2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Amin hep beraber inşallah aslında yumurtlama tarihim 25 haziran ama bütün siteler son adet tarihinin ilk gününü hesapladığı için böyle çıkıyor siz de ovulasyon testi yapmışmışsınız?
Yok canım hiç bişey yapmadım 15 günden fazla vardı adetime kahverengi lekeleme gördüm ben haricinde çok akıntım vardı bayaa hemde. Ama benim çeneme ilgili bi sorunum vardı tranco buscas kullanıyodum oda düşüğe sebep oluyomuş o yüzden geçen ay hamilelik düşünmeyelim dedik zaten daha yeni istedik bebek olmasını oda çenem çıktı ortaya ve direk beklemeye aldık. Eşiminde işi yüzünden birlikte bi iki kere olmuştu beklemiyodum yani hiç. Sadece çatlama günlerimi takip ediyorum öncesinde. Elhamdülillah bi sıkıntımız yokmuş.

Bende 1kg gitti şimdiden.Bugun hafif yiyebildim prilamdan sonra.Ama bulantı hissi geçmiyor.Hep var ya.Napalim onlar sağlıklı olsun da demi.
Allah yardımcınız olsun ya inşallah bu durumlarınız kısa sürer. Sanırım bulanti genel olarak herkeste var.

Kızlar dün acile gittim idrar tahlili istediler idrar yolu enfeksiyonu olmuşum dakika bir gol bir kendimi tebrik ediyorum gerçekten , valla havuza falan girmeyin durup durduğum 1 saat ve kimse yoktu hemen hastalık kapmışım
Cok geçmiş olsun
Bende ama bence geç kalmadık
Umarım
Geçmiş olsun. Boşuna demiyorlar düşünmeyi bırakın stres yapmayın diye tamda bıraktığınız an süpriz yapmış bebiş

Cok geçmiş olsun

Umarım

Geçmiş olsun. Boşuna demiyorlar düşünmeyi bırakın stres yapmayın diye tamda bıraktığınız an süpriz yapmış bebiş
Aynen sanırım. Rabbim ısteyen herkesr sağlıklı sıhhatlı nasip etsin inşallah
Sıcaklar da çok etkiliyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.
Aminn. Yoğurt maden suyu meyve falan yiyebiliyomusunuz. En azından vitaminleri alırsınız

Kızlar bide bi sorum var bugün 5+1 olduk ama ptesi hcg değerim 2889 çıkmıştı bu değer iyimi kötümü keseye baktı doktor ama değerle ilgili soru sormayı unuttum. Bilginiz varmı

Çok pahalı olan testleri bana yazdı ben sağlık ocağında yaptırdım bi idrarı yapmazlar diye onu orda yaptırdım 50 tl vermiştim. Muane ücreti 150 tl genelde 2.ye kontrol zamanında çağırıyorlar. Beta hcg testini 20 tl ye yaptılar. Randevu bulmada ben bi sorun yaşamadım ama genelde gününden önce aldığım için de yaşamamış olabilirim kısa vadede hiç randevu almadım en az 1.5 hafta sonrasına aldım hep. Sonuçlar için bekletmiyorlar orda ya da çıkınca gel demiyolar sonuç çıkınca

Bende 1kg gitti şimdiden.Bugun hafif yiyebildim prilamdan sonra.Ama bulantı hissi geçmiyor.Hep var ya.Napalim onlar sağlıklı olsun da demi.
Aynen canım sağlık olsun yeter ki kızımda da 3,5 ay falan sürmüştü sonra bıçak gibi kesilmişti +15 kiloyla doğuma gitmiştim bunda da öyle olsun diye umut ediyorum.

Bulantı için araştırdığımda b7 vitamininin (biotin) iyi geldiğini öğrenmiştim. İsterseniz sizde araştırıp doktorunuza sorun geçmiş olsun
Günaydın kızlar.Herkes nasıl bakalım?Bugün prilama başladım artık dayanılmaz bulantılardan sonra.Sizde nasıl bulantılar?

