2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bnm de mide bulantılarım başlar yakında galiba . Çok tuhaf oluyor bazı saatlerde midem . Ağrı desem değil bulantı desem o da tam değil. Pztsi tekrar doktora gidicem mide bulantısı için ilaç yazdircam ne olur ne olmaz elimin altinda bulunsun . Yoksa kızımla hiç ilgilenemem .

Bu kız olabilir o zaman. Ben kızıma hamileyken 8.haftada başlamıştı 12.haftada bitmişti ama 1 ay hep kusmuştum
Sağlıklı olsunda canım.Cinsiyet hiç önemli değil.Eylulde 13haftalik düşük oldu.Ondan beri baya korkuyorum.Benim bat günü başladı bulantı.1haftadir aşırı arttı.

Cok guzel ilerlemis masallah. Aetis hizina bakarsak dusuk bi ihtimal ama ikizde olabilir.
139'muş hatta çok pardon :KK70: ayy ikiz mi keşkee ben çok isterdim inşallah teşekkür ederim sağlıkla gelsin ya da gelsinler inşallah :)

Hanımlar öyle yorgun öyle halsiz öyle mutsuz bir ruh hali var ki içimde. Kimseyle görüşüp konuşmak bile gelmiyor içimden. Bu normal mi sizce. sürekli yatmak geliyor içimden sohbet edesim yok enerjim çekilmiş gibi sanki daha yolun başındayımm

Hanımlar öyle yorgun öyle halsiz öyle mutsuz bir ruh hali var ki içimde. Kimseyle görüşüp konuşmak bile gelmiyor içimden. Bu normal mi sizce. sürekli yatmak geliyor içimden sohbet edesim yok enerjim çekilmiş gibi sanki daha yolun başındayımm
Ahh bu hormonlar canım.Ilk günler bende çok zorlandım.Ve evde bi çocuk daha olunca mecburen iyi olmak zorundayım dedim.Ama geçiyor.

Rica ederim 😊 biz sakın olalım ki bebeklerimizde sakın olsun iyi düşünelim iyi olsun
Evet doğru 🤗
Nette okumuştum normal yazıyordu. Duygu durumu değişikliği uyku hali sinirli ya da mutsuz hissetme yakınlarındakinr karşı tahammüşsüzlük falan. Ama geçicek bi süreç sadece Dinlenmene bak güzelde kendini yorma bence

3 gündür ben de öyleyim sürekli uyumak istiyorm ve kolumu kaldıracak halim yok 😥 inşallah bir an önce düzeliriz evde bir de kızım var bu haller hiç benlik değil 😄

Kızlar dün acile gittim idrar tahlili istediler idrar yolu enfeksiyonu olmuşum dakika bir gol bir kendimi tebrik ediyorum gerçekten , valla havuza falan girmeyin durup durduğum 1 saat ve kimse yoktu hemen hastalık kapmışım
Canım geçmiş olsun, kolayca atlatırsın inşallah moralini bozma daha tecrübesiziz 💕

Benim sata göre 5+6 görünüyor, sürekli bulantım olmuyor arada vuruyor🥺 ama bende sürekli mide yanması/kaynaması/ekşimesi oluyor. Açım yemek istiyorum mesela ama içim almıyor hep az az sık sık yiyorum. Aşerme mi normal can çekmesi mi bilmem ama canım cappy pulpy çekti aldım içtim ferahladım😂😂😂

Benim sata göre 5+6 görünüyor, sürekli bulantım olmuyor arada vuruyor🥺 ama bende sürekli mide yanması/kaynaması/ekşimesi oluyor. Açım yemek istiyorum mesela ama içim almıyor hep az az sık sık yiyorum. Aşerme mi normal can çekmesi mi bilmem ama canım cappy pulpy çekti aldım içtim ferahladım😂😂😂
Benim de kola istiyoo sürekli. 1 bardağın yarısını içtim nefsimi köreltsin diye yok ertesi gün bi daha 😂😂 bi de sıcaklardan da sanırım soğuk şeyler daha cazip geliyo.

Bende de sürekli mide kazınmasıyla birlikte halsizlik vuruyor tansiyonum düşüyor sankiii bulantısız hamileliklere amin 😅😅 biz 7 haftalık olduk bugün Sata göre umarım hep böyle gider fazlası olmasında 😁

Bende çok yiyenlerdenim. Çok zayıftım normalde yemekte doğru düzgün yemem iştah sınırım yükseldi sürekli bişeyler yeme isteğim var. Davul olmam inşallah amin😥🤦‍♀️ Daha şimdiden 1 buçuk almışım

selamlar herkese :) biz de dün bebeği ve kalp atışlarını gördük çok şükür. geride 2 yaş bebesi olunca uyku hali gibi lüksüm olmuyor maalesef 😂 kızımda da bulantım olmamıştı bunda da yok şimdilik. kendimi iyi hissediyorum tüm gün hareket halindeyim diyebilirim. herhangi bi ağrı sızı kanama lekelenme gibi şikayetlerim yok bizden de haberler böyle :)

X