- 16 Ekim 2020
- 88
- 53
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabahi bekle az kaldi biraz islaklik dedigin ne kadar? bende de oluyor gunluk ped takiyorum azcik onu islatiyor gibi ama bu birsey degil sanirimKızlar uyanık olan varmı 36 haftadan yazıyorum bebeğimin hareketleriyle uyandım. Sonra biraz ıslaklık hissettim sabah kontrolum var korktum suan ya
Sanki affedersiniz tuvaletimi yapıyor gibi uyandımsabahi bekle az kaldi biraz islaklik dedigin ne kadar? bende de oluyor gunluk ped takiyorum azcik onu islatiyor gibi ama bu birsey degil sanirim
o zaman su gelmistir oyle olmadi benim. beklemeden git istersen doktoraSanki affedersiniz tuvaletimi yapıyor gibi uyandım
Bende de oluyor ıslaklık akıntı olmasın yoğunlaşıyor çünkü hafta ilerledikçeKızlar uyanık olan varmı 36 haftadan yazıyorum bebeğimin hareketleriyle uyandım. Sonra biraz ıslaklık hissettim sabah kontrolum var korktum suan ya
ben zofer kullanmıştım hiç bir faydasını görmemiştim ya. hatta sinir olmuştum hem ağır bir ilaç diyorlar kanser hastaları için üretilmiş falan hem de bir işe yaramıyor diye. hamilelik bulantısı için üretilen bir prilam var bence, onu da düzenli kullanınca az da olsa etki etmişti bende. yine de kusuyordum ve yiyemiyordum kuzuKızlar aranızda Onzyd/Zofer kullanan oldu mu bulantı için? Prilamla kıyasladığınızda nasıldı etkisi? Ben baş edememeye başladım artık kusmalarım çok şiddetli, gece oluyor bir de uyuyamıyorum. Doktor 1 kutu yazmıştı 1 kez kullandım fayda göremeyince bırakmıştım. Daha etkiliyse ondan içeyim.
Ah bilmiyorum ki canım Ben de farklı durumda değilim galiba hiç tadım tuzum kalmadı şu an için. Aslında uyumasam daha iyi olucam sanki ama uykum da var arada bir de olsa içim geçince ona razı oluyorum. Ne olur ne olmaz doğum olacaksa gücüm olsun çok uykusuz olmayayım diyorum. En sık kasıldığım gece olabilir bu gece. Her kasılmama kasık sancısı eşlik etmese de birçoğuna ediyor hala sabah bir olsaydı. Kahvaltı yapıp duş alıp kendimi o zaman dinlemek istiyorum. Bu ağrıları hiç özlememişimcanim yaa ben de ayaktayim ayni soruyu sordum bende de mide karin hafif kasik agrisi bir anormallikler var ne anlamadim ama saat aksam uzeri 5ten beri. sicak su torbasi koydum ayaklarima biraz rahatlatti. belden gelmek zorunda degil dedi annem onda oyle olmamis, kasik agrisi gibi olmus. bir de benim buyuk tuvaletim var gibi his oluyor gidiyorum birsey yok. ayagimi mi usuttum dicem ama evden cikmiyorim bilemedim beklemedeyim bende. benimki dayanilmaz degil ince sizi seklinde ve surekli, can sıkıyor saatlerdir
ben de aksam ilk defa agladim korkudan aylaar sonra, bir kez de hormonlarima bagli ilk 3 ayda aglamistim midem bulanir basim donerken. azcik siziyi cekemeyen ben napicam dogururken acaba.
Benim direkt adet sancısı ya. Kasıklarımdan bacaklarıma ayaklarıma kadar inen. Nerede görsem tanırım bu ağrıyı Uyudum sanıyorum bayağı olmuştur diyorum kalkıyorum 15 dk 20 dk geçmiş. Ya karnım kasılmış ya tuvalete çıkma isteği doğmuş ya da sancı girmiş. Sabah bir olsaydı hayırlısıyla az kaldı…Ben de şu saatte karın ağrısıyla uyandım ya yine, gaz ağrısı mı yoksa hamilelikle ilgili bişi mi ayırt edemiyorum gerçekten
Oy minik tosun maşallah. Sağlıkla büyüsünCanlarım teşekkür ederim. Şükür kavuştum evladıma güzel mesajlar, dilekler için hepinize teşekkür ederim
Bebişimiz 3900 gram doğdu. aç, sabırsız ve sinirli bi beyefendi emzirmeye çalışıyorum ama süt gelmedi daha o da süt gelmedikçe sinirleniyor saat nasıl bu saat oldu bilmiyorum. Ancak yazabildim kızkardeşlerim.
Muhteşem bir duygu Rabbim hepinize tam zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah doğumda da sizlere dua ettim