2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hanımlar merhaba benimde tahmini doğum tarihim 1 Mart ama muhtemelen şubatta gelir 5 yaşında oğlum var son adet tarihim 25 Mayıs 23 haziranda hcg 2400 çıktı benimki neden böyle yüksek anlamadım bi sıkıntı yoktur inşallah henüz doktora gitmedim bugün 4+5 im
Değerin normal cnm inş sağlıklı olduğunu gösteriyor

Herkese merhaba ben de 2021 mart annesıyım 3 ay 21 günlük bi oğlum var ❤️ Bu topıc te cok guzel bılgıler ve arkadaslıklar edındımmm .. saglıklu eğlenceli gebelik gecırmenızı dilerimmm .. ara ara takip edecegım topıgınızı 🙏🏽

Allah razı olsun can darısı tüm.isteyenlerun başına 🤲 14 Mayıs di
Benim 30 mayıs sat. Ama tüp bebek. Cumartesi test günümdü 135 çıktı. Yarın tekrarlayıp artışa bakacağım. 1saattir aniden karnıma giren ağrım var, korkmakla birlikte sakin olmaya çalışıyorum. Kese ve kalp atışına kadar sürer bu korku. Sen ne aşamadasın?

Benim 30 mayıs sat. Ama tüp bebek. Cumartesi test günümdü 135 çıktı. Yarın tekrarlayıp artışa bakacağım. 1saattir aniden karnıma giren ağrım var, korkmakla birlikte sakin olmaya çalışıyorum. Kese ve kalp atışına kadar sürer bu korku. Sen ne aşamadasın?
Hayırlı olsun inşallah 🤲 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim Korkma canım.Rabbimin izniyle bişey olmaz.o kas ağrıları falan normal ilk zamanlar benimde oluyodu hatta gece daha fazla oluyodu.karin ağrısı kas ağrıları batmalar falan oluyodu.korkma Ayetel Kürsi oku elini karnında gezdir canım hıfz ismiyle Rabbim korusun 🤲
Bende geçen cuma kalp atışını gördüm elhamdülillah ama sesini dinletmedi doktor şuan pekde tavsiye etmem dedi o ses çıkınca bebeğe ısı gidiyomus tehlikeli imiş onun için 5+6 çıktı ultrason da

Hayırlı olsun inşallah 🤲 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim Korkma canım.Rabbimin izniyle bişey olmaz.o kas ağrıları falan normal ilk zamanlar benimde oluyodu hatta gece daha fazla oluyodu.karin ağrısı kas ağrıları batmalar falan oluyodu.korkma Ayetel Kürsi oku elini karnında gezdir canım hıfz ismiyle Rabbim korusun 🤲
Bende geçen cuma kalp atışını gördüm elhamdülillah ama sesini dinletmedi doktor şuan pekde tavsiye etmem dedi o ses çıkınca bebeğe ısı gidiyomus tehlikeli imiş onun için 5+6 çıktı

bence sıkıntı yapmayın hoca hanım değerleriniz güzel artmış. 2 kat değil yüzde 60 artması bile yeterli. benim kızımda da hep en fazla ıkı kat artmıştı. bazen de ıkı kattan az. kahverengi lekelenmem de vardı. kuzum çok sağlıklı ve akıllı maşallah.

bu arada meslektaşız. :)
İşte karşılaştırınca moralim bozuluyor o yüzden açmadım burayı 2 gündür. Yarın tekrar gideceğim inşallah. Branşınız ne? Benim bilişim

Bende geçen cuma kalp atışını gördüm elhamdülillah ama sesini dinletmedi doktor şuan pekde tavsiye etmem dedi o ses çıkınca bebeğe ısı gidiyomus tehlikeli imiş onun için 5+6 çıktı
Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. Elimi karnıma götürüyorum hep zaten, Ayetül kürsi de okuyayım. Çok sağol. Kalp atışını dinlemenin zararını duymamıştım daha önce

Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. Elimi karnıma götürüyorum hep zaten, Ayetül kürsi de okuyayım. Çok sağol. Kalp atışını dinlemenin zararını duymamıştım daha önce
Amin canım.🤲 Evet bende bilmiyodum.pek önermiyoruz dedi henüz çok erken olduğu için öyle dedi

İşte karşılaştırınca moralim bozuluyor o yüzden açmadım burayı 2 gündür. Yarın tekrar gideceğim inşallah. Branşınız ne? Benim bilişim
benim de fen bilimleri. karşılaşrırma bıze ortalama fıkır verse de genellikle doğru bulmuyorum ben de. baktım eskı kan sonuclarıma yazmıstım.

1 haziran 2015 27.25
3 hzrn 52.75
78.73
146.92
482.6
1115

kanamam vardı o yuzden ıkı gunde bır sureklı verdım. sadece son testte ıkı kattan fazla arttı.

X