Benimde 2 gun once adet agrisi gibiydi simdi yine oyle ama arada oluyo.Evet benim de aynı, karnım 5 aylık gibi oldu, normalde kilolu biri de değilim. Zaten tuvalete de düzgün çıkamıyorum onca hormondan dolayı. Sürekli su içmeye çalışıyorum. Benim ağrım bayağı adet ağrısı gibi ondan korkuyorum, ya bir şey olduysa diye
Benim de koyu sarı normal midir acaba? Perşembe kontrolüm var soracağım.Kızlar selam,
Akıntı durumunuz nasıl?
Bende normal sarı akıntı gelıyor bazen kıvamlı..
Maşallah aramıza hoşgeldin. Amin inşallahHanımlar merhaba ,
bende 2017 Nisan annesi , 2020 Nisan annesi ve
2022 Mart annesi de olacağım inşallahbu hamileliğim süpriz oldu bize , 5 haftalık hamile olduğumu kan testi ile öğrendim Allah'ım isteyen herkese versin inşallah . Sağlıkla hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
Peki ilaç almak isteyeceğin kadar ağır mıydı?Ben korkmasam ağrı kesici içmek istiyorumBenimde 2 gun once adet agrisi gibiydi simdi yine oyle ama arada oluyo.
Ben de aynıyım. Geceleri iyiyce sisiyorum cok da su içiyorum ama bilemedim... baska da bi belirtim yok zatenAğrı bendede var cok deil ama ara ara var.
Benim karnim cok sisti bende sistim ödem oldum sanki ne yapsam bilemedim.
Hatırladım sizi bende 2020 mayıs annesiydim sizin forumuda çok okuyodumHanımlar merhaba ,
bende 2017 Nisan annesi , 2020 Nisan annesi ve
2022 Mart annesi de olacağım inşallahbu hamileliğim süpriz oldu bize , 5 haftalık hamile olduğumu kan testi ile öğrendim Allah'ım isteyen herkese versin inşallah . Sağlıkla hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
Yok canım okadar olmadı.Peki ilaç almak isteyeceğin kadar ağır mıydı?Ben korkmasam ağrı kesici içmek istiyorum
Daha 1. Ayda boyle şisersem 9Ben de aynıyım. Geceleri iyiyce sisiyorum cok da su içiyorum ama bilemedim... baska da bi belirtim yok zaten
İnşallah canım, ben her ağrı geldiğinde acaba olumsuz bir şey mi oluyor diye düşünmekten yoruldum. Dinlensem de oluyor dinlenmesem de :/Iyi akşamlar arkadaşlar bende5+4 oldum hafta ici doktora gideceğim. Bende de aynı şekilde feci bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım bugün biraz hafifledi ins geçici bir durumdur.
Yürürken yorulmak dışında hiçbir yerim ağrımıyor midem bulanmıyor. Sanki gebe olan ben değilim. 6+1 oldum. Hep böyle olsaAy herkesin bı yeri agriyinca Bnm niye agrimiyor diye düşünmeye başladımyani bnmde oluyor arada ama kızımla ilgilendiğim için baya yoruluyorum ondan oluyor genelde . Bende salı günü gidicem bakalım ne diyecek doktor
Keskeee. Ama mide bulantısı olur kesin yaaYürürken yorulmak dışında hiçbir yerim ağrımıyor midem bulanmıyor. Sanki gebe olan ben değilim. 6+1 oldum. Hep böyle olsa
Akıntı yok ama ara ara gelen bazen şiddetlenen sancılarım oluyor umarım sıkıntı olmazMerhaba arkadaşlar tekrar,
Aranızda adet ağrısı yaşayan var mı? Bugün çok yoğun ağrım var zaten hep lekelenmem var, normal mi bu ağrılar? Normalde adet günümün üzerinden 4 gün geçti.
Gaz sorunuu üzgün işareti eşittir benBenim de yoruldugumda, çok ayakta kaldığımda ağrı oluyor özellikle işteyken ama dayanilmaz boyutta değil. Bugün sabah nöbetten gelince biraz uyudum. Sonra akşama kadar ağrı olmadi açıkçası ağrı yok diye korktum sanırım kafayı yeme evrelerine geciyorumek olarak bağırsak sis baya. Gaz yüzünden 3-4 aylık hamile karnı gibi gözüküyor
Amin inşallah çok sağolRabbim bu sefer kucagınızı boş bırakmasın o zaman haklısınız
Benim ilk hamileligim asil 8martti dogum tarihi ama oglum cok sukur masallah saglikli sekilde 13subatta supriz yapip geldi :) hic mide vulantim olmadi belirtim hic yoktu,hatta bende mi sorun var diyip yemek yaparken sogani kavurur kavurur koklardim neden midem bulanmiyo neden kokudan tiksinmiyom derdimYürürken yorulmak dışında hiçbir yerim ağrımıyor midem bulanmıyor. Sanki gebe olan ben değilim. 6+1 oldum. Hep böyle olsa