Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    128
Kızlar normalde hiç kabızlık çekmedim. Ama sezaryen sonrası sadece 1 kere tuvalete çıkabildim. Normal besleniyorum sıvı katı ama hala çıkamadım. Sabah zeytınyağı ve pekmez içtim karnım taş gibi hala. Allah aşkına bana bi şey önerin karnım çok kötü
Çok geçmiş olsun. Sezaryen sonrası kabızlık, öksürük, hapşırma çok fena bir şey. Kayısı kurusu, incir kurusu, kremalı tatlılar falan kabızlığı giderir ama önemli olan daha da kabız olmamak. O yüzden karbonhidrat, hamurişi tarzı yiyeceklerden uzak durun bol su için. Benim de bahar alerjim var tam bu aralar çok hapşırıyorum sezaryenden sonra naparım bilmiyorum 🥲

Bu ishal durumu adet öncesinden de olan bir şey çoğu kadında. Adet sancısı da zaten doğum öncesi sancının 10da 1i olarak görülüyormuş. Ben adet ve doğum sancısının hormonlarla bağlantılı olduğunu düşünüyorum. O yüzden bence de bir belirtisi olabilir.

Bu ishal durumu adet öncesinden de olan bir şey çoğu kadında. Adet sancısı da zaten doğum öncesi sancının 10da 1i olarak görülüyormuş. Ben adet ve doğum sancısının hormonlarla bağlantılı olduğunu düşünüyorum. O yüzden bence de bir belirtisi olabilir.
Doğru ben regl olduğumda ishal de oluyordum genelde

Çok geçmiş olsun, ufak tefek kötü şeyler de nazar boncuğu olsun diyelim🙏🏻
Sizin ve bebeğinizin iyi olmasına sevindim🧿🙏🏻🎀🤲🏻

Sizin ilk doğumunuz muydu? Kötü şeyler yaşamanıza üzüldüm, bize verecek tavsiyeniz varsa dinlemek isterim🙏🏻

Çok geçmiş olsun, sağsalim kavuştunuz yavrukuşunuzla önemli olan da bu🧿🙏🏻💖
3. Sezaryen diğerlerinden daha zor mu oluyor? Neverlandin daha kolay geçmişti şükür ki✌🏻
Ben de öyle oldu. Diğerlerinde çok daha rahattım diyebilirim. Doktor da her biri bir öncekinden zor olur dedi.

Daha 1 hafta var neredeyse dayanamayacak gibiyseniz bence gidin. Takipli hastası olduğunuz için ilgilenir diye düşünüyorum ya da acilden giriş yapın
Ağrım yok sadece sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda hafif oluyo normal de yorulunca olurdu ağrım dayanilmayacak gibi bı sancım yok bu sefer sanciyi evde çekmek istiyorum ya erken gidince hastanede çok çile oluyo ilkinde hemen gittim herkes evde çek biraz diyo 😥

Ağrım yok sadece sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda hafif oluyo normal de yorulunca olurdu ağrım dayanilmayacak gibi bı sancım yok bu sefer sanciyi evde çekmek istiyorum ya erken gidince hastanede çok çile oluyo ilkinde hemen gittim herkes evde çek biraz diyo 😥
Evet herkes evde çek sancıyı diyor dayanılmayacak gibi değilse bekleyin 🫠 Allah yardımcımız olsun her türlü zor

Ne mutlu size🌸
Allah sağlıcakla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin💞💖🎀🧿

İsmi de çok güzel süsler de🥰
Hastane odası süslemeyeceğim diyen ben de acaba yapsam mı dedim 🫠🎀
Aminn cok tesekkur ederim 🥰 ben de icimde kalmasin diye kendi imkanlarimca birseyler yaptim hepsini de kendim yaptim dogum stresime de iyi gelmisti 😊

Kızlar normalde hiç kabızlık çekmedim. Ama sezaryen sonrası sadece 1 kere tuvalete çıkabildim. Normal besleniyorum sıvı katı ama hala çıkamadım. Sabah zeytınyağı ve pekmez içtim karnım taş gibi hala. Allah aşkına bana bi şey önerin karnım çok kötü
Sabah ac karnına bir bardak ılık suya 1 kaşık bal koyup karıştırıp icerseniz baya yardımcı oluyor. Bir de kefir içmek bende hemen etki ediyor.

Acaba kaç gün sonra doguyo böyle olunca ayy heyecanlandım ama 1hafta daha kalsın 37yi doldursun sonra isterse gelsin 😊

Kızlar hemoroid problemi yaşayan var mı? Benım başladı Bı ıkı gündür. Hafif dışa sarkma var. Bugün kahvaltı yaparken baktım ağrıttı beni bıraz otururken. Bısey kullanmama gerek var mı ? Doğumdan sonra geçiyor değilmi

Kızlar hemoroid problemi yaşayan var mı? Benım başladı Bı ıkı gündür. Hafif dışa sarkma var. Bugün kahvaltı yaparken baktım ağrıttı beni bıraz otururken. Bısey kullanmama gerek var mı ? Doğumdan sonra geçiyor değilmi
İlk dogumumda oldu hemoroid öylece kaldı ağrım acim yok ama doğumda yine acıma olurmu bilmiyorum oda ayrı bı sorun

Bende ayni problemi yasadim ilk ciktiginda agirmisti. Genel cerrahiye gittim muayene etti icerden disari cikan bir sey yok dedi krem verdi onu kullandim cok iyi geldi. Agrim kalmadi sisligide gecti

merhaba arkadaşlar sütümü sağıp hastaneye bebeğime götürüyorum hergün saat 13.00 da.
Gün içerisinde 3 4 saatte bir sağmaya çalışıyorum ancak az az geliyor bunların hepsini tek poşette birleştirebiliyormuyum mesela? Buzdolabında saklayabiliyormuyum 1 gün boyunca? 24 saatte bir götürüyorumya.Bu konuda bilgisi olan varmı

Yaa maşallah o kadar zamanın üstüne tam sürpriz olmuş 😍
Benim ilk 😅 hiçbir şeyden haberim yok burada okudukça bazı şeyleri fark ediyorum 😅
Evet başlarda çok üzüldüm bide gerçekten ağzımızdan çıkana dikkat etmek gerekiyormuş bunu çok daha iyi anladım çok kızardım kazayla hamile mi kalınır falan derdim ama başıma geldi ben hiç anlamadım nasıl oldu eşimde bir damla kactiysa odur dedi sprai taktırdım yara oldu cikarttirdim hapı unutup duruyodum eşim korunuyodu ama oda korunamamış 😬 başlarda kızdım ama şimdi iyikide olmuş diyorum herkesin doğum hikayesi farkli ilk doğumu olup yarım saatte dogurani gördüm

Bende de var. Doktorum doğumdan sonra geçiyor dedi. Doğumda bir sorun olur mu dedim olmaz dedi. Eğer istersen genel cerrahide bir görün dedi. Bepanthol önerdi.
Şu ara kabız da değilim ama sanıyorum çömelmeli egzersizler, squat falan da artırıyor. Ama egzersiz de yapmak lazım.

Acaba kaç gün sonra doguyo böyle olunca ayy heyecanlandım ama 1hafta daha kalsın 37yi doldursun sonra isterse gelsin 😊
Ahahahah hiçbir fikrim yok ne yazık ki bu ikinci doğumum olacak ama ilki planlı sezaryen olduğu için dün doktoruma soruyorum doğum sancısı nasıl bir şey diye 😅

Back
X