2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤗
Kalbini dinledikten sonra tekrar kan falanmı veriyoruz. Sağlık ocağında bana kalp sesini duyduğunuz raporla gelinburdanda takip edicez dedi. Ultrasona keseyi görmeye gittiğimizde doktorda 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi ama başka bişey demedi.

Ya o kısmı ben de tam bilmiyorum. Doktorlar kalp atışından sonra sağlıklı tam bir gebelik olarak görüyorlar sanırım o dan böyle dedi. Bir de hipotiroid ve hipokalsemi hastasıyım. O yüzden demiş de olabilir 🤷🏻‍♀️

Ben 6+4 um. Bugun ilac yazdirmak icin doktora gittim ve kalp atisi goruldu cok sukur elhamdulillah. Bayramdan sonra dinleyelim kalp atisini henuz cok yeni dedi doktor. Bu 6. Gebeligim ve Allah nasip kismet ederse ilk bebegim olacak. O kadar sevindim ki anlatamam diger gebeliklerimde hic kalp atisi olmamisti. Bu topik bana ugurlu geldi kizlar insallah hepimiz sorunsuz kolay bir hamilelik ve dogum gecirip bebeklerimizi saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz ❤❤
Gözünüz aydın🤩 aminnnnn cümlemize

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤗
Kalbini dinledikten sonra tekrar kan falanmı veriyoruz. Sağlık ocağında bana kalp sesini duyduğunuz raporla gelinburdanda takip edicez dedi. Ultrasona keseyi görmeye gittiğimizde doktorda 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi ama başka bişey demedi.

Maşallah Süphanallah. Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Protestan nedir

Hayırlı uğurlu olsun sizede inşallah inşallah görürsünüz 🤗
Çok sağol

Ben 6+4 um. Bugun ilac yazdirmak icin doktora gittim ve kalp atisi goruldu cok sukur elhamdulillah. Bayramdan sonra dinleyelim kalp atisini henuz cok yeni dedi doktor. Bu 6. Gebeligim ve Allah nasip kismet ederse ilk bebegim olacak. O kadar sevindim ki anlatamam diger gebeliklerimde hic kalp atisi olmamisti. Bu topik bana ugurlu geldi kizlar insallah hepimiz sorunsuz kolay bir hamilelik ve dogum gecirip bebeklerimizi saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz ❤❤
Gözün aydın canım.hayirlisi ile de kucağına almayı nasip etsin Allah'ım.amin cümlemizin❤️

Merhaba hanımlar, Temmuz ayı başında daha adet tarihine 5 gün varken yani 29 Haz da idrar testinde pozitif çıktım. 5 Temmuzda tatile Yunanistan’a uçak yolcusu yaptıktan sonra direkt oranın hastahanesine gidip kan verdim be HCG değerim 381 çıkmıştı. Geçtiğimiz Pazartesi 12 Temmuz’da tekrar verdiğimde 2600 çıktı HCG.. Haftaya Perşembe de ultrason çekilecek. İnşallah herşey yolunda ilerliyordur.. Allah tüm bebek isteyenlere hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin bana da inşallah❤️ Bakalım bebiş görünecek mi..?
MaşAllah canım benimde 12 temmuzda hcg değerim 2200’dü yarın nasipse randevum var benimde , güzel haberler alalım inşAllah

Tebrik ederim canım. Çok değerli bu minik yorma kendini sakın . Kucağina almakta nasip olsun insallah

Kızlar benim yine karın, kasık karışık bir ağrı başladı böyle olunca modum çok düşüyor ancak mı düzelecek yolunda mı acaba herşey diye düşünmeden edemiyorum

X