Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kalbini dinledikten sonra tekrar kan falanmı veriyoruz. Sağlık ocağında bana kalp sesini duyduğunuz raporla gelinburdanda takip edicez dedi. Ultrasona keseyi görmeye gittiğimizde doktorda 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi ama başka bişey demedi.
Gözünüz aydınBen 6+4 um. Bugun ilac yazdirmak icin doktora gittim ve kalp atisi goruldu cok sukur elhamdulillah. Bayramdan sonra dinleyelim kalp atisini henuz cok yeni dedi doktor. Bu 6. Gebeligim ve Allah nasip kismet ederse ilk bebegim olacak. O kadar sevindim ki anlatamam diger gebeliklerimde hic kalp atisi olmamisti. Bu topik bana ugurlu geldi kizlar insallah hepimiz sorunsuz kolay bir hamilelik ve dogum gecirip bebeklerimizi saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz ❤❤
Tesekkilur ederim canimGözünüz aydınaminnnnn cümlemize
Çok sağolÖncelikle hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kalbini dinledikten sonra tekrar kan falanmı veriyoruz. Sağlık ocağında bana kalp sesini duyduğunuz raporla gelinburdanda takip edicez dedi. Ultrasona keseyi görmeye gittiğimizde doktorda 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi ama başka bişey demedi.
Maşallah Süphanallah. Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Protestan nedir
Hayırlı uğurlu olsun sizede inşallah inşallah görürsünüz
Çok sağol teşekkür ederim. Progestan hafif kanamam olduğu için kullanıyorum canim
Benim gebelik öncesi yüksekti canım. Bir ay kullandım hamile kaldım ama kullanmaya devam ediyorum. Kaç çıktıKızlar kan tahlilinde tsh (tiroid değeri) yüksek çıkan oldu mu
Gözün aydın canım.hayirlisi ile de kucağına almayı nasip etsin Allah'ım.amin cümlemizinBen 6+4 um. Bugun ilac yazdirmak icin doktora gittim ve kalp atisi goruldu cok sukur elhamdulillah. Bayramdan sonra dinleyelim kalp atisini henuz cok yeni dedi doktor. Bu 6. Gebeligim ve Allah nasip kismet ederse ilk bebegim olacak. O kadar sevindim ki anlatamam diger gebeliklerimde hic kalp atisi olmamisti. Bu topik bana ugurlu geldi kizlar insallah hepimiz sorunsuz kolay bir hamilelik ve dogum gecirip bebeklerimizi saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz ❤❤
6.55 çıktı canım. Aile hek düşük doz başlayalım ddi ama dahiliyeye de danışmak istedim. Senin kaç acabaBenim gebelik öncesi yüksekti canım. Bir ay kullandım hamile kaldım ama kullanmaya devam ediyorum. Kaç çıktı
MaşAllah canım benimde 12 temmuzda hcg değerim 2200’dü yarın nasipse randevum var benimde , güzel haberler alalım inşAllahMerhaba hanımlar, Temmuz ayı başında daha adet tarihine 5 gün varken yani 29 Haz da idrar testinde pozitif çıktım. 5 Temmuzda tatile Yunanistan’a uçak yolcusu yaptıktan sonra direkt oranın hastahanesine gidip kan verdim be HCG değerim 381 çıkmıştı. Geçtiğimiz Pazartesi 12 Temmuz’da tekrar verdiğimde 2600 çıktı HCG.. Haftaya Perşembe de ultrason çekilecek. İnşallah herşey yolunda ilerliyordur.. Allah tüm bebek isteyenlere hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin bana da inşallahBakalım bebiş görünecek mi..?
Ay bu testleri doktor randevuda mı istiyor sonra ana sağlıgına mı gitmemiz gerekiyor6.55 çıktı canım. Aile hek düşük doz başlayalım ddi ama dahiliyeye de danışmak istedim. Senin kaç acaba
Ben başta tam hemogram ve idrar tahlili verdim aile sağlığı merkezinde, sonra kadın doğuma gittim canımAy bu testleri doktor randevuda mı istiyor sonra ana sağlıgına mı gitmemiz gerekiyor
Tebrik ederim canım. Çok değerli bu minik yorma kendini sakın . Kucağina almakta nasip olsun insallahBen 6+4 um. Bugun ilac yazdirmak icin doktora gittim ve kalp atisi goruldu cok sukur elhamdulillah. Bayramdan sonra dinleyelim kalp atisini henuz cok yeni dedi doktor. Bu 6. Gebeligim ve Allah nasip kismet ederse ilk bebegim olacak. O kadar sevindim ki anlatamam diger gebeliklerimde hic kalp atisi olmamisti. Bu topik bana ugurlu geldi kizlar insallah hepimiz sorunsuz kolay bir hamilelik ve dogum gecirip bebeklerimizi saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz ❤❤
Aaaa benimde 100dü.. Ertesi gün 300 Dü. Mesela 2 gün bile geçmemişti..Ikiz ihtimalin yuksek cnm aynisi basima geldi iki kese vardi
Benimde ilk değerim 6.48 di 25 lik kullandım bir ayda 2.84 e düştü6.55 çıktı canım. Aile hek düşük doz başlayalım ddi ama dahiliyeye de danışmak istedim. Senin kaç acaba
Kesinlikle kaplıca sauna gibi yerlere girmeyin kızlar tehlikeli kasları gevşetirBir de sauna çok zararlıymış ya bilmiyordum bi 10 dakika falan girdim havuza gittiğimde, giren var mı önceki gebeliklerinde kızlar
Mutlaka triod baktırin gebelikte çok önemliAy bu testleri doktor randevuda mı istiyor sonra ana sağlıgına mı gitmemiz gerekiyor
Canım bu tek kullanımlık ilaç yatmadan önce iç sabaha kadar da idrara çıkma. Bu ilaç geçirir gebeler içinde uygun merak etmeDoktor bana böyle bişey yazdı ya kullanan var mı
Maşallah güzel düşmüş, ben de nasipse pazartesi yazdırıp kullanayım diyorum. Zahmet olmazsa sizinkinin adını öğrenebilir miyimBenimde ilk değerim 6.48 di 25 lik kullandım bir ayda 2.84 e düştü