Ilk gittiğinizde yada 5 haftalıkken hangi testleri istemişlerdi ben gitmeden yaptırıp sonuçları götürsem araya bayram da giriyor bayramdan önce gitmek istiyorumda

Ilk gittiğinizde yada 5 haftalıkken hangi testleri istemişlerdi ben gitmeden yaptırıp sonuçları götürsem araya bayram da giriyor bayramdan önce gitmek istiyorumda
Birde kan grubu istemişti. İlk gittiğimde 4+6 ydı 2 hafta sonra kalp atışı için gel demişti ama memlekete geldiğim için burada bir doktora gidicem kalp atışını duymak için

Eklentiler

• Screenshots_2021-07-12-17-12-19.png
    80,4 KB · Görüntüleme: 29
Aynen sanırım. Rabbim ısteyen herkesr sağlıklı sıhhatlı nasip etsin inşallah

Aminn. Yoğurt maden suyu meyve falan yiyebiliyomusunuz. En azından vitaminleri alırsınız
Nerde böbrek taşı için yoğurt suyu içmekten yoğurttan tiksindim.Bi karpuz yiyorum.meyve olarak.

Aynen canım sağlık olsun yeter ki kızımda da 3,5 ay falan sürmüştü sonra bıçak gibi kesilmişti +15 kiloyla doğuma gitmiştim bunda da öyle olsun diye umut ediyorum.
Ben ilk hamileligimde oğlumda ne bulantı ne iştahsızlık yaşamadım.1 yada 2kez ancak bulandı midem.Bunda zirvede yaşıyorum.Ikinde 12kg aldım.Bakalim.bu nasıl olacak canım.Ama prilam iyi geldi bugün sanki

Kızlar bide bi sorum var bugün 5+1 olduk ama ptesi hcg değerim 2889 çıkmıştı bu değer iyimi kötümü keseye baktı doktor ama değerle ilgili soru sormayı unuttum. Bilginiz varmı
  • Gebeliğin 3. haftasında 5-50 mlU/mL
  • Gebeliğin 4. haftasında 5-426 mlU/mL
  • Gebeliğin 5. haftasında 18-7.340 mlU/mL
  • Gebeliğin 6. haftasında 1.080-56.500 mlU/mL
  • Gebeliğin 7 ve 8. haftasında 7.650-229.000 mlU/mL
  • Gebeliğin 9 ve 12. haftasında 25.700-288.000 mlU/mL
  • Gebeliğin 13 ve 16. haftasında 13.300-254.000 mlU/mL
  • Gebeliğin 17 ve 24. haftalarında 4.060-165.400 mlU/mL
  • Gebeliğin 25 ve 40. haftalarında 3.640- 117.000 mlU/mL aralığında tespit edilen Beta HCG değerleri normal olarak kabul edilir.
  • Hormon seviyesinin alt sınıra veya üst sınıra yakınlığı, anne ve bebeğin sağlığı açısından herhangi bir anlam ifade etmediği gibi 4 ve 5. haftalardan itibaren Beta HCG hormonunun takip edilmesine gerek yoktur. Bu haftalara gelindikten sonra rutin kontrol ve muayeneler, ultrason görüntülemeleri ve diğer tanı testleri üzerinden yürütülür. 4. ve 5. haftaya kadar olan gebeliklerde de yine hormon değerinin kaç olduğundan ziyade değerin hafta hafta ne şekilde değiştiği önem taşır.
Pazartesi kanda benim 661 çıkmıstı

Ben ilk hamileligimde oğlumda ne bulantı ne iştahsızlık yaşamadım.1 yada 2kez ancak bulandı midem.Bunda zirvede yaşıyorum.Ikinde 12kg aldım.Bakalim.bu nasıl olacak canım.Ama prilam iyi geldi bugün sanki
Bu kız olabilir o zaman. Ben kızıma hamileyken 8.haftada başlamıştı 12.haftada bitmişti ama 1 ay hep kusmuştum

Nerde böbrek taşı için yoğurt suyu içmekten yoğurttan tiksindim.Bi karpuz yiyorum.meyve olarak.
Ay güç kuvvet versin canım çok geçmiş olsunn
Çook teşekkür ederim bende bende yüksek olunca kötü bişey mi oluyo Allah korusun diye heyecan yapmıştım neyse Elhamdülillah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…