2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın kızlar.Herkes nasıl?Ben bulantidan isyanlardayım.Bugun 6+1olduk.Carsamba kontrolüm var.Su böbrek taşını bi dusursem.Artik bittim ya.Onunda bulantısı ve sancısı mahvetti beni.

Günaydın kızlar.Herkes nasıl?Ben bulantidan isyanlardayım.Bugun 6+1olduk.Carsamba kontrolüm var.Su böbrek taşını bi dusursem.Artik bittim ya.Onunda bulantısı ve sancısı mahvetti beni.
Günaydınnnn benim de bugğn 6+1 benim hiç belirtim yok henüz bende arife gününe başka doktordan randevu aldım belki kalp atışını duyarım 7ci hafta da diye inşaallah sizde bian önce şifa bulursunuz

Günaydın kızlar . Bu sefer de gaz ve şişkinlikle başım dertte zayıf bi insanım ama rahat 4 aylık göbeğim oluştuu neden anlam veremiyorum. Gaz sıkıntısıı da yaşıyorum. Bu da böyle geçecek demekki
Bugun doktora gidecek arkadaşlar güzel haberlerle dönün inşallah

Günaydınnnn benim de bugğn 6+1 benim hiç belirtim yok henüz bende arife gününe başka doktordan randevu aldım belki kalp atışını duyarım 7ci hafta da diye inşaallah sizde bian önce şifa bulursunuz
Aynı gidiyo bebekler. Ikimizinkide duyulur bu hafta.Benim ilk gebelik değil belirtiler erken başladı canım.

Günaydın taşla beraber Allah sabır versin ağrın daha çok olur ılık veya dayanabileceğin sıcaklıkta suya girsen veya oturma banyosu işe yarıyormuş ağrını hafifletir inşallah

Sorma sorma valla gaz bende de var hatta hamileliğimi öğrendiğim gün en büyük belirtiydi benim için, bacak hareketleri yapmak ya da yürüyüş çok iyi geldi bana

Kızlar ben doktora gittim, henüz kese gözükmedi :) tahmini beta 1.200 civarı olması lazım bugün, yarın sabah tekrar beta hcg vereceğim bakalım, şüpheli kese gibi bir şey var dedi doktor ama bir kaç güne tekrar çağıracak beta sonucuna göre, rahim kalınlığı vs. iyi gözüküyor dedi bende ki haberler şimdilik bu kadar :) önlem amaçlı progestan verdi şimdilik

Keskeee. Ama mide bulantısı olur kesin yaa
kızımda 7. Haftada başlamıştı . Bazen bnde hamile olduğumu unutuyorum . işi gücü bitiriyorum boş koltuğa kendimi tam aticakken bı anda fren yapıyorum
Bakalım kısmet, zamanla göreceğiz:)

Hadi hayırlısı inşallah bu hamileliğinizde de hiçbir sıkıntı yaşamadan ilerler

Sevindim herşey yolunda o zaman tahmini betaya göre kesenin görünmesi erken zaten

Günaydın taşla beraber Allah sabır versin ağrın daha çok olur ılık veya dayanabileceğin sıcaklıkta suya girsen veya oturma banyosu işe yarıyormuş ağrını hafifletir inşallah
Hamilelikte olmaz dedi dr.Sicak su torbasına bile canım ya.

Alttan mı baktı, karından zaten görünmez. 2 gün sonra görünebilir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…