- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
Sağlıklı olsunda canım.Cinsiyet hiç önemli değil.Eylulde 13haftalik düşük oldu.Ondan beri baya korkuyorum.Benim bat günü başladı bulantı.1haftadir aşırı arttı.Bu kız olabilir o zaman. Ben kızıma hamileyken 8.haftada başlamıştı 12.haftada bitmişti ama 1 ay hep kusmuştum
139'muş hatta çok pardonCok guzel ilerlemis masallah. Aetis hizina bakarsak dusuk bi ihtimal ama ikizde olabilir.
Rica ederimÇook teşekkür ederim bendebende yüksek olunca kötü bişey mi oluyo Allah korusun diye heyecan yapmıştım neyse Elhamdülillah.
Ahh bu hormonlar canım.Ilk günler bende çok zorlandım.Ve evde bi çocuk daha olunca mecburen iyi olmak zorundayım dedim.Ama geçiyor.Hanımlar öyle yorgun öyle halsiz öyle mutsuz bir ruh hali var ki içimde. Kimseyle görüşüp konuşmak bile gelmiyor içimden. Bu normal mi sizce. sürekli yatmak geliyor içimden sohbet edesim yok enerjim çekilmiş gibi sanki daha yolun başındayımm
Evet doğruRica ederimbiz sakın olalım ki bebeklerimizde sakın olsun iyi düşünelim iyi olsun
Nette okumuştum normal yazıyordu. Duygu durumu değişikliği uyku hali sinirli ya da mutsuz hissetme yakınlarındakinr karşı tahammüşsüzlük falan. Ama geçicek bi süreç sadece Dinlenmene bak güzelde kendini yorma benceHanımlar öyle yorgun öyle halsiz öyle mutsuz bir ruh hali var ki içimde. Kimseyle görüşüp konuşmak bile gelmiyor içimden. Bu normal mi sizce. sürekli yatmak geliyor içimden sohbet edesim yok enerjim çekilmiş gibi sanki daha yolun başındayımm
3 gündür ben de öyleyim sürekli uyumak istiyorm ve kolumu kaldıracak halim yokHanımlar öyle yorgun öyle halsiz öyle mutsuz bir ruh hali var ki içimde. Kimseyle görüşüp konuşmak bile gelmiyor içimden. Bu normal mi sizce. sürekli yatmak geliyor içimden sohbet edesim yok enerjim çekilmiş gibi sanki daha yolun başındayımm
Kiz masallah de.Genelde 6.haftada başlıyor bulantilar.Kızlar bende bulantı hiç yok iştahımda iyi çok kilo alırım diye korkuyorum
Tmm dedim hemenKiz masallah de.Genelde 6.haftada başlıyor bulantilar.
Canım geçmiş olsun, kolayca atlatırsın inşallah moralini bozma daha tecrübesizizKızlar dün acile gittim idrar tahlili istediler idrar yolu enfeksiyonu olmuşum dakika bir gol bir kendimi tebrik ediyorum gerçekten , valla havuza falan girmeyin durup durduğum 1 saat ve kimse yoktu hemen hastalık kapmışım
Benim de kola istiyoo sürekli. 1 bardağın yarısını içtim nefsimi köreltsin diye yok ertesi gün bi dahaBenim sata göre 5+6 görünüyor, sürekli bulantım olmuyor arada vuruyorama bende sürekli mide yanması/kaynaması/ekşimesi oluyor. Açım yemek istiyorum mesela ama içim almıyor hep az az sık sık yiyorum. Aşerme mi normal can çekmesi mi bilmem ama canım cappy pulpy çekti aldım içtim ferahladım
Bende de sürekli mide kazınmasıyla birlikte halsizlik vuruyor tansiyonum düşüyor sankiii bulantısız hamileliklere aminBenim sata göre 5+6 görünüyor, sürekli bulantım olmuyor arada vuruyorama bende sürekli mide yanması/kaynaması/ekşimesi oluyor. Açım yemek istiyorum mesela ama içim almıyor hep az az sık sık yiyorum. Aşerme mi normal can çekmesi mi bilmem ama canım cappy pulpy çekti aldım içtim ferahladım
Yaaa ahahah kıyamam benim de içim yanıyor normalin neredeyse 3 katı su içiyorumBenim de kola istiyoo sürekli. 1 bardağın yarısını içtim nefsimi köreltsin diye yok ertesi gün bi dahabi de sıcaklardan da sanırım soğuk şeyler daha cazip geliyo.
Evet ben de buna razıyım daha fena olmayalım daaaa inşallahhhhhBende de sürekli mide kazınmasıyla birlikte halsizlik vuruyor tansiyonum düşüyor sankiii bulantısız hamileliklere aminbiz 7 haftalık olduk bugün Sata göre umarım hep böyle gider fazlası olmasında