2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
geriden gelir yakalar o minnoş herkesi hepimizin kucağı bebişle dolsun inşallah .senin hesaplarda karışır. geç çatlayınca
evet tatlış ya kaç artı kaç asla hesap edemiyorum neye göre hesaplayacağım diye o yüzden doktora gitmeyi çok istiyorumm cumartesi ışınlanacağım artıkkk amiiin kuzum amiiin benim 4 kan 4ü de farklı yer ondan karşılaştırmalar da ne kdar sağlıklı bilmiyorum ama kendimi oyalıyorum resmen

Benim gibi uzun aradan sonra yeniden anne olucak varmı. 13ve 9.5 yasinda 2 oglum var 34 yasindayim bunca aradab sonra nasil olucak diye düsünüp duruyorum.

amaan tatlı oyavlanmalar bunlar. ahh o betaları sıfır küsürlerde az görmedik. kanımızı verelim de şanımız yürüsün .yükselsin betalarrrr

Yani nasip olurda dogarsa bebegim 10.5 ve 14 yaş olvak abileriyle arası bende 35 olcam

Yani nasip olurda dogarsa bebegim 10.5 ve 14 yaş olvak abileriyle arası bende 35 olcam
Bence çok güzel.seninkiler büyümüş ne güzel ya.Sana yardımcı olurlar.Kiskanclik durumu da olmaz en azından.

Kızlar meraba çoğunluk yarın gidecek heralde doktora size 2 sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim beta hcg hep 2 katı olarak devam mi ediyor ben en son 1 temmuzda kan vermiştim 2827 çıkmıştı şuan ne kadar olmuştur bide daha doktora gitmedim yarın gitsem kalp atışını duyarmıyım yoksa pazartesi mi gideyim

Kesenin gelişimini görmek lazım canım :) bazılarında erken belli oluyor kalp atışı bazen bir hafta oynuyor, vajinal gözükür muhtemelen ama hayırlısı ile inşallah

Ben haftaya gidecem.Dr.um izinde bu hafta.Hemde geçen hafta ilk gittim.2hafta sonra gel dedi.

Bat aynı galiba.31mayisti benim.7mart görünüyor.Pazartesi bana 10gune kalp.atisi duyulur dedi dr.Kese karından görünmüştü.

Çok tesekkur ederim not aldim birden fazla doktorla gorusmek, oneriler almak iyi oluyo boyle tecrübeleri olanlardan. Sağlıkla kucaginiza alin
Çok tesekkur ederim not aldim birden fazla doktorla gorusmek, oneriler almak iyi oluyo boyle tecrübeleri olanlardan. Sağlıkla kucaginiza alin
Çok teşekkür ederim. Hep birlikte inşallah.

Aynen bat 31 mayıs pazartesi gideyim ozaman inş hem kese hem kalp duyarım
Kese görürsün canım ama kalp atışı tam.bilmiyorum.Bende onu düşünüyorum normalde 2hafta sonra dediği gün hafta ortası oluyor ama pazartesi bende gitsem duyarmiyim kalp atisi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…