2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet canım söyle sen birde kızın varmış onunlada ilgilenmen gerek. genelde 3 aya geçer diyorlar yarısını atlattık 1 bucuk ay sonra inşallah çok güzel bir şekilde devam eder

benim ilk hamilelikte bulantım oluyodu belki bunda olmaz diye umut ediyorum etmim mi
Et et .bnde bı umut olmaz inşallah diyirum ama acıkınca sanki Bulancak gbi oluyor . E canım da bişey yemk istemiyor iştahsızim .kısır döngüye girdim

Ayyy nasıl sevindim hadi hayırlı olsun bu keseyi az beklemedik çocuğum annende kan kalmıcaktı evladımm nerelerdesin sen
Sorma kuzu doktorum şimdi de tansiyon diye darlıyor en azından kan vermicem diye saat başı ölçüp atıyorum tam bir kuduruk

Kızlar merhaba, kese randevusunda alttan muayene yapılıp sonrasında kanaması olan oldu mu ? Benim perşembe günü çok az kahverengi lekelenmem olmuştu hemen kesildi. Bugün kese randevum vardı, alttan muayene oldum gördük keseyi çok şükür. Herşey çok güzel dedi. Randevum sabahtı. Öğleden sonra biraz karın ağrım başladı adet sancısı gibi, şimdi de kahverengi kırmızı karışık kan gelmiş. Peçeteye sildikçe kırmızı gelmiyor kahverengi geliyor ama yine de tedirgin oldum. Benim gibi başına gelen oldu mu ?

Folik ve b12 ile ilgili nasıl oluyor ?

Aynen bana da metil folat ve aktif b12 olan diofol verdi.
Birde kansulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum.
Benim de alttan baktı baya da ittirdi ama kanama olmadı. Progestan verdiyse onu kullan geçer. İlk hafta kanama olmuştu beta 58 iken. Progestan kullandım

Tesadüfmüydü anlamadım. Progestan kullanıyorm fitil zaten, bi de protulex kullanıyorum. Devam ederse kalçadan iğne yaptırayım bari tedirgin oldum çünkü. Kendisi kanama olabilir normal demişti ama yne de burda okuduğum kadarıyla hiç kimsenin doktoru kırmızıyı normal bulmamış

Kist harici Cook cookk sevindim ne güzel herşey yolunda gözün aydın

Benim de alttan muane oldu ama herhangi bi kanama olmadı canım uygulamalar 5 6 haftalar da kanamalar olabilir doktorunuza danışın diyor bi istersen sor canım için rahat etsin

Benim de alttan muane oldu ama herhangi bi kanama olmadı canım uygulamalar 5 6 haftalar da kanamalar olabilir doktorunuza danışın diyor bi istersen sor canım için rahat etsin
Bugün kendisi normal demişti aslında ama yine de korktum bi an görünce. Allahtan çok fazla olmadı, lekelenme şeklinde devam etti şuan da bişey yok. Tekrar devam ederse arayacağım. Belki de tesadüftü alttan muayene sonrası olması.

Bendede kanama olmadı ama hafif lekeler bu haftalarda normal. Aktif kanama kırmızi kanama olursa gelmelisim dedi. Usg ile ilgili demedi bunları genel bilgi olarak söyledi.

Bende erken uyumak dısında bir belirti yok. 2 oglumdada çok bulantım olmuştu ama ne zaman başlamıştı hatirlamıyorum.

Ay acil doktor ismi istiyorum

Kızlar ben daha bugün başladım folik asite ve daha hiç doktora görünmedim eşim laborant hastanesinde kan veriyorum o kendi bakıyor sonuca kendimiz takip ediyoruz, folik asitim çok düşük çıktı çok korkuyorum sizce sorun olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…