Evet canım söyle sen birde kızın varmış onunlada ilgilenmen gerek. genelde 3 aya geçer diyorlar yarısını atlattık 1 bucuk ay sonra inşallah çok güzel bir şekilde devam ederHem açken hem azcik bisey yiyorum ondada bulantı oluyor.Napcami şaşırdım.Ilk hamileligimde ne iştahsızlık yaşadım ne de bu kadar bulantı.Ya bi de bu 2. Ve kuzum bisey istiyor yemek bulantidan çok zor yapıyorum.Ama ilacsiz hafiflemicek galiba.En iyisi dr.a söylemek.
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım ya.Evet canım söyle sen birde kızın varmış onunlada ilgilenmen gerek. genelde 3 aya geçer diyorlar yarısını atlattık 1 bucuk ay sonra inşallah çok güzel bir şekilde devam eder
benim ilk hamilelikte bulantım oluyodu belki bunda olmaz diye umut ediyorum etmim miZor bu mide bulantısı ya . Ben kızımda sadece yeşil zeytin ekmk yiyodum o zamanlar . Bizimde bir hafta on güne başlar herhalde . İnşallah uzun sürmez
Ayyy nasıl sevindim hadi hayırlı olsun bu keseyi az beklemedikKızlarr şimdi eve geldim kese ve kistim nur topu gibi shsjsj bilgisayara geçip detaylı anlatıyorum muayeneyi 5 dakikayaa
Et et .benim ilk hamilelikte bulantım oluyodu belki bunda olmaz diye umut ediyorum etmim mi
Kısır mı bak canım kısır çekti ahhajajsjjsshshsjEt et .bnde bı umut olmaz inşallah diyirum ama acıkınca sanki Bulancak gbi oluyor . E canım da bişey yemk istemiyor iştahsızim .kısır döngüye girdim
Sorma kuzu doktorum şimdi de tansiyon diye darlıyor en azından kan vermicem diye saat başı ölçüp atıyorum tam bir kudurukAyyy nasıl sevindim hadi hayırlı olsun bu keseyi az beklemedikçocuğum annende kan kalmıcaktı evladımm nerelerdesin sen
Folik ve b12 ile ilgili nasıl oluyor ?
Ben riskli gebelik uzmanını gidiyorum, doktorun söylediğine göre mthfr c677t gen bozukluğu folik asit ve b12 azlığı/eksiliğine sebebiyet veriyormuş, normal bir kişiden daha fazla folik asit alman gerek dedi ve bana folbiol verdi o yüzden. hatta karışım vitamin bende de vardı onu kullanma dedi canım
Aynen bana da metil folat ve aktif b12 olan diofol verdi.bazı doktorlar hala eski kafada.bana da onu vermişlerdi. metil formatta al b12 'yi ve folat ı canım.bende de mthfr homozigot. yararlanım için doğru format kullanmalı.maalesefki devletin karşılaştıklarında o format yok
Benim de alttan baktı baya da ittirdi ama kanama olmadı. Progestan verdiyse onu kullan geçer. İlk hafta kanama olmuştu beta 58 iken. Progestan kullandımKızlar merhaba, kese randevusunda alttan muayene yapılıp sonrasında kanaması olan oldu mu ? Benim perşembe günü çok az kahverengi lekelenmem olmuştu hemen kesildi. Bugün kese randevum vardı, alttan muayene oldum gördük keseyi çok şükür. Herşey çok güzel dedi. Randevum sabahtı. Öğleden sonra biraz karın ağrım başladı adet sancısı gibi, şimdi de kahverengi kırmızı karışık kan gelmiş. Peçeteye sildikçe kırmızı gelmiyor kahverengi geliyor ama yine de tedirgin oldum. Benim gibi başına gelen oldu mu ?
Tesadüfmüydü anlamadım. Progestan kullanıyorm fitil zaten, bi de protulex kullanıyorum. Devam ederse kalçadan iğne yaptırayım bariAynen bana da metil folat ve aktif b12 olan diofol verdi.
Birde kansulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum.
