2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet benim de aynı, karnım 5 aylık gibi oldu, normalde kilolu biri de değilim. Zaten tuvalete de düzgün çıkamıyorum onca hormondan dolayı. Sürekli su içmeye çalışıyorum. Benim ağrım bayağı adet ağrısı gibi ondan korkuyorum, ya bir şey olduysa diye :KK43:
Benimde 2 gun once adet agrisi gibiydi simdi yine oyle ama arada oluyo.

Hanımlar merhaba ,
bende 2017 Nisan annesi , 2020 Nisan annesi ve
2022 Mart annesi de olacağım inşallah 😍 bu hamileliğim süpriz oldu bize , 5 haftalık hamile olduğumu kan testi ile öğrendim ☺️ Allah'ım isteyen herkese versin inşallah . Sağlıkla hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah 🤲
Maşallah aramıza hoşgeldin. Amin inşallah🙏

Hanımlar merhaba ,
bende 2017 Nisan annesi , 2020 Nisan annesi ve
2022 Mart annesi de olacağım inşallah 😍 bu hamileliğim süpriz oldu bize , 5 haftalık hamile olduğumu kan testi ile öğrendim ☺️ Allah'ım isteyen herkese versin inşallah . Sağlıkla hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah 🤲
Hatırladım sizi bende 2020 mayıs annesiydim sizin forumuda çok okuyodum😀 hayırlı olsun insallah

Ben de aynıyım. Geceleri iyiyce sisiyorum cok da su içiyorum ama bilemedim... baska da bi belirtim yok zaten
Daha 1. Ayda boyle şisersem 9
ayda ne olurum diye dusünmeye basladim.zaten 5 kilo almistim ustune gebelik oldu. yediklerime dikkat edicem inşaAllah bayram sonrasi yürüyüşede başlıycam .

Son düzenleme:
Ay herkesin bı yeri agriyinca Bnm niye agrimiyor diye düşünmeye başladım 🤔yani bnmde oluyor arada ama kızımla ilgilendiğim için baya yoruluyorum ondan oluyor genelde . Bende salı günü gidicem bakalım ne diyecek doktor

Iyi akşamlar arkadaşlar bende5+4 oldum hafta ici doktora gideceğim. Bende de aynı şekilde feci bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım bugün biraz hafifledi ins geçici bir durumdur.
İnşallah canım, ben her ağrı geldiğinde acaba olumsuz bir şey mi oluyor diye düşünmekten yoruldum. Dinlensem de oluyor dinlenmesem de :/

Bende şişlik bi bende var sanıyordum karnımın şişliğinden acayip rahatsızım. Bide zayıf biri değilim göbeğim iyice garip oldu

Benim de yoruldugumda, çok ayakta kaldığımda ağrı oluyor özellikle işteyken ama dayanilmaz boyutta değil. Bugün sabah nöbetten gelince biraz uyudum. Sonra akşama kadar ağrı olmadi açıkçası ağrı yok diye korktum sanırım kafayı yeme evrelerine geciyorum 😁 ek olarak bağırsak sis baya. Gaz yüzünden 3-4 aylık hamile karnı gibi gözüküyor 😐

Ay herkesin bı yeri agriyinca Bnm niye agrimiyor diye düşünmeye başladım 🤔yani bnmde oluyor arada ama kızımla ilgilendiğim için baya yoruluyorum ondan oluyor genelde . Bende salı günü gidicem bakalım ne diyecek doktor
Yürürken yorulmak dışında hiçbir yerim ağrımıyor midem bulanmıyor. Sanki gebe olan ben değilim. 6+1 oldum. Hep böyle olsa

Yürürken yorulmak dışında hiçbir yerim ağrımıyor midem bulanmıyor. Sanki gebe olan ben değilim. 6+1 oldum. Hep böyle olsa
Keskeee. Ama mide bulantısı olur kesin yaa
☹️kızımda 7. Haftada başlamıştı . Bazen bnde hamile olduğumu unutuyorum . işi gücü bitiriyorum boş koltuğa kendimi tam aticakken bı anda fren yapıyorum 😁

Merhaba arkadaşlar tekrar,
Aranızda adet ağrısı yaşayan var mı? Bugün çok yoğun ağrım var zaten hep lekelenmem var, normal mi bu ağrılar? Normalde adet günümün üzerinden 4 gün geçti.
Akıntı yok ama ara ara gelen bazen şiddetlenen sancılarım oluyor umarım sıkıntı olmaz

Benim de yoruldugumda, çok ayakta kaldığımda ağrı oluyor özellikle işteyken ama dayanilmaz boyutta değil. Bugün sabah nöbetten gelince biraz uyudum. Sonra akşama kadar ağrı olmadi açıkçası ağrı yok diye korktum sanırım kafayı yeme evrelerine geciyorum 😁 ek olarak bağırsak sis baya. Gaz yüzünden 3-4 aylık hamile karnı gibi gözüküyor 😐
Gaz sorunuu üzgün işareti eşittir ben 😂 normalde de gastritim var doguma kadar beni en zorlucak olay bu olur galiba

Benim ilk hamileligim asil 8martti dogum tarihi ama oglum cok sukur masallah saglikli sekilde 13subatta supriz yapip geldi :) hic mide vulantim olmadi belirtim hic yoktu,hatta bende mi sorun var diyip yemek yaparken sogani kavurur kavurur koklardim neden midem bulanmiyo neden kokudan tiksinmiyom derdim😁😁
Bakalim suan bende 5+2yim yarin doktora gitcem insallah bebisimi goruruz,hersey hayirlisiyla yolunda giderse 12mart tahmini dogum tarihimiz olucak🙏

X