Ohhh ne güzel canımmm çoook sevindimKızlar ben doktora gittim, henüz kese gözükmedi :) tahmini beta 1.200 civarı olması lazım bugün, yarın sabah tekrar beta hcg vereceğim bakalım, şüpheli kese gibi bir şey var dedi doktor ama bir kaç güne tekrar çağıracak beta sonucuna göre, rahim kalınlığı vs. iyi gözüküyor dedi bende ki haberler şimdilik bu kadar :) önlem amaçlı progestan verdi şimdilik
akşam tok 1 tane demişş bana sadeceyaa kızlar doktor progestanı sabah akşam 200mg yazmış, kullananlar da bu şekilde mi kullanıyor :) dozu biraz fazla geldi de bana :)
neyse çift içelim bakalım zaten bir kaç güne gideceğim tekrar o zaman sorarım olmadı :)akşam tok 1 tane demişş bana sadece
webde biraz baktım da günde 4, 6 ,8 içenler bile varmış :) fazlasının bir zararı yok herhaldeakşam tok 1 tane demişş bana sadece
evet öyle kullanıyorum.fitil şeklinde .bu arada ben bugün beta verdim .yaa kızlar doktor progestanı sabah akşam 200mg yazmış, kullananlar da bu şekilde mi kullanıyor :) dozu biraz fazla geldi de bana :)
Maşallah maşallah gözün aydınİn
Kuzum ben hemşire olduğum için zaten genel olan şeyleri az çok biliyorum. 8 mm dedi beyin yapısı oluşmuş dedi. Folik asite devam dedi. Bayramdan sonra tekrar kontrol.
Ben kan işini 1400 de bıraktım bdiaha da vermedimevet öyle kullanıyorum.fitil şeklinde .bu arada ben bugün beta verdim .bağımlılık yaptı .15270 çıktı.
2 tem 170
4 tem 504
6 tem 1385
8 tem 2707
12 tem 15270 artik sanırım 4 günde bir 2 katı artma bekleniyormuş
Bana da günde 3 kez fitil dedi canım ama 3 yetişmiyor günde 2 kere kullanıyorum bendewebde biraz baktım da günde 4, 6 ,8 içenler bile varmış :) fazlasının bir zararı yok herhalde
bende sabah akşam yapıyorum.ama biraz tahriş olucak gibi.korkuyorumBana da günde 3 kez fitil dedi canım ama 3 yetişmiyor günde 2 kere kullanıyorum bende
Sıcak su torbasının doğru olmadığını biliyordum da oturma banyosunun da yasak olduğunu bilmiyordumHamilelikte olmaz dedi dr.Sicak su torbasına bile canım ya.
Ben de günde 3 kez 2 şer tane kullanıyorum + 3 günde 1 prolutex iğnem var. Zararı yok merak etme. Şükret sen yine az kullanıyorsun.webde biraz baktım da günde 4, 6 ,8 içenler bile varmış :) fazlasının bir zararı yok herhalde
Canım cevap için sağol, ben hap aldım galiba :) sanırım uyku yapacak :) bakalım deneyip göreceğiz.evet öyle kullanıyorum.fitil şeklinde .bu arada ben bugün beta verdim .bağımlılık yaptı .15270 çıktı.
2 tem 170
4 tem 504
6 tem 1385
8 tem 2707
12 tem 15270 artik sanırım 4 günde bir 2 katı artma bekleniyormuş
bende çok sanmıştım meğersemBen de günde 3 kez 2 şer tane kullanıyorum + 3 günde 1 prolutex iğnem var. Zararı yok merak etme. Şükret sen yine az kullanıyorsun.
Yok canım.cok.sukur kokulu degilKoku vs yoksa önemli değildir cnm. Benimde bugün ilk kontrol .. daha tanısamadım bebişle inşallah sorunsuz geçer
Kaç haftalıkken dedi beyin yapısının oluştuğunu. Bebek gözüktü mu acaba.bende bu hafta gideceğim çok heyecanlıyımİn
Kuzum ben hemşire olduğum için zaten genel olan şeyleri az çok biliyorum. 8 mm dedi beyin yapısı oluşmuş dedi. Folik asite devam dedi. Bayramdan sonra tekrar kontrol.
evet canım benim de leke veya kanamam yok, önlem amaçlı bana da verdiKızlar progestani hafif kahverengi leke gelince birkaç gün kullanıp kesilince bıraktım. Az önce doktoruma sordum devam et dedi 8. Haftaya kadar. Önlem amaçlı mi kullaniyor kanama olmadığı halde bilginiz varmı?
Bı kaç gün kestim kendi kendime durdu diye bişey olmaz dimi o Aralık'taevet canım benim de leke veya kanamam yok, önlem amaçlı bana da verdi