• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Çok çok geçmiş olsun canım benim, umarım çok çok hafif atlatırsınız. Nasılsınız bugün ateşiniz var mı?
Dünden kötü değilim canım, cok şükür bu şekilde geçerse zorlansam da evden atlatabileceğim ,teşekkür ederim. Ateş 38 i geçmiyor

Z zahrada cığım canım benim rabbim uraztoşla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah🙏🏻😍 güzel haberlerini bekliyoruzz♥️
Ayy kuzucuum çok teşekkür ederim yarın fırtlatcam kendime gelince mutlaka deneyimleri derim malesef genel anesteziyle olcak sezo her ayrıntıyı anlatırım sizlereee
Sağlıcakla kavuşalım hepimizzzz

Ayy kuzucuum çok teşekkür ederim yarın fırtlatcam kendime gelince mutlaka deneyimleri derim malesef genel anesteziyle olcak sezo her ayrıntıyı anlatırım sizlereee
Ay ne mutlu size rabbim saglikla kavustursun kucaginizaa gelismelerinizi merakla bekliyoruz 😊😊

Bu gece uyku yok bana da çok heyecanlıyıııımm ilk KK teyzesi oluşum 😂 offfffff allahım sağlıkla gelsin urazımızz 💙 N Neess

Doğum şekli hiçç önemli değill önemli olan yavruşlara sağ salim kavuşmakk😍😍
Miss kokusunu içine çektiğinde her şey daha güzel olcak inşallah kuzum😍

Kızlar bu çatlama olayı kaçıncı haftada başlıyor tam olarak? Bu zamana kadar çatlamadıysak bundan sonra çatlamaz mıyız yoksa asıl bundan sonrası mı önemli 😅 bi bilgilendirin beni bilenlerr 🙋🏻‍♀️

Kızlar bu çatlama olayı kaçıncı haftada başlıyor tam olarak? Bu zamana kadar çatlamadıysak bundan sonra çatlamaz mıyız yoksa asıl bundan sonrası mı önemli 😅 bi bilgilendirin beni bilenlerr 🙋🏻‍♀️
Zamanı belli olmayabiliyor canım. Son hafta çatlayan bile oluyor maalesef😅
Yağlanmayı, kremlenmeyi bırakmayı düşünüyorsan bence bırakma ne olur ne olmaz🥲

Zamanı belli olmayabiliyor canım. Son hafta çatlayan bile oluyor maalesef😅
Yağlanmayı, kremlenmeyi bırakmayı düşünüyorsan bence bırakma ne olur ne olmaz🥲
Yok yok bırakır mıyım hiç 😂
Bu arada ben burts bees kullanıyorum doktorum onu önerdi yazmadım heralde buraya. Şu ana kadar sorunsuz geldik inşallah bundan sonra da öyle devam eder 😅 doğumdan sonra da bi süre kullanmak gerekiyomuş

Bu arada ben burts bees kullanıyorum doktorum onu önerdi yazmadım heralde buraya. Şu ana kadar sorunsuz geldik inşallah bundan sonra da öyle devam eder 😅 doğumdan sonra da bi süre kullanmak gerekiyomuş
Ay inşallah canım🙏🏻
Ben de palmer’s tummy butter kullanıyorum çok şükür bende de sorun yok😌

Kızlar intstada mühendisinoğlu varya içerik olarak şmpuanları paylaşmıs acıkcası mustelaya gelene kdr cok daha temiz saf içerikli olanlar var, ne tercih eedeceği biz ya mustela ile ilgili şıkayetlerde cok var atopik yAptı bebeği fln dıye bı yardımcı olsanız ne alayım?

Ay inşallah canım🙏🏻
Ben de palmer’s tummy butter kullanıyorum çok şükür bende de sorun yok😌
Kızlar ben çatmalaktan aşırı korkuyorum en büyük korkum olablr.🙈 benm karnım kaşınmaya başladı bu hafta ben günde ikiye çıkardım yağlanma işini ama birinde komple yağlanıyorum birinde sadece karın ve piyasadaki birçok kremi denedim birazı elimde var şu an 🙈 çatlarsam çok üzüleceğim.
Burt bees
Lierac
Palmers
Bio-oil
Kantoron yağı
Bebe yağı
Arifoğlu çatlak bakım yağı
Hindistan cevizi yağı
Bunların hepsini genelde kremlerle yağları kombinleyip sürüyorum. Dalan dolive kremide hamileliğin başından beri vazgeçilmezim elime geçtikçe onuda bacaklarıma(dizaltı) kollarıma fln sürüyorm. Banyodada sıvı vazelin sürüyorm ıslaklen. bana hiç birii yüzde yüz tek başına yeterli gelmedi nemlendirme de.

Son düzenleme:
Kızlar benm karnım kaşınmaya başladı bu hafta ben günde ikiye çıkardım yağlanma işini ama birinde komple yağlanıyorum birinde sadece karın ve piyasadaki birçok kremi denedim birazı elimde var şu an 🙈 çatlarsam çok üzüleceğim.
Burt bees
Lierac
Palmers
Bio-oil
Kantoron yağı
Bebe yağı
Arifoğlu çatlak bakım yağı
Hindistan cevizi yağı
Bunların hepsini genelde kremlerle yağları kombinleyip sürüyorum. bana hiç birii yüzde yüz tek başına yeterli gelmedi nemlendirme de.
Ben şimdilik günlük devam ediyorum ama 2ye çıkarabilirim. Benim de göbeğim kaşınmaya başladı ve 2 gün süren nemlilik artık 1 gün sürüyor canım.
Senin liste baya zengin ohh😅

Ben şimdilik günlük devam ediyorum ama 2ye çıkarabilirim. Benim de göbeğim kaşınmaya başladı ve 2 gün süren nemlilik artık 1 gün sürüyor canım.
Senin liste baya zengin ohh😅
Kuzum onu deneyeyim bunu deneyeyim diye hepsinden aldım 🤭 çatlak oluşumunda genetik faktörler ve kaç kilo aldğmzda önemli🎈

Back