2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Maşallah size inşallah böyle devam eder

Kızlar adetim 17 hazirandaydı sizce ben Temmuz’damı Hazirandamı hamile kaldım
Bunu nasıl anlayabiliriz

Bu kız olabilir o zaman. Ben kızıma hamileyken 8.haftada başlamıştı 12.haftada bitmişti ama 1 ay hep kusmuştum
Ağzından bal damlamis hadi hayırlısı tahminin doğru ise arkadasin yaşadığını aynen yaşıyorum bende. Oglanda ne bulantı ne bişey tam gaz yiyerek devam etti hamileliğim.bunda iki aksamdir çıkarıyorum yedikten sonra kötü oluyorumöncelikle tabiiki sağlıklı ve hayırlısı ile kizim olur

Bundan birkaç gün öncesine kadar bende oyleydim hayat enerjim cekilmisti resmen ama sonradan biraz biraz toparlıyor insan. İnşallah seninde çok uzun sürmez takmamaya çalış kendini meşgul olabilcegin şeylere vermeni tavsiye ederim

Masallah canim

Selamlar bugün doktora gittim ben de. Doktor keseyi gördü. Sat a göre 5+2 haftalık haftasıyla uyumlu dedi kanama yokmuş dış gebelik değil bir sikinri yok gayet iyi görünüyor şu an dedi. Bayram sonrasına kalp atışı için gideceğiz. Kalp atisi ile tam manasıyla sağlıklı bir gebelik diyebiliriz dedi. Kalp atışından sonra kan testlerini yapacağız. Tiroid felan da dahil. Benden şu an haberler bunlar bir basamak daha rahatladım

Kızlar bugün benim de kontrolum vardı, 6+1 olarak gittik. Bu hafta kalp atışı beklemiyorken minikimin derinden kalp atışlarını dinledik. Kese ve gelişimle ilgili çok şükür sıkıntı yok ama kesenin arka tarafında doktor bı kısım tahmini kanama alanı gördüğü için progestana sekizinci haftaya kadar devam.ulstrason görüntüsü ekliyorum. Bebiş doktorun deyimi ile embriyo kesenin icindedarısı bekleyen herkesin başına ins hayırlısı ile

Eklentiler

• IMG_20210715_154908.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 64
Gözün aydın canım hayırlısı ile kalp atışlarını da duyman dileğiyle

Kızlar bu prilam uyku yaparmı? Bugün gözümü açamıyorum ya.Sürekli bi uyku hali hiç böyle olmazdım.

Amçn canım hayırlısıyla sağlıklı gelsinler
Kızlar bu prilam uyku yaparmı? Bugün gözümü açamıyorum ya.Sürekli bi uyku hali hiç böyle olmazdım.
Bana da vermişti kullanmadım henüz mide bulantım dayanılmayacak gibi değil. Ama yapıyorsa yatarken içeyim

Merhaba hanımlar, Temmuz ayı başında daha adet tarihine 5 gün varken yani 29 Haz da idrar testinde pozitif çıktım. 5 Temmuzda tatile Yunanistan’a uçak yolcusu yaptıktan sonra direkt oranın hastahanesine gidip kan verdim be HCG değerim 381 çıkmıştı. Geçtiğimiz Pazartesi 12 Temmuz’da tekrar verdiğimde 2600 çıktı HCG.. Haftaya Perşembe de ultrason çekilecek. İnşallah herşey yolunda ilerliyordur.. Allah tüm bebek isteyenlere hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin bana da inşallah Bakalım bebiş görünecek mi..?

Ben 12 Haziran'da regl oldum 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu doktora gittim kese göremedik küçük diye sanırım bayramdan sonra inşallah

Bence yapıyo canım dpktorum bana ilk gece yatarken başla dedi 2 tane. Dün gece 2 tane içtim. Sabah ayılamadım resmen. Kafamı koyduğum yerde öğleye kadar 5er dk kestirdim durdum anca anca kendime geliyorum.

Bana görülür gibi geldi haftaya sağlıkla ilerlesin inşallah

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kalbini dinledikten sonra tekrar kan falanmı veriyoruz. Sağlık ocağında bana kalp sesini duyduğunuz raporla gelinburdanda takip edicez dedi. Ultrasona keseyi görmeye gittiğimizde doktorda 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi ama başka bişey demedi.
Maşallah Süphanallah. Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Protestan nedir
Hayırlı uğurlu olsun sizede inşallah inşallah görürsünüz

Ben 6+4 um. Bugun ilac yazdirmak icin doktora gittim ve kalp atisi goruldu cok sukur elhamdulillah. Bayramdan sonra dinleyelim kalp atisini henuz cok yeni dedi doktor. Bu 6. Gebeligim ve Allah nasip kismet ederse ilk bebegim olacak. O kadar sevindim ki anlatamam diger gebeliklerimde hic kalp atisi olmamisti. Bu topik bana ugurlu geldi kizlar insallah hepimiz sorunsuz kolay bir hamilelik ve dogum gecirip bebeklerimizi saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz ❤❤

Bence yapıyo canım dpktorum bana ilk gece yatarken başla dedi 2 tane. Dün gece 2 tane içtim. Sabah ayılamadım resmen. Kafamı koyduğum yerde öğleye kadar 5er dk kestirdim durdum anca anca kendime geliyorum.
Ben kahvaltıdan önce aldım.Tum gün uyukladım bugün.Bi daha akşam alıyım en iyisi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…