Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 38+3 um ikna edemedim kızı gelmeye. Bu hafta gelir inşallahKızlar 38+1 den bildiriyorum 1 haftadır tüm tuşlara basıyoruz hiçbir gelme sinyali yok hanımefendinin . Sancım da çıkmadı . Ödevler yapıp beklemeye devam dedi doktorum , grupta doğan bebişleri görünce aşırı hevesleniyorum
Maşallah kuzuya biz mama takviyesi alıyoruz süt gelmedi daha. Benimki de başta öyleydi aranıyordu ama gelmeyimce sinirlendi hiç tahammülü yok koparıyor yaygarayıBenim var gibi süt. Hastaneye ilk yatış yaptıgımda nst de cok fazla düzenli sancı cıktı makat geliş oldugu için ben hissetmemişim sancıları kafa baskı yaptıkca sancıyı hissedermişim o yüzden aktif dogum başladıgı için geldi heralde süt diye düşünüyorum. ama benim 2. Sezaryan olunca baya sürdü işim ameliyathanede bebek epey aç kaldı ben gidene kadar biraz sekeri düşmüş getirmeden 10 cc mama verdiler oyle başladım emzirmeye. Sonra 3-4 saatte bir hep ölctüler sekeri en son sabah 6da yükselmiş cok sükür bir 180 gr kaybı olmuş ama mama verilmedi 1 sefer haric sürekli emzirmeye calışıyorum. Zaten hep agzı acık aranıyor doymuyor heralde oburiks
Ben de ilk kez doğurduğumu falan gördüm. Hala bebeğe sarıldığım anı unutamıyorum. Uyandığımda göbeğime baktım doğurdum mu acaba diyeİlk defa rüyamda bebomu gördüm, ay ne güzel bi şeymiş aylardır rüyasında görenler ne şanslıymış
DeniyimMadecassol sürsen iyi gelir mi acaba? Hem çatlağı da engelliyor, istersen bir dene.
Ay ben gecen gun bi ruya gordum hastaneye gidiyorum doktorum master chefteki danilo ama masterchefi hic izlemem ne alaka haha. Diyoki bebegi alalim artik zaman geldi bakiyorum ya daha 25. Haftadayim 39 da alacaktik hani diyorum bozuluyo deli mi ne
Gitmedim canım. 6dan sonra devam etmedi sanki ya da uyandıracak kadar olmadı. Ama yattıktan itibaren sabah 6ya kadar bayağı yoğundu yani hem sancı hem de eş zamanlı kasılmalar. Belim ağrımıyor ve düzenli değil diye süre tutmadım eşimi de kaldırmadım bekledim öyle. İnşallah sona yaklaşıyoruzdur kendiliğinden müdahalesiz gelir böyle böyleNaptın canım? Tarif ettigin sey dogum sancısına cok benziyor. İlk başladıgında o sekilde düzensiz giren bir adet sancısı gibi oluyor. Bizi de haberdar et doktora gittiysen
Edacım iki yorumun için de teşekkür ederim. Evet sen yaz boyu uğraştın taşınmaktan daha zoru eşyalı evde tadilat yaptırmaktır herhalde. Şükür bir şekilde halloldu. Benimki de olacaktır illa ki ama ne bileyim gözümde büyüyor bir yandan. Bir de buranın ortamına çok alışmıştım, ormanın içinde yemyeşil bir yer bir sürü çoluk çocuk var Arda için ne iyi olur falan diyorduk. Komşularım da olmuştu. Gittiğim yerde muhtemelen yine yalnız kalacağız onlara da üzülüyorum. 3 sene sonra her türlü taşınacaktık ama şimdiden taşınacak olmak bir miktar üzdü. Öte yandan burası merkeze çok uzak. Yakınımızda market fırın vb bile yok hani her şey için ilçeye gitmek gibi bir durum var. Kargo gelmiyor çok sorun çıkıyor. Böyle dezavantajlar da var. Bunlardan kurtulmak adına iyi olacak gibi. Bilemedim bakalım nasıl netilenecek mülakatı…Çünkü hamişlik hormonları bu saatte buna kaygılanmanı gerektirir. Aile hekimimi değiştirdiğimde beni ilk uyardığı şey bu oldu. "Kaygı gelecek ama sen onu kovacaksın" Demişti. O doğru dedi de biz uygulamakta zorlanıyoruz. Aynı şeyi evi 3 ay tadilat ettirip, kv'deme yerleştiğimde yaşadım. İnsanlar m.nyak mı hamileyken tadilat yaptırıyor derdim, ben daha alasını yaptırdım, komple tüm evi yaptırdım. Kader de varsa yaptıracaksın kuzum ve aslında bak kafanda planında var. Bir şekilde hallolacak. Beni hatırlasana temizlik için yardımcı bile tutmadım, beceremezler, onlara mı laf anlatcam, kendim yaparım yavaş yavaş diye. Normal zamanda ben asla böyle temizlik yapmazdım, moloz temizliği yaptık resmen, ev inşaattı ama geçti gitti. Hala nasıl yaptım hayret ediyorum ama su akıyor ve yolunu buluyor. Senin de öyle olacak kuşum.
Bana üç aydan sonra yazdı ama hiç kullanmadım canım. Üzüldüm ya bu kusma olayının şiddetlenmesine geçmiş olsun
Gelen hafta eğitimde hemşire; kasıkta olan değil ama bele gelen düzenli sancı gerçek sancı olabilir demişti kuzum. Hakkında hayırllısı olsun
Sabah 6ya kadar rahatsızdım, ağrı girip girip çıktı karnım kasıldı devamlı kuzum ama sonra azalmış olacak ki uyuyabilmişim doğru düzgün bu saate kadar. Dediğin gibi her şeyi de doğuma yorma evresinde olduğumuz bir dönemdeyiz. Ki inşallah da öyledir. Müdahalesiz kendi başlayan bir doğum hepimizin hayalidir herhalde. Sonrası farklı devam edecek olsa bile. O yüzden umarım son hazırlık sancılarıdır ve geliyordur gelmekte olanNasıl oldunhepimiz böyle sıkıntılar yaşamaya başladık bende adet ağrısı yaşıyorum bazen gazım var böyle çok kakm var hissi geliyor tuvalete gidiyorum bir şey yok. Dururken dururken ishal olmuşum bugünde. Ona bağladım belki ondandır diye. Her an her şey olabilir artık yalancı sancı da olabilir rahim kendini hazırlıyor olabilir doğum olabilir, öyle bir dönemdeyiz. Artarsa geçmezse sıklaşırsa direkt hastaneye gideceğiz zaten hepimiz sakin olumlu olmaya çalışalım can yakıcı olsa dakontrolünde de sorarsın doktora
Ayyy sağ ol kuzum sonuç bir netleşsin ona göre hangi mahalleye taşınacağımıza bir karar verelim haber ederim. İnşallah daha iyi olur. Burada kaybettiklerimizi telafi edebileceğimiz bir yer olur. Ev her türlü daha güzel olur bence zaten çünkü lojmanlar eski tip evler zaten ama işte çevresi etrafı nasıl olur bilemiyorum, site bakarız belki de. Hallolur bir şekilde dediğin gibi. Sağlık olsun.Yaa hep üst üste gelmiş ama eşin işin daha iyi olacaksa neden olmasın. Bende taşınmayı hiç sevmiyorum göz korkutucu hele ki kışın ve minicik bebekle. Ama bir şekilde hallediliyor insan kaygılandığı her şeyi o durumun içine girince çok güzel hallediyor. Bebişin şansına belki çok içine sinen bir ev olur güzel olumlu şeyler mutlaka olurbelki iyi ki taşındık dersin iyi düşünelim. Ev kriterlerini de söylersen bakınırız ilan görürsek atarız. Kardeşin ve kv gelirse illa destekleri olur bebek bakma yemek ufak tefek yerleştirme işleri olur biter
Evet kuzum Kağan Kocatepe’ye baktım da gece o da böyle diyor. Bazı kadınlar belden girdiğini kasıklara yayıldığını söyler. Bazı kadınların direkt kasıklarına girer. Bu kişiden kişiye değişir demiş. Kontrolüm cuma günü. O güne kadar bakalım ne değişecek. Gittiğimde ben de söylerim de bana da aynısını der. Acaba bu sancılar rahim ağzı açılmasına yol açıyor mudur? Biraz açıklık olmuş dese fena olmaz sanki.Kuzum bir arkadaşımın belden bir arkadaşımın da adet sancısı gibi olmuş dün bende kendimden şüphelendim kasıklarıma ağrı girince şuan yok benim ama kontrolüm var söylicem doktora normal diyecek büyük ihtimal
Sezeryan mıKızlar perşembe alıyo beni doktor
Gümüş kapak sürekli göğsümde canım. Eve gelince takmaya başladım. Belki artık yavaştan kullanım süresini kisaltirim. Korse owli çapraz bantlı olanlardanMerhaba canim gecmis olsun çok sevindim senin adına. Gümüş kapağı ne zaman ve nasıl kullanmiştın? Bir de hangi korseden kullanıyorsun ?
Canım buradaki maaşı ve lojmanın kirası beraber düşünüldüğünde gideceğimiz yere ortalama 25-30K kira ödeyeceğimizi hesapladığımızda yine diğer taraf bir miktar iyi kalıyor ama çok da bir fark olmuyor aralarında. Gideceğimiz yeri bilmemekle burası çocuk büyütmek için müthiş bir ortama sahipti. Her şeyden önce çok güvenli. Ama kariyer anlamında burada yıllar geçse de çok bir ilerleme kaydetme şansı yok o da ona üzülüyor sanırım. Bundan önceki senelerde de buraya yeni geldik dedik durduk, ben düzensiz çalışıyordum zaten bir de o düzensiz çalışsa çok zorlanırız dedik durduk gitmedik. Ama artık ona da bu konuda daha fazla müdahalede bulunmak istemiyorum. Ben zaten bu gidişle birkaç yıl ara vereceğim iş hayatına tabi net değil henüz ama, en azından bu süreçte o yapmak istediklerini biraz yapabilsin. Ev bulma taşınma mevzusuna gelince aşırı gözümde büyüyor yalan yok ama bir şekilde hallolur eski gücüme kuvvetime kavuşunca diyorum artıklojmana odediginiz ucret ve maasi birlikte dusununce bir de konumu bebek buyutmek icin uygunsa halihazirdaki isinde kalabilir aslinda. digerinden kazanci cok daha fazlaysa bir de kiralar yuksek onu da icine koydugunda yine de kardaysa is degistirebilir. evden eve nakliye yaparsiniz yeni evi de temizletirsiniz istersen sen bu surecte kendi ailenin evine gidersin bebekle bir kac hafta, esin kendisi yapar annesiyle. senin bebekle birlikte daha stabil duzene sicak eve ihtiyaciniz var kis vakti cunku.