2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Cnm iğnenin etkisi 12. Günde geçiyor diye okudum buralarda ama inş senin test silikleşmez gittikçe koyulaşır 🤲
tabi biliyorum onun etkisi olduğunu hatta daha koyu bir çizgi bekliyordum. :KK66: bir hafta sonra test yapmayı düşünüyorum. o zaman netleşir ama ben geldiğini hissediyorum.

hickimseye de söylemedim. içim içimi yiyor
Bugün 208 çıktı, yalnız başka hastane.
Rabbim sağlıklı sıhharli nasip eder inşallah

İlk çocuğundaki mi?
Cuma 58 di. Bugün 208 olmuş hala leke var progestan kullandım doktora falan sormadan.
Bir de idrar yolu enfeksiyonu var bugün tahlil verdim, şimdi e nabızdan baktım da lökosit yüksek çıkmış ilaç falan veriyorlar mı
cok mutlu oldum :KK200: :anne: Allah sagliklo sihhatli kucagina almayi nasip eder insallah

Cnm önceki değerlerin nasıldı artış güzel 208 güzel bir değer
Sağol canım, en ufak bi olumsuzlukta yıkılıyorum hemen.
20 haziran 13
22 haziran 26
25 haziran 58
28 haziran 208
Benim de öyle hiç moralini bozma 3 günde 2 katına çıkması yeterli
İnşallah canım sağol

Birbirimize dua edelim arkadaşlar

Ay çok güzel haber. Hadi hayırlısı? Ne zaman kan testi yaptınız, sonuç nasıl? Ben cumartesi ve bugün yaptırdım
Merhaba çok teşekkür ederim. 🤗Ben aşılama yaptırdım 14 gün önce. 11ci gün 55di bugün 14cü gün 302 çıktı. Ama ben korkum 2 ay önce kimyasal yaşadım oyüzden heveslenmiyorum öyle kaldım bi umut herşey güzel gider inşallah diye bekliyorum. Son adet tarihim 31 mayıs

Merhaba çok teşekkür ederim. 🤗Ben aşılama yaptırdım 14 gün önce. 11ci gün 55di bugün 14cü gün 302 çıktı. Ama ben korkum 2 ay önce kimyasal yaşadım oyüzden heveslenmiyorum öyle kaldım bi umut herşey güzel gider inşallah diye bekliyorum. Son adet tarihim 31 mayıs
Güzel şeyler düşünün ki güzel olsun her şey. Doktora ne zamsn gideceksiniz?

Merhaba günaydınlar bende burada yerimi alayım inşallah🤲🤲🤲 21 Haziran transfer yapıldı 1 temmuz test günüm inşallah tutunmustur bebişim bana🤲🤲🤲🤲 hamiş olanlara sağlıkla sihhatle gebeliklerin devamını diliyorum inşallah hepimizin kucaklari dolsun🥰🥰🥰🥰

Yok canım sanmıyorum pazartesi sabah tekrar verdim 455 çıktı. İkiz olunca çok yüksek sayılar çıkıyormuş
İkiz olunca 2 değil 4 katina çıkıyor da öyle olmus bir yerde ondan merak ettim😍

Güzel şeyler düşünün ki güzel olsun her şey. Doktora ne zamsn gideceksiniz?
Aynen içimi kesinlikle karartmıyorum. Sadece akışına bıraktım duamı edip Rabbime bırakıyorum 😍dün gittim ama ssdece kan tahlili aldılar cuma kontrol edelim dedi bakalık hayırlısı inşaallah ❤️

Siz keseyi gördünüz mü acaba doktor pazartesi gel dedi bana
Ben 7+2de gideceğim doktora
Gitmişken her şeyi göreyim istiyorum. Doktorum da uygun dedi o yüzden bekliyorum kaldı 20 gün 🤭

Aynen içimi kesinlikle karartmıyorum. Sadece akışına bıraktım duamı edip Rabbime bırakıyorum 😍dün gittim ama ssdece kan tahlili aldılar cuma kontrol edelim dedi bakalık hayırlısı inşaallah ❤️
Ben de bugün doktorumu arayacağım bakalım sonuçlarım için ne diyecek beni ne zaman yanına çağıracak öğreneceğim.

X