşırımda bi ıslaklık farkettim ama ter gibi değildi resmen 1 bardak su dökülmüş gibi. Doktoruma yazdım muayeneye çağırdı baktı detaylıca full yatış dedii. Devlet hastanesine gitsek direk yatırırlardı dedigelen su bebeğin suyu değil muhtemelen ama yoğun akıntı var dedi. Mantar olmuş bi de ama anlamadım ben hiç. Progestanı kestik böyle bi risk varken suyla karışırsa anlamazsın dedi. Bir daha olursa gelicem direk. Nst ye girdim sancı falan çıkmadı şükürr. Proluton iğne olcam şimdi her hafta Kadindiyorki proluton iğneyi duyunca eyvaaaahh dedim progestana şükret derken anladım şimdi dedim doktorada ölümü gösterip sıtmaya razı ederim diyo ahshshsh benden haberler böyle kızlar aksiyonlu bi sabahtı
Yaaa çok şükür bebeğin suyu değilmişKızlar ben de sabah çamaşırımda bi ıslaklık farkettim ama ter gibi değildi resmen 1 bardak su dökülmüş gibi. Doktoruma yazdım muayeneye çağırdı baktı detaylıca full yatış dedii. Devlet hastanesine gitsek direk yatırırlardı dedigelen su bebeğin suyu değil muhtemelen ama yoğun akıntı var dedi. Mantar olmuş bi de ama anlamadım ben hiç. Progestanı kestik böyle bi risk varken suyla karışırsa anlamazsın dedi. Bir daha olursa gelicem direk. Nst ye girdim sancı falan çıkmadı şükürr. Proluton iğne olcam şimdi her hafta Kadindiyorki proluton iğneyi duyunca eyvaaaahh dedim progestana şükret derken anladım şimdi dedim doktorada ölümü gösterip sıtmaya razı ederim diyo ahshshsh benden haberler böyle kızlar aksiyonlu bi sabahtı
Yarın bizde geliriz kesin şu varmış bu varmış diyeYaaa çok şükür bebeğin suyu değilmiş
Bu aralar benim de ıslaklıkla birlikte akıntım oluyor ter olmadığına ben de eminim su gibi resmenhatta akıntım çoğaldı diye buraya yazcaktım ama randevuya gittiğimde doktora sorarım sonra yazarım dedim.
Bebeğin suyu değilse neden iğneye geçtin ve full yatış dedi acaba
Bakalım yarın bana ne diyecek
Valla canım aynen bende şaşırdım o kdr cok okudum ki bu mustela kullanan bazı bebeklerde atopik cilt vs olusabiliyormuş, aklım mustela daydı vazcaydım.. minoris var , aynen incia var bakıcam bakalım sivenoyu cok duydum iyi diye.. bakalım siveno aldım deterjanlarınıda .. ınsallah dogru tercıh yapablirim..Canikom hiç bırakma yağlanmaya devam asıl son zamanlar iyice gerilecek ya çatlamalara ozaman daha müsait tenimiz
Şuan benimde gündemim bu canım ya
Kızımda mustela kullanmıştım çokta memnundum herşeyinden ama şimdi içeğini eleştiriyorlar bende anlamadım. Eğer ki mustela almazsam,
İncia diye bi marka var %100 organik şuan ona yakınım sanırım incia alacağım herşeyini. Kullanıcı yorumları güzel. Açıkçası organik olup işe yaramadıktan sonra da bi kıymeti yok. Umarım memnun kalırıır. Minoris ve ecowell i duydum bide.
Aaa geçmiş olsun canımKızlar ben de sabah çamaşırımda bi ıslaklık farkettim ama ter gibi değildi resmen 1 bardak su dökülmüş gibi. Doktoruma yazdım muayeneye çağırdı baktı detaylıca full yatış dedii. Devlet hastanesine gitsek direk yatırırlardı dedigelen su bebeğin suyu değil muhtemelen ama yoğun akıntı var dedi. Mantar olmuş bi de ama anlamadım ben hiç. Progestanı kestik böyle bi risk varken suyla karışırsa anlamazsın dedi. Bir daha olursa gelicem direk. Nst ye girdim sancı falan çıkmadı şükürr. Proluton iğne olcam şimdi her hafta Kadindiyorki proluton iğneyi duyunca eyvaaaahh dedim progestana şükret derken anladım şimdi dedim doktorada ölümü gösterip sıtmaya razı ederim diyo ahshshsh benden haberler böyle kızlar aksiyonlu bi sabahtı
Kuzu hiç anlamadım hatta mantar gibi dedi 1 gecelik mantar fitili verdiAnaaaa kuzu nasıl enfeksiyon olmuşki anlamadın. Neyse dinlen biraz. Yatış iyidirnaz yap pruluton iğne deme bana ya korkulu rüyaaam. Daha totom yeni kendine geldi. Benmde yarın randevum var 28+0 oluyoruz bakalım bana ne yumurtlucak doktor bende kendimden bu tarz aksiyonlar bekliyorm. İçime doğuyor.
Sonra ben doktora şey dedim bebek çok hareketli idrar torbasına bastı da kaçırdım mı acaba falan dedim o da bi ihtimal ve yüksek bi ihtimal dedi. Ben de takip edeyim bakalım bi kaç gün senle haberleşiriz artış azalış veya inş tamamen bitişYaaa çok şükür bebeğin suyu değilmiş
Bu aralar benim de ıslaklıkla birlikte akıntım oluyor ter olmadığına ben de eminim su gibi resmenhatta akıntım çoğaldı diye buraya yazcaktım ama randevuya gittiğimde doktora sorarım sonra yazarım dedim.
Bebeğin suyu değilse neden iğneye geçtin ve full yatış dedi acaba
Bakalım yarın bana ne diyecek
Maşallah buyuyor minnaklar yavaş yavaşSelam kızlar bizde bugun muayneden ciktik 29+5 iz 1510 gram olmusuz boyunu unuttum sormayı bu haftadan sonra iri mi olacak nasil olacak fark bu haftadan sonra belli olacak dedi doktorum... benim genital bölgemde asiri agri var ayaklarim kalkmiyor arabaya bile binemiyorum agliyorum hergun cok zor durumdayim cok erken baslamis dedi doktorum gercekten oglumdaki et kırığı gbi degil bildiginiz agriyor bebis bas asagi dönmüş farketmistim zten dogumuda konustuk 39 haftanin bitmesini tercih ederim almak icin ama sen okdr mumkun degil duramazsin dediilk gebelikte preeklampsi oldugu icin idrarda protein kacagi ve kan testleri ve tam idrar testi istedi verdim sonuclarda bi sknti yok ama dha kndsyle knsamadm bklm ne dyecek son 2 ayda 6 kilo almisim azarida yedik geldik bebekde ayni babasi oglumda baba copy paste zaten bi benzetemedim kendime ah ahh saglikla vaktiyle gelsinler ne diyelm bizde gelismeler boyle ha bide artik muayneler 3 haftaya düştü
Ah sorma sorma bi de neye telaş yapıcaz onu bile bilmiyoruzAaa geçmiş olsun canımah bu hamilelik sürecinde neler neler yaşıyoruz su son iki ayımız da hayırlısı ile bir bitseydi canım birde sen nst için ayrı ücret odedinmi bende bidahaki kontrolümde giirecegim ama hiç bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?