Benim de alttan baktı baya da ittirdi ama kanama olmadı. Progestan verdiyse onu kullan geçer. İlk hafta kanama olmuştu beta 58 iken. Progestan kullandım
Kist harici Cook cookk sevindim ne güzel herşey yolunda gözün aydınkızlar smear testine kadar aldı yine dünya kan çiş falan verdimkeseyi gördü ama boş tabi daha jkahsdkja salı yine gitcem bayram sonunda da kalp atışını çok rahat duyarız dedi. geç döllenme değil dedi son regl tarihinle uyumlu dedi 4-5 gün sapma var ama o da normal dedi (geç yumurtlamıştım) 6 mart gibi doğum beklerim dedi.. iç tarafta kanama falan yokmuş duvar kısma yapışmış bebecik ama sol tarafta bir kist var o 4 aya kadar erimezse sıkıntı dedi nolcak bilemiyorum. kalp hastası olduğumdan tansiyon sıkıntılı onu beğenmedi salı kardiyolojiyle de bir ortak bakacaklarmış..
hurma nar kahve çay yasak.. balık egede olsak önerirdim ama marmarada asla dedi onu balık yağı ile hallederiz dedi işte burada leş sular falan ya önermiyor balık yemeyi.. bol bol protein tüket dedi. meyve süt yoğurt eksik etme dedi..
aşıyı ben öneriyorum dedi hatta kalp atışından sonra yapalım dedi işe gidip geldiğim için sıkıntı görüyor bu yeni yayılan virüs çok tehlikeliymiş öncekinden de..
ağrılarım olduğunu söyledim bel ve kasık ara ara progestan verdi ek c vitamini verdi diofola devam et dedi. günde 1 tane kızılay maden suyu iç dedi hatta ileride 2 tane yapıcaz onu dedi mahnezyum içinn.
50 kiloydum 16 17 kilo dan fazla almaman lazım doğum sonuna kadar dedi bulantılı bir gebelik bekliyormuş benden ilk aylarda kilo kaybedebiliriz ondan meyve falan ne yersen kar dedi özellikle çilek tüket dedi. mide bulantısı için bir ilaç yazdı.
benden haberler bu kadar
Ya yeme icmede bişey yok ama mide bulantim başladı gün içinde bir iki kez bulantı oluyor ama kusma yokKızlarr nasılsınız yeme içme durumlarınız nasıl miğde bulantılarınız başladımı
Benim de alttan muane oldu ama herhangi bi kanama olmadı canım uygulamalar 5 6 haftalar da kanamalar olabilir doktorunuza danışın diyor bi istersen sor canım için rahat etsinKızlar merhaba, kese randevusunda alttan muayene yapılıp sonrasında kanaması olan oldu mu ? Benim perşembe günü çok az kahverengi lekelenmem olmuştu hemen kesildi. Bugün kese randevum vardı, alttan muayene oldum gördük keseyi çok şükür. Herşey çok güzel dedi. Randevum sabahtı. Öğleden sonra biraz karın ağrım başladı adet sancısı gibi, şimdi de kahverengi kırmızı karışık kan gelmiş. Peçeteye sildikçe kırmızı gelmiyor kahverengi geliyor ama yine de tedirgin oldum. Benim gibi başına gelen oldu mu ?
Bugün kendisi normal demişti aslında ama yine de korktum bi an görünce. Allahtan çok fazla olmadı, lekelenme şeklinde devam etti şuan da bişey yok. Tekrar devam ederse arayacağım. Belki de tesadüftü alttan muayene sonrası olması.Benim de alttan muane oldu ama herhangi bi kanama olmadı canım uygulamalar 5 6 haftalar da kanamalar olabilir doktorunuza danışın diyor bi istersen sor canım için rahat etsin
Bendede kanama olmadı ama hafif lekeler bu haftalarda normal. Aktif kanama kırmızi kanama olursa gelmelisim dedi. Usg ile ilgili demedi bunları genel bilgi olarak söyledi.Bugün kendisi normal demişti aslında ama yine de korktum bi an görünce. Allahtan çok fazla olmadı, lekelenme şeklinde devam etti şuan da bişey yok. Tekrar devam ederse arayacağım. Belki de tesadüftü alttan muayene sonrası olması.
İnşallah gerçekten çok zormuş ya ama ilaç biraz iyş geldi şükürZor bu mide bulantısı ya . Ben kızımda sadece yeşil zeytin ekmk yiyodum o zamanlar . Bizimde bir hafta on güne başlar herhalde . İnşallah uzun sürmez
Ay olur mu olur valla bende hafta içi kese için gidicem muhtemelen cumayı falan bulur gitmem şuan ki değerim 840Ay bide ikiz çıkıyormuşşu an için böyle hafta içi kese için gidicem
Ay acil doktor ismi istiyorumvajinal kuzum smearda alcaktı zaten rahat rahat bakarız dedi kadın çok pimpirikli bir sakınca olsa yapmazdı kesin alttan ya ondan rahatladım cildime bile baktı kuruluk var falan diyesalı da vajinal mi bakacak bilmiyorum daha kolay görüyorlarmışş akıntıma falan da baktı çünkü normal akıntılar dedii