- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
maşallah varsa testin kan verene kadar tekrarlayabilirsin koyuluktan da anlaşılıyor. bende yarın sabah tekrar yapıcam31 mayıs sat 7 mart oluyor sanırım cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah varsa testin kan verene kadar tekrarlayabilirsin koyuluktan da anlaşılıyor. bende yarın sabah tekrar yapıcam31 mayıs sat 7 mart oluyor sanırım cnm
Bu sabah yaptım cnmEki Görüntüle 2877280 alttaki dünki üstteki bugünki nasıl sence
bata göre çok çok güzel maşallah sağlıkla ilerlesinBu sabah yaptım cnmEki Görüntüle 2877280
Amin inş cnm hepinizinki inş.bata göre çok çok güzel maşallah sağlıkla ilerlesin
inşallah. benim kızım da eylül doğumlu onuda erken öğrenip topiğe ilk ben gelmiştimAmin inş cnm hepinizinki inş.
topiğin aktifi biz olduk inş yavaş yavaş yeni haberler gelir
İnşallah bi tanecik arkadaşım, canım benimTotem yapıyorum, inşallah bu ay hayaller gerçek olur canım Kankim alsem
Benim kızımda 2016 ekim doğumluinşallah. benim kızım da eylül doğumlu onuda erken öğrenip topiğe ilk ben gelmiştim
Allah bağışlasınBenim kızımda 2016 ekim doğumlu
Ne zamandı son adet tarihinizben erken öğrenmenin stresini yaşıyorum maalesef. aslinda öyle çok da degil de... ilk ogrendigimde 33 tü. dün 138 cikti. yarin bi daha kan vercem. dünkü iyi çıkınca rahatladim biraz. yine de eşim dışında kimseye soylemeyecegim
kaç gün arayla böyle arttı acaba?ben erken öğrenmenin stresini yaşıyorum maalesef. aslinda öyle çok da degil de... ilk ogrendigimde 33 tü. dün 138 cikti. yarin bi daha kan vercem. dünkü iyi çıkınca rahatladim biraz. yine de eşim dışında kimseye soylemeyecegim
sat 1 haziran yumurtlama 11 haziranNe zamandı son adet tarihiniz
2 günde bir ayni saatte ve ayni laboratuvara veriyorum kani. sizin de normal gözüküyor şuan yuzde 60 artsa yeter diyorlar ya ama sizin de epeyy yolunuz varkaç gün arayla böyle arttı acaba?
ben de erken öğrendim karın ağrısı ve lekelenme var maalesef.
beta hcg ler normal mi sizce
20 haziran da 13,6
22 haziran da 26,9
25 haziran da 58.0
sanki çok artmamış değil mi
Ben aynı saatte vermedim. Aynı labaratuar2 günde bir ayni saatte ve ayni laboratuvara veriyorum kani. sizin de normal gözüküyor şuan yuzde 60 artsa yeter diyorlar ya ama sizin de epeyy yolunuz var
amin inşallah saglikla kucağınıza alirsiniz hayırlı olsunMerhaba bende bugün kan verdim 187 çıktı inş sağlıklı bir şekilde ilerler
İnş hepimiz cnmamin inşallah saglikla kucağınıza alirsiniz hayırlı olsun
25 haziranda bir tık daha fazla olması gerekirdi doktora gittiniz mi? çok çok yeni öğrenmişsiniz belki tutunmasına yardımcı progestan falan verirdikaç gün arayla böyle arttı acaba?
ben de erken öğrendim karın ağrısı ve lekelenme var maalesef.
beta hcg ler normal mi sizce
20 haziran da 13,6
22 haziran da 26,9
25 haziran da 58.0
sanki çok artmamış değil mi