olmaz Allah'ın izni ileBı kaç gün kestim kendi kendime durdu diye bişey olmaz dimi o Aralık'ta
Çok sağol canım teşekkür ederim içim rahatladiolmaz Allah'ın izni ileelzem değil, destekleme amaçlı progestan
Ben şu an tam 5 haftaligim canımKaç haftalıkken dedi beyin yapısının oluştuğunu. Bebek gözüktü mu acaba.bende bu hafta gideceğim çok heyecanlıyım
Bende 6+1 im cnm ve bu sabab bende bulantidan isyan edicek gibiydim nerdeyse tovbe tovbe. Bobrek tasina uzuldum insallah mudahale gerektiren bi durum olmaz. Ben yarin kalp atisini duymayi bekliyorum Allahin izniyle insallah. Sen duydun mu kalp atisini?Günaydın kızlar.Herkes nasıl?Ben bulantidan isyanlardayım.Bugun 6+1olduk.Carsamba kontrolüm var.Su böbrek taşını bi dusursem.Artik bittim ya.Onunda bulantısı ve sancısı mahvetti beni.
Bende 6+1 im cnm ve bu sabab bende bulantidan isyan edicek gibiydim nerdeyse tovbe tovbe. Bobrek tasina uzuldum insallah mudahale gerektiren bi durum olmaz. Ben yarin kalp atisini duymayi bekliyorum Allahin izniyle insallah. Sen duydun mu kalp atisini?Günaydın kızlar.Herkes nasıl?Ben bulantidan isyanlardayım.Bugun 6+1olduk.Carsamba kontrolüm var.Su böbrek taşını bi dusursem.Artik bittim ya.Onunda bulantısı ve sancısı mahvetti beni.
Ben gunde 3 defa vajinadan kullaniyorum. Dusuk tehdidin varsa normal bence gunluk 2 taneyaa kızlar doktor progestanı sabah akşam 200mg yazmış, kullananlar da bu şekilde mi kullanıyor :) dozu biraz fazla geldi de bana :)
şu an yok ama önceden 2 kaybım var, o yüzden önlem amaçlı yazdı canım. İlk çok gibi geldi ama buradaki arkadaşların dozunu öğrenince normal geldi banada :)Ben gunde 3 defa vajinadan kullaniyorum. Dusuk tehdidin varsa normal bence gunluk 2 tane
Ben 6+1im bu haftaya kadar benimde goguslerim inanilmaz aciyodu ve kafam kadar oldu goguslerim. Bikac gundur dikkat ettim. Goguslerim bazen cok aciyo bazen acisi normal oluyo yani dokununca temas edince ciglik attirmiyo oylrle diyim. Ozellikle sabah uyandigimda gun ortasinda ve progestan kullandigimda cok aciyo. Internetten de baktim. Surekli agri modunda olmazmi gogusler. Bazen yukselir bazen normal olurmus gogus agrisi. Yani seninki de gecicektir sabret.Hanımlar merhabalar, sizlere bir şey danışmak istiyorum ben 6+2yim mide bulantısı vs hiç bir belirtim yok ancak göğüs ağrım çok çok fazla p kadar hassas ki yastığa değince bile ağrıyor yanlara doğru şişti sanki lahusa göğsüşimdiden böyleyse ilerde nolur diyorum böyle sıkıntı yaşayıp sonradan hassasiyeti ve ağrısı azalan oldu mu bilgilendirirseniz çok sevinirim
Merhaba ,Kızlar progestani hafif kahverengi leke gelince birkaç gün kullanıp kesilince bıraktım. Az önce doktoruma sordum devam et dedi 8. Haftaya kadar. Önlem amaçlı mi kullaniyor kanama olmadığı halde bilginiz varmı?
Ben ağrısının yanı sıra küçülmesini umut ediyorumBen 6+1im bu haftaya kadar benimde goguslerim inanilmaz aciyodu ve kafam kadar oldu goguslerim. Bikac gundur dikkat ettim. Goguslerim bazen cok aciyo bazen acisi normal oluyo yani dokununca temas edince ciglik attirmiyo oylrle diyim. Ozellikle sabah uyandigimda gun ortasinda ve progestan kullandigimda cok aciyo. Internetten de baktim. Surekli agri modunda olmazmi gogusler. Bazen yukselir bazen normal olurmus gogus agrisi. Yani seninki de gecicektir sabret.
Yok progestan 200ml günde iki kere hap.Merhaba ,
İğne mi sizinki?
Benimde riskli göründü. Kanaman gelecek gibi duruyor dedi doktor.
Progestan iğne yazdı 2 kutu hergün 1 iğne
Kızımda ilk ay şişti doğuma kadar öyle gitti hassasiyet azalmıştı ama. Doğumdan sonra da sütle beraber kafamla bir olmuştuBen ağrısının yanı sıra küçülmesini umut ediyorum
Ben de ilk hamileliğimde hafif lekelenme için başlayıp leke kesildikten sonra da bir süre dev etmiştim doktorumun kararıyla sanırım risk almamak içinKızlar progestani hafif kahverengi leke gelince birkaç gün kullanıp kesilince bıraktım. Az önce doktoruma sordum devam et dedi 8. Haftaya kadar. Önlem amaçlı mi kullaniyor kanama olmadığı halde bilginiz varmı?
Kanama var mı peki şuan?Yok progestan 200ml günde iki kere hap.
Aminnnnn ins. Bende yarin kalp atisi icin gidicem insallah duyariz sag salim 6+2 olucam yarin7ci haftadan sonra ne güzel herkesten tek tek kalp atışları haberleri alırız inşaallah