2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar ben doktora gittim, henüz kese gözükmedi :) tahmini beta 1.200 civarı olması lazım bugün, yarın sabah tekrar beta hcg vereceğim bakalım, şüpheli kese gibi bir şey var dedi doktor ama bir kaç güne tekrar çağıracak beta sonucuna göre, rahim kalınlığı vs. iyi gözüküyor dedi bende ki haberler şimdilik bu kadar :) önlem amaçlı progestan verdi şimdilik
Ohhh ne güzel canımmm çoook sevindim ☺️

yaa kızlar doktor progestanı sabah akşam 200mg yazmış, kullananlar da bu şekilde mi kullanıyor :) dozu biraz fazla geldi de bana :)

yaa kızlar doktor progestanı sabah akşam 200mg yazmış, kullananlar da bu şekilde mi kullanıyor :) dozu biraz fazla geldi de bana :)
evet öyle kullanıyorum.fitil şeklinde .bu arada ben bugün beta verdim .🙈bağımlılık yaptı .15270 çıktı.
2 tem 170
4 tem 504
6 tem 1385
8 tem 2707
12 tem 15270 artik sanırım 4 günde bir 2 katı artma bekleniyormuş

Eklentiler

• Screenshot_20210712-114234_Chrome.jpg
    Screenshot_20210712-114234_Chrome.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 26
evet öyle kullanıyorum.fitil şeklinde .bu arada ben bugün beta verdim .🙈bağımlılık yaptı .15270 çıktı.
2 tem 170
4 tem 504
6 tem 1385
8 tem 2707
Ben kan işini 1400 de bıraktım bdiaha da vermedim 😁kolunu boşu boşuna acıtırma canım o kanlar lazım sana

2 tem 170
4 tem 504
6 tem 1385
8 tem 2707
Canım cevap için sağol, ben hap aldım galiba :) sanırım uyku yapacak :) bakalım deneyip göreceğiz.
Kese gözüktükten sonra beta hcgye gerek olmuyor, zaten düzenli bir artış beklenmiyor diye biliyorum kese sonrasında

Kızlar progestani hafif kahverengi leke gelince birkaç gün kullanıp kesilince bıraktım. Az önce doktoruma sordum devam et dedi 8. Haftaya kadar. Önlem amaçlı mi kullaniyor kanama olmadığı halde bilginiz varmı?

İn

Kuzum ben hemşire olduğum için zaten genel olan şeyleri az çok biliyorum. 8 mm dedi beyin yapısı oluşmuş dedi. Folik asite devam dedi. Bayramdan sonra tekrar kontrol.
Kaç haftalıkken dedi beyin yapısının oluştuğunu. Bebek gözüktü mu acaba.bende bu hafta gideceğim çok heyecanlıyım 🥰

Kızlar progestani hafif kahverengi leke gelince birkaç gün kullanıp kesilince bıraktım. Az önce doktoruma sordum devam et dedi 8. Haftaya kadar. Önlem amaçlı mi kullaniyor kanama olmadığı halde bilginiz varmı?
evet canım benim de leke veya kanamam yok, önlem amaçlı bana da verdi

Hanımlar merhabalar, sizlere bir şey danışmak istiyorum ben 6+2yim mide bulantısı vs hiç bir belirtim yok ancak göğüs ağrım çok çok fazla p kadar hassas ki yastığa değince bile ağrıyor yanlara doğru şişti sanki lahusa göğsü😄 şimdiden böyleyse ilerde nolur diyorum böyle sıkıntı yaşayıp sonradan hassasiyeti ve ağrısı azalan oldu mu bilgilendirirseniz çok sevinirim ❣️